• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatalıyım ama bu kadarıda olmaz

evet onun nefsı zevki için bır yuva yıkılıyorrr bebeğimm anne-babasından ayrı buyuyecekk onun geleceğinı ıçmı etkılemeyecekk lanet olsun oğlumu duşunuyorum dıyorrr neyını duşunuyorsunnn OĞLUNUN DÜŞÜNEN BABA BOYLEMI YAPARRR..YORULDUM ARTIKKK DAYANAMIYORUM AMA GIDEMIYORUMDAA...

oglunu dusunse bu yuvayi dagitmaz,
esin hep genc kalacagini saniyor herhalde,
dunyanin bin bir turlu hali var oyle bir zaman olur ki,
simdi yuvanizi yikan kadin esinin yuzune bile bakmaz,
yaslandiginda bir tas corba pisirecek mi acaba,
onlar hayat hep boyle gidecek hep lay lay lom olacak saniyorlar,
esin bir gun senin kiymetini anladiginda iste o gun cok gec olacak,
cunku seni coktan kaybedecek,
yuva yikanin yuvasi olmaz derler,bakalim nasil yuva kuracaklar,
etme bulma dunyasi...

canım kendimi bu şekilde rahatlatıyorum diyosun çünki diger türlü sen kendinde kusur arıycaksın ama dünyanın en güzel bayanlarıda aldatılıyor her erkegin rüyalarını süsleyen bayanlarda aldatılıyor..onun için kendine olan inancını kaybetme kendine asla küsme ..

evet dedığın gıbı sanırım bılmıyorumkı ne düşüneceğimi sasırdımm...herkez ımrenerek bakardı banada hatta bugun ardkşlarla kahvaltım vardıı orda bıle kızlar yıne çokguzelsın manken gıbısın dıye hep ıltıfat ettıler durumu bıldıklerı falanyok sonuçtaa herkez tarafından beğenılen bırıyımm rabbım şu sevgıyı çıkarsa ıçımden evladımıda kendımıde mutlu edeceğımden emınımm....ama bu sevda bendeyken halım nıce olacak bılmıyorumm...

oglunu dusunse bu yuvayi dagitmaz,
esin hep genc kalacagini saniyor herhalde,
dunyanin bin bir turlu hali var oyle bir zaman olur ki,
simdi yuvanizi yikan kadin esinin yuzune bile bakmaz,
yaslandiginda bir tas corba pisirecek mi acaba,
onlar hayat hep boyle gidecek hep lay lay lom olacak saniyorlar,
esin bir gun senin kiymetini anladiginda iste o gun cok gec olacak,
cunku seni coktan kaybedecek,
yuva yikanin yuvasi olmaz derler,bakalim nasil yuva kuracaklar,
etme bulma dunyasi...

evet bende soyledım kendısıne bunu o kadınla mutlu olamayacaksınn dedım rabbım ömur verırse göreceğizz..nıye oyle dıyorsun kafamı karıştırıyorsun bıldığın bışı varsa soyle dıyor bana bıde... Dedığın gıbı laylay lom sanıyor herşeyıı zaten 31 yaşını buldu eşım benden 5 yaş buyuk ....kendı eksıklıklerını gormemek ıçın kendı ezıklığını kapatmak için bu yola başvurduu ama allah buyuk bişi demıyorum artık canımm ben tamamen gıttığımde asla gerı gelmeyeceğim onun farkına varamadıı ama o gun anlayacakkk ..b u gunlerımı suratına çarpacağım bendee allah ım sabır versın bana o gunlerıde göreyım ınşalahhh....

evet bende soyledım kendısıne bunu o kadınla mutlu olamayacaksınn dedım rabbım ömur verırse göreceğizz..nıye oyle dıyorsun kafamı karıştırıyorsun bıldığın bışı varsa soyle dıyor bana bıde... Dedığın gıbı laylay lom sanıyor herşeyıı zaten 31 yaşını buldu eşım benden 5 yaş buyuk ....kendı eksıklıklerını gormemek ıçın kendı ezıklığını kapatmak için bu yola başvurduu ama allah buyuk bişi demıyorum artık canımm ben tamamen gıttığımde asla gerı gelmeyeceğim onun farkına varamadıı ama o gun anlayacakkk ..b u gunlerımı suratına çarpacağım bendee allah ım sabır versın bana o gunlerıde göreyım ınşalahhh....

canim sabret ama bekleme o adamin basini ne hali varsa görsün...:51:

