- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
Evet en büyük kötülüğü kendime yaptım çocuğumu Can'ımdan çok seviyorumEn büyük kötülüğü insan kendisine yapıyor lütfen bunu kendinize yapmayın sizden bir tane daha yok bunu unutmayın çocugunuzu düşünün.
Psikolog çözüm olsa hiç beklemem ilaç korkum var hamileyken gitmiştim dinlemedi bile beniSiyah cizgi var demek diş curuk demek zaten. Distan sadece cizgi ama ici curuktur o disin yoksa zaten doktor dolgu yapar mi hic saglam dise
Bunu takinti ve gecmisinizde bi hata olarak gormek hic saglikli degil nolur bi psikologa gidin biraz rahatlayin boyle yasanmaz
Yok malesef zaten özgüven 0Birde öğretmenmişsiniz sanırım çalışma imkanınız yok mu
Evladımı çok seviyorum zaten ama diyorum ya ona yetemediğimi düşünüyorum layık değilmişim gibiEvlat vermiş size bundan güzel özel ne olabilir acaba.
Şükür oğlumla da ilgili kaygılarım çok o bari iyi olur inşallahRabbim herkese nasip etmez sarılın oğlunuza şükür edin bence
Psikolog sizi dinleyecek öncelikle , ilaçlık bir durumunuz olursa psikiyatri doktoruna yönlendirir sizi .. korkmayın gidinP
Psikolog çözüm olsa hiç beklemem ilaç korkum var hamileyken gitmiştim dinlemedi bile beni
O zaman baska psikologa gidinP
Psikolog çözüm olsa hiç beklemem ilaç korkum var hamileyken gitmiştim dinlemedi bile beni
Zaten yaşayan ölü gibi hissediyorum kendimiO zaman baska psikologa gidin
Psikolog cozum olmaz mi hic, siz yanlis insana denk gelmissiniz sadece
Yazik etmeyin kendinize boyle hayatin tadi mi cikar
Ayrıca kaygı bozukluğum da var sanırım ben neden diğer insanlar gibi değilimBence ciddi şekilde özgüven sorununuz ve obsesif kişiliğiniz var. Yardım almazsanız çocuğunuza da yansıyacak seviyeye gelebilir. Nacizane önce kendinizle bir barışın sonra çocuğunuza yoğunlaşın. Hayat gerçekten çok kısa geçmişi bırakıp önünüze bakın.
Olur mu hic oyle seyZaten yaşayan ölü gibi hissediyorum kendimi
Derdine imrendim arkadaşın=()Gozluk ve dolgu onemli tabi.
Gözlük, kaş, diş migöz dr gözden anlamamış o zaman. Bende bç ara sırf gözlük takmak istediğimden dolayı gidip yanlış okumuştum ama bana damla verdi, sende bişey yok dedi. Sağlam dile dolgu yapan kaç diş dr var, bence yoktur ya. Kaşların döküldü diye arasını niye açtın iyce. Kilo almışın bide. Bnde gözlükten rahtszsan çizdi gözünü, ihtiyacın yoksa çıkar gözlüğü, kaşlarını bi güzellik uzmanına git halleder, dişlerindr sıkıntı yok dolgu olmuş bitmiş, benim ağzımda normal diş kalmadı hep dolgu, kaplama. Hataların eskide kalmış, kilo ver. Kurtul dertlerine bea bende bişey var zannettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?