hatalıyım kabülümdür

Yaa ben yasadıgı duygu karmasından bahsedıyrm
Netten bırı ıle tanıs
Bunun rısklerını hepımız bılıyr
Ortada ask yok
Bı tarafın soyledıgı yalanlar ya da sakladıgı gercekler var
Karsı tarafın neyı sakladıgı ya da saklamadıgı mechul
Ben ask yasamasın demedım ki
Duygu karmasında boyle hata yapacak kadar 38 yasında bir annenın hareketını anlamıyrm
Okadar
Veee sakinn

Kadın bunları gızlıyorsa adam kım bılır nelerı gıZlıyor
Hayır ortada ask ta yok :)
Evet bukadar normal ve basit birşey en baştan saklandiysa ve hiç konusu acilmadiysa en büyük şüphem adam olur

Sonuçta kimse kimseyi tanimiyor başka şehirden tanımadığı bı kadın şehrine geliyor belalı mıdır hirlimidir hirsizmidir evlimidir hiç sormuyorsa adamda neler gizli kimbilir

Yaa ben yasadıgı duygu karmasından bahsedıyrm
Netten bırı ıle tanıs
Bunun rısklerını hepımız bılıyr
Ortada ask yok
Bı tarafın soyledıgı yalanlar ya da sakladıgı gercekler var
Karsı tarafın neyı sakladıgı ya da saklamadıgı mechul
Ben ask yasamasın demedım ki
Duygu karmasında boyle hata yapacak kadar 38 yasında bir annenın hareketını anlamıyrm
Okadar
Veee sakinn

Kadın bunları gızlıyorsa adam kım bılır nelerı gıZlıyor
Hayır ortada ask ta yok :)
ortada aşk yok çünki ben yaşının küçük oldugu biliyordum ortada verdiği ilgiden mutlu olan bi kadın var ben benden mesülüm umarım gizliyordur umarımmmmm böylece kendimi daha rahat affedebilirim

Aynen cnmm budur

10 yaş küçük biri ile birlikte oldunuz çocuğunuz var ve siz bunu karşı tarafa söylemiyorsunuz .....
başta söylemediniz aradan zaman geçti hiç mi söylemeyi akıl edemediniz birde 10 yaş diyorsunuz yaa

bi sn ben gittim istanbuldan antebe o gelmedi istanbula

Kendin de demişsin insan bu beşer şaşar.

Tek hatan dürüstçe yaşını ve boşanmış olduğunu söylememen.Gerisinde sıkıntı yok.

Gencecik kadınsın.İlişkin olacak,seveceksin,sevileceksin.Bu kısımlarda yanlış bir şey yok.

Bir dahakine dürüstlükle başla,hiç yaşı maşı da kafana takma.

Bu adam için gerçekleri açıkla diyemiyorum çünkü hissin yokmuş.

Herkes hata yapar.Unut ve önüne bak.

10 yaş küçük biri ile birlikte oldunuz çocuğunuz var ve siz bunu karşı tarafa söylemiyorsunuz .....
başta söylemediniz aradan zaman geçti hiç mi söylemeyi akıl edemediniz birde 10 yaş diyorsunuz yaa
diyorum evet diyorum ha şunuda diyeyim içim bi konuda cok rahat o konuda cinselliktir bu kadar herşeyi yazan ben onu sonuna kadar yaşasaydım emin ol yazardım sonuçta kimse kimseyi tanımıyor ama o raddeye getirmedim ben ilgisine tav oldum yalnız biri için o ilgi var ya bunu size anlatamam

Daha tanıma asamasindasiniz uxulmenize gerek yok

burdakiler hemen aileyle tanıştırır genel kültürü budur sizi aileye anlatmasinda bir kesinlik yok bu sizi kötü hissettirmesin eyvah iş ciddiye bindi diye düşünmeyin yani burda aileyle tanistirmayan yok öyle diyeyim

Bugün konuşun siz

tşk ederim yaklaşımınız için evet dürüst olmadım malesef neden sebeb bilmiyorum olamadım yakışmadı yaşıma eğitimime hayattaki duruşuma cok haklısınız varolun.

konuşucam kesinlikle...tşk ederim.

illa cinsellik olması gerekmiyor ki ilişkide ama hiç adil değil o insan üzüerinde derin ayaralara sebeb olacaksınız

sanırım vicdanımı rahatlatmak için rabbim bir daha şaşırtmasın kardeşim rabbim kimseyi şaşırtmasın
Amin. Ama herkeste nefis var. Ne yarı yolda bıraktığınız bir eşiniz, nede ortada sefil bırakılacak yaşta küçük çocuğunuz yok. Olmasına mani hiç bir şey yok ortada.

Doğruyu söyleyin belki evlenirsiniz bile bilemezsiniz ki.

Ha sevmediğim halde kendimi tatmin etmek için oyaladım diyorsanız o ayrı, onunda muhattabı karşı taraf.

bi sn ben gittim istanbuldan antebe o gelmedi istanbula
Bende öyle dedim zaten adamdan yana konuştum yani adama bak dedim kadın kalkıp şehrine geliyor kimdir nedir diye araştırmiyor dedim. Anladım yani sizi

10 yaşta Bayaaa fark var adam zaten ondan büyük olduğunuzu biliyordur burda kendinden büyük kadinlarla evlenen çok kişi var hatta erkeğe ,kadın senden büyük olursa zengin olursun derler yasa çok takilmazlar fakat 10 yas cooook büyük.

3 yaş 5 yaş duydumda 10 yas hiç duymadım bunu söyleyin çocuğunuzu da söyleyin . Daha basindaymissiniz zaten anlatabilirsiniz

Sen dul'dun değil mi?
Evetbi kadinin yasayabilecegi en buyuk travmalardan birini yaşadım kucucuk yasimda.. Dul veya boşanmış, artik ne dersen..
Sırf baskın gelebilmek icin, insanin basina herseyin gelebileceğini dusunmeden, şunu dedin/diyebildin ya, sana acimaktan fazlasini duyumsayamiyorum artik
Herkes geyik yapti, eglendi ama kimse senin en hassas noktalarina vurmadi(sen iyi bilirsin onlarin neler oldugunu).. Yazik..

Son düzenleme:
ben bahanemi sundum bahanesiz gitedim ama gercegi söylemeedim hatalıyım herşekilde bu hatasız oldugum manasına gelmez bununda bilincindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…