Gideceksin arkadaşım gideceksin! Adi adam o aptal kadına gidecek senden sonra bu bi gerçek..Ama daha sonra? Pişman olacak ve elbet senin kıymetini anlayıp sana geri dönecek..Ayrılırsam çocuk ne olacak diye düşünme..Çocuk böyle bi ortamda büyürse daha kötü olacak çocuk için..İ,lk düşündüğümde giderek ona istediğini vermemeli diye düşündüm ama kalman da kendine karşı saygını yitirmene neden olacak..ailen ne güzel sahip çıkıyo işte sana..unutamayacağından da korkma..elbet hayatına devam edeceksin..en azından oğlun için yapacaksın bunu..ve her şeyin ilacı olan zaman senin de yaralarını saracak allahın izniyle..yine de karar senin..allah yardımcın olsun..

böyle durumlarda dilim tutuluyor,gercekdenden cok zor hazmedilcek birsey degil,insan esinin baskasina bakmasini dahi hazmedemezken bunu bile bile yasamak cok aci,inaninki suan ben sanki aldatilmisim icim icimi yiyor sinirden.esimi seviyorum diyorsun böyleleri sevilmeyi hak etmiyor bence ben olsam 2 dakika yanimda o adami barindirmazdim kapi disari et gitsin ikiside allahindan bulsun..

canim sabret ama bekleme o adamin basini ne hali varsa görsün...:51:

HAKLISIN NE HALI VARSA GORSUNNNN

Gideceksin arkadaşım gideceksin! Adi adam o aptal kadına gidecek senden sonra bu bi gerçek..Ama daha sonra? Pişman olacak ve elbet senin kıymetini anlayıp sana geri dönecek..Ayrılırsam çocuk ne olacak diye düşünme..Çocuk böyle bi ortamda büyürse daha kötü olacak çocuk için..İ,lk düşündüğümde giderek ona istediğini vermemeli diye düşündüm ama kalman da kendine karşı saygını yitirmene neden olacak..ailen ne güzel sahip çıkıyo işte sana..unutamayacağından da korkma..elbet hayatına devam edeceksin..en azından oğlun için yapacaksın bunu..ve her şeyin ilacı olan zaman senin de yaralarını saracak allahın izniyle..yine de karar senin..allah yardımcın olsun..

EVET ORASIDA DOĞRU OĞLUM BU ORTAMDADA ÇOK ETKİLENIYORR...BEN ZATEN MAHVOLUYORUM EN AZINDAN AYRILDIĞIMI BILIRIM DIYORUMM BIR GUN AĞLARIM IKI GUN AĞLARIM SONRA ALIŞIRIMMM DIYORUM ŞUANDA ALIŞMAK ISTEMEDIĞM İÇİN BÖYLE OLUYOR SANIRIMMM NESE BEN YARIN YADA ÖBURGUN GIDEYIM ANNEME ŞU GELMEDENN GELINCE DE NE HALI VARSA GÖRSÜNNN KADINLAMI KONUŞACAK NE HALT EDERSE ETSINN....ONU TERK EDICEM AMA BOŞAMAYACAĞIMM:d

böyle durumlarda dilim tutuluyor,gercekdenden cok zor hazmedilcek birsey degil,insan esinin baskasina bakmasini dahi hazmedemezken bunu bile bile yasamak cok aci,inaninki suan ben sanki aldatilmisim icim icimi yiyor sinirden.esimi seviyorum diyorsun böyleleri sevilmeyi hak etmiyor bence ben olsam 2 dakika yanimda o adami barindirmazdim kapi disari et gitsin ikiside allahindan bulsun..

ınsan düşününce öyle geliyorr bende bı an oyle dıyorumm evden defalarca kovdum zatenn ama dayanamıyorumm ona benn:(( alışıcam ama dayanıcammm kan kusup kızılcık şerbetı içtim dıyecem bızım buralarda oyle bır söz vardırrr....dedığın gıbı allah ından bulsun benı ve oğlumu haketmıyor oo adammm!!!!!!1

Kızlarr çok saolun bu gece bana destek oldunuzzz...şımdı gıdıp yatayımm sabah oğlum uyanır ben kendıme gelemem yıne gelır yazarım sızee hakkınızı helal edınnn..hepinızden allah razı olsun....

