Hatalarla dolu hayatım

Ya 5 diste temizlenecek bişey bulmadan nasil yapar ki? Siz bes dişinizi gösterdiniz bunlar oda yapti mi? Gerçketen hangi doktorsa şikâyet edin.
Ben iki tane yaptırdım dolgulu dişim ağrıdı gittim onun için diğer 3 dişimi de başka doktor kafasına göre doldurmuş 2 dolmuşla gittim 5 dolmuşla çıktım ayrıca dişlerim de kapatınca birleşmiyo şu an tam

Birincisi doktor sağlam dişe dolgu yapmamıştır merak etmeyin, hiç bir doktor yapmaz onu . Siz göremezsiniz ama dişlerin ara yüzünde de çürük olabiliyor, elindeki aletle bakınca anlaşılıyor. Disardan saglam gibi duran dişlerin bile kanal tedavisi gerektirdiği oluyor.Gerekmese hasta dedi diye ya da başka sebeple kimse dolgu yapmaz.

Size geçmişin kirli diyen bir insana da keşke susup kalmak yerine ağzının payını verseydiniz, kimin haddine böyle bir laf. Ne yaptınız da geçmişiniz kirli sanki, gören de çok büyük suçlar islediniz zanneder. Lise de tanimadiginiz biri ile konusmussunuz ne var bunda. Sanki herkes mükemmel. Taktiğiniz şeyler hata ya da kafaya takılacak şeyler değil. Hata bile ise yaşandı oldu bitti , geçti.

Şimdi iyi bir eşiniz varsa, yuvanizda mutlu olmaya bakın. Aşık olmak falan da çok matah şeyler değil , iki üç seneye bitiyor zaten önemli olan beraber mutlu , huzurlu olabilmek. Eğer eşiniz iyi biri ise tek derdiniz yuvanizda mutlu olmak olsun, geçmiş geçmişte kaldı. Öyle büyük hatalariniz da yok merak etmeyin, herkes ne suçlar ne hatalar yapıyor da yeni başlangıç yapıyor.

Yorumlari okumadim ama bu soylediklerinizde bir hata goremedim. Buyutulecek bir sey bulamadim.
Ustelik herkes hata yapar ama onune bakar gecmise takilmaz. Bir uzmandan destek almalisiniz. Psikologa gitmenizi tavsiye ederim.

doktor sağlam dişe dolgu yapmasaydı...

bu senin değil doktorun hatası...

yazıyı niye yanlış okudun anlamadım... gözlük alabilmek için mi??

eğer görüyorsan gözlüksüz çıkar at gözlüğü, niye mahkum olasın ki...

hiç bişey anlamadım

Ama bu senin suçun degil ki, yani keyfiye ben doldurtayim diye gitmedn demi

Ah ah tek derdim bunlar olsa Güzel yürekli eşin var ne mutlu, benimki savcılığa gitmiş boşaniyoruz eve giremesin vs vs saçmalıklarla, hem de dibine kadar suçlu iken Hem on dolgum, bir kaplamam, gozlugumde hayatıma dahil Gitsem beş dolgu daha çıkar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…