Yaa ben yasadıgı duygu karmasından bahsedıyrmİyide annelik ayrı eş olmak hayatına birini almak ayrı
Herşeyden önce insan, sonra anne ,sonra çalışan kadın, sonra hayatındaki insan...
Birbirinden tamamen ayrı konular ozaman siz ,eşi vefat etmiş veya boşanmış yeniden evlenecek olan tüm kadın ve erkeklere çocuğun var senin !!! mi diyorsunuz ?
Evet bukadar normal ve basit birşey en baştan saklandiysa ve hiç konusu acilmadiysa en büyük şüphem adam olurKadın bunları gızlıyorsa adam kım bılır nelerı gıZlıyor
Hayır ortada ask ta yok :)
Yaa ben yasadıgı duygu karmasından bahsedıyrmİyide annelik ayrı eş olmak hayatına birini almak ayrı
Herşeyden önce insan, sonra anne ,sonra çalışan kadın, sonra hayatındaki insan...
Birbirinden tamamen ayrı konular ozaman siz ,eşi vefat etmiş veya boşanmış yeniden evlenecek olan tüm kadın ve erkeklere çocuğun var senin !!! mi diyorsunuz ?
İyide annelik ayrı eş olmak hayatına birini almak ayrı
ortada aşk yok çünki ben yaşının küçük oldugu biliyordum ortada verdiği ilgiden mutlu olan bi kadın var ben benden mesülüm umarım gizliyordur umarımmmmm böylece kendimi daha rahat affedebilirimKadın bunları gızlıyorsa adam kım bılır nelerı gıZlıyor
Hayır ortada ask ta yok :)
Aynen cnmm budurEvet bukadar normal ve basit birşey en baştan saklandiysa ve hiç konusu acilmadiysa en büyük şüphem adam olur
Sonuçta kimse kimseyi tanimiyor başka şehirden tanımadığı bı kadın şehrine geliyor belalı mıdır hirlimidir hirsizmidir evlimidir hiç sormuyorsa adamda neler gizli kimbilir
10 yaş küçük biri ile birlikte oldunuz çocuğunuz var ve siz bunu karşı tarafa söylemiyorsunuz .....insanız şeşeriz beşeriz 38 yaşında eşinden yıllar önce ayrılmış kendini kızına ve eşine adamış sosyal mecralarda işi olmayan bir kadındım ta ki trafikten gerilince twitter acana kadar ilk sosyal mecramdı gelzaman git zaman twet attıkca bu mecrayı sevmeye başladım 28 yaşında bi genç mühendis yazmaya başladı antepten ilk haftalarda baz almadım ha konuştuk havadan sudan konuştukca muhabbetimiz arttı ve 3 ay sonra ben antebe gittim yalnız bi yalan vardı ben ona yaşımı söylememiştim medeni halimide acıkcası gitme sebebim ise boşluktaydım ciddi bi boşluktaydım aşık olurum v.s diye gitmedim sadece o an için bi küçük yaz macerası genclik dopingi verir diye gittim ve buluştuk gece hayal kahvesi eglence hop o evine gitti ben otelime ve sonralarda da buluştuk 3 kere antebe gidiyordum aralarda 1 günlüğüne olay ailesine bahsedince ciddi boyuta gecti diyemedim ben 38 yaşındayım diyemedim medeni halimi ben düşünmeden bi hata yaptım anlık bi yaz macerasıydı düşünemedim olayın ailesine aksettirip ciddi boyuta gececegini bilemedim bir bahane attım sacma bi bahane gercegi diyemedim bitmesi için çoçuk hergün arıyor her aradıgında vicdanen kendimi rahatsız hissedip daha da kendimden nefret ediyorum cesaret edemedim hatalımıyımmmmmmmm sonuna kadar aşıkmıyım hayır vicdanen rahatsızım ve evet ilgisine alışmıştım boşluktayım allah aşkına çok eleştirin beni eleştirin ki daha cok kendimden nefret edeyim 38 yaşın hakkını veremedim hayatında