Allah senden de razı olsun..o küçük çocuk için dimdik ayakta dur..allah yardımcın olsun..iyi geceler..

canim biz ne dersek sen aynisini tekrar ediyorsun,
aileni ara ve uzaklas ordan sende hayatini duzene sok,
buda gelir buda gecer,ne kendini ne oglunu yiprat:50:

Kızlarr çok saolun bu gece bana destek oldunuzzz...şımdı gıdıp yatayımm sabah oğlum uyanır ben kendıme gelemem yıne gelır yazarım sızee hakkınızı helal edınnn..hepinızden allah razı olsun....

helal olsun,ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN...:nazar:

ben sizin yaptiginizi bir hata olarak gormuyorum...
ha bir erkekler dertlesmissiniz ha bir kadinla...ne fark eder...
arada sadece arkadaslik varmis...
ama esiniz bunu bile kaldiramayacak kadar guvensizmis size...
gitmis inat icin sizin aldatmis...
bosanmak istiyor...
siz hala napicam seviyorum diyosunuz!
Allah askina kabul edin ev ve araba karsiliginda bosanmayi, bosanin defolsun gitsin yuva yikan kadinin yanina ne halleri varsa gorsunler...
kendinize gelin lutfen arada baska kadin var ve hala seviyorum diyorsunuz...
o sevgi degil de aliskanlik olmasin?

al eşini vur sana
seni al vur eşine
yazık yanı
birbirinizle gönül bagı kuramıcak olduktan sonra ne dıye devam ettınızkı
sen evlı barklı cocuklu kadın facebookta ne ısın var mesajlarda erkeklerle
o kocan oalcak adam aynı sekılde,
yapcak bısey yok ayrılın kendınıze sadece ve masum bı hayat surun
onun evınde oturmayın sız onun kadınımı olacakmısınız bır yandada..

arkadaşınızla nasıl dertleştiniz, iletişiminiz nasıldı, aranızda bir sıcaklık doğdu mu arkadaşınızın size olan tavrı nasıldı bunları bilmiyoruz
yaşayan sizsiniz.
hatalıyım diyorsunuz ama eşinize sizin yaptığınız hata oranında hata yapma şansı tanıyorsunuz.
onun eylemini orantısız buluyorsunuz..

ilişkinizde yolunda gitmeyen birşeyler olduğu çok açık zaten..
sizin hissettiğiniz acaba sevgi mi?
ya da kendinizi başka bir kadına karşı mağlup gibi mi hissediyorsunuz?
ya da sadece çocuğunuzu düşünüyorsunuz?
kırılmanızın üzülmenizin sebebi başka bir kadını tercih etmiş olması mı yoksa hala onu çok sevmeniz mi?
siz bu soruların cevaplarını kendinize dürüst bir şekilde verin öncelikle.

bana kalırsa
çok sevseniz bile, sizden bu şekilde ayrılmak isteyen bi adamla evli kalmak da sizi mutlu etmez, sadece mazoşistlik olur..

Eski erkek arkadaşınla facebookta hala arkadaş olman çok hatalıymış. Ailevi sorunlarını başka erkeklere anlatman da çok doğru değil bence.

Bence kendi içinde kabullenmesen de eşini aldatmaya doğru gitmişsin.Uygun zaman mekan kişiye denk gelseydin aldatırdın.O "dostane" görüştüğün erkeklerin ilgisi hoşuna gitmiştir.Eşin de kıssasa kıssas yapmış.Ben çocuğunuza üzüldüm sadece.Kendini konumunu bilmez anne babanın arasında ziyan olacak

Allah senden de razı olsun..o küçük çocuk için dimdik ayakta dur..allah yardımcın olsun..iyi geceler..

saolasın canımmm

canim biz ne dersek sen aynisini tekrar ediyorsun,
aileni ara ve uzaklas ordan sende hayatini duzene sok,
buda gelir buda gecer,ne kendini ne oglunu yiprat:50:

inşalah en kısa zamanda olacakk saolasınn canımmm

helal olsun,ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN...:nazar:
teşekkurlerrr

ben sizin yaptiginizi bir hata olarak gormuyorum...
ha bir erkekler dertlesmissiniz ha bir kadinla...ne fark eder...
arada sadece arkadaslik varmis...
ama esiniz bunu bile kaldiramayacak kadar guvensizmis size...
gitmis inat icin sizin aldatmis...
bosanmak istiyor...
siz hala napicam seviyorum diyosunuz!
Allah askina kabul edin ev ve araba karsiliginda bosanmayi, bosanin defolsun gitsin yuva yikan kadinin yanina ne halleri varsa gorsunler...
kendinize gelin lutfen arada baska kadin var ve hala seviyorum diyorsunuz...
o sevgi degil de aliskanlik olmasin?
olayı dertleşme olarak düşünürsek yok tabıiki ama eşim oyle düşünmediii...nese bişi demıyorummm adam benı kaıle bıle almıyor bı dedıği bır dediğini tutmuyor durumu anlatmak için konuşuyorum mesaj atıyorummm sessiz kalıyorrr hıç olay yaşanmıyormuş gıbı hayatına devam edıyorrr bana karşı bazen sıcak yapma etme bazen mesafeli psikoljımı bozduu iyice en ıyısı dedığın gıbı yapmak..

al eşini vur sana
seni al vur eşine
yazık yanı
birbirinizle gönül bagı kuramıcak olduktan sonra ne dıye devam ettınızkı
sen evlı barklı cocuklu kadın facebookta ne ısın var mesajlarda erkeklerle
o kocan oalcak adam aynı sekılde,
yapcak bısey yok ayrılın kendınıze sadece ve masum bı hayat surun
onun evınde oturmayın sız onun kadınımı olacakmısınız bır yandada..

şuanda bızım içimizde olmadan bu sekılde görmen çok doğal sonuçta ben sadece yaşanan kötu anlarıı paylaşıyorum durumun öncesı ve sonrası varrr..aramızda bır sevgı bağı olmadığını düşünsem zaten bır dk durmam bu evdeee...onun kadını olmayacağım artıkk...

arkadaşınızla nasıl dertleştiniz, iletişiminiz nasıldı, aranızda bir sıcaklık doğdu mu arkadaşınızın size olan tavrı nasıldı bunları bilmiyoruz
yaşayan sizsiniz.
hatalıyım diyorsunuz ama eşinize sizin yaptığınız hata oranında hata yapma şansı tanıyorsunuz.
onun eylemini orantısız buluyorsunuz..

ilişkinizde yolunda gitmeyen birşeyler olduğu çok açık zaten..
sizin hissettiğiniz acaba sevgi mi?
ya da kendinizi başka bir kadına karşı mağlup gibi mi hissediyorsunuz?
ya da sadece çocuğunuzu düşünüyorsunuz?
kırılmanızın üzülmenizin sebebi başka bir kadını tercih etmiş olması mı yoksa hala onu çok sevmeniz mi?
siz bu soruların cevaplarını kendinize dürüst bir şekilde verin öncelikle.

bana kalırsa
çok sevseniz bile, sizden bu şekilde ayrılmak isteyen bi adamla evli kalmak da sizi mutlu etmez, sadece mazoşistlik olur..

evet ardkşım la konuşmalarımızı bılmıyorsunuz ama hep canımı sıkan şeylerden bahsettım sadece telefon görüşmesıydı zatenn oda anlayışla ılımlı karfşılıyordu eşimede acıkladı arattırdı onu bana ılk baştan sonrasında görüşmedım zatenn...
bılmııyorum sızın dedığınızde olabılır belkıde hırs yapıyorum doktorlada aynı şeyı konuştukk ama ben onu sevıorum zannedıyorum bılmıyorum yaaa kafam ıyıce alt ust oluuuu....bende ondan ayrılmak ıstıyorumm bunu anladımm artıkkk...sadece kendıme ezıyet etmış oluyorum boyle durarakkk..

Eski erkek arkadaşınla facebookta hala arkadaş olman çok hatalıymış. Ailevi sorunlarını başka erkeklere anlatman da çok doğru değil bence.
eskı erkek ardkşım deıl mahallemden arkadaşımmm o facede bana msj atan kısı ama telefonla konuştuğum kışı face arkadaşım deıldıkıı:(
ayrıca bende yaptığımı doğru olduğunu savunmuyorum sadece affedılmeyıp böyle bişiyle cezalandırılacak kadar buyuk bır suç deıll onu soyluyorummm
Bence kendi içinde kabullenmesen de eşini aldatmaya doğru gitmişsin.Uygun zaman mekan kişiye denk gelseydin aldatırdın.O "dostane" görüştüğün erkeklerin ilgisi hoşuna gitmiştir.Eşin de kıssasa kıssas yapmış.Ben çocuğunuza üzüldüm sadece.Kendini konumunu bilmez anne babanın arasında ziyan olacak

onu asla aldatmayı düşünmedımmm.....bunu bılınnn....ilişkımde hatalı olabılırım bu yonde ama hıçbırzaman devam ettırmedım görüşmemı ettırmemdee gerçi iş işten geçmişşş...ınsanın fıkrı neyse zikri odur derler..ama benımm içimden böyle bişi geçmedi eğer geçse zaten bukadar ağır gelmezz arkadaşımmm...ben onunla öyle bişi düşünseydim uygun mekanıda zamanıa bulurdum zatenn merak etmeyın eşim sureklı şehır dışına çıkıyor iş icabııı....

Son düzenleme:
Back
X