- 20 Ocak 2015
- 9.464
- 13.641
- 448
- 40
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
Ya 5 diste temizlenecek bişey bulmadan nasil yapar ki? Siz bes dişinizi gösterdiniz bunlar oda yapti mi? Gerçketen hangi doktorsa şikâyet edin.Bu benim hatam mı yani doktorun röntgen istememesi?
Ben iki tane yaptırdım dolgulu dişim ağrıdı gittim onun için diğer 3 dişimi de başka doktor kafasına göre doldurmuş 2 dolmuşla gittim 5 dolmuşla çıktım ayrıca dişlerim de kapatınca birleşmiyo şu an tamYa 5 diste temizlenecek bişey bulmadan nasil yapar ki? Siz bes dişinizi gösterdiniz bunlar oda yapti mi? Gerçketen hangi doktorsa şikâyet edin.
Hangi doktoru şikayet edeyim biri 2 diğeri 3 dolgu yaptı sağlam dişimeBen iki tane yaptırdım dolgulu dişim ağrıdı gittim onun için diğer 3 dişimi de başka doktor kafasına göre doldurmuş 2 dolmuşla gittim 5 dolmuşla çıktım ayrıca dişlerim de kapatınca birleşmiyo şu an tam
Numaralı gözlük kullanıyorum şu andoktor sağlam dişe dolgu yapmasaydı...
bu senin değil doktorun hatası...
yazıyı niye yanlış okudun anlamadım... gözlük alabilmek için mi??
eğer görüyorsan gözlüksüz çıkar at gözlüğü, niye mahkum olasın ki...
hiç bişey anlamadım
Ama bu senin suçun degil ki, yani keyfiye ben doldurtayim diye gitmedn demiBen iki tane yaptırdım dolgulu dişim ağrıdı gittim onun için diğer 3 dişimi de başka doktor kafasına göre doldurmuş 2 dolmuşla gittim 5 dolmuşla çıktım ayrıca dişlerim de kapatınca birleşmiyo şu an tam
Ayrıca çoğu cocuk yapmistir gözlük isteyen cocuk yanlis okuma , gözlüğe heves edilebiliyor küçükken. Benm ablam cok isterdi gözü bozuk olunca cok sevinmstiNumaralı gözlük kullanıyorum şu an
Demek ki göZün boZuk?? Hata nerde?Numaralı gözlük kullanıyorum şu an
Dolgu yaptırmış yaHata derken? Hangisi hata?
Dolgu yaptırmış ya
Ha bir de göz doktoruna yazıları yanlış okumuş, o da çiviyle çaktı herhalde gözlüğü çıkaramıyor, ömür boyu mahkum kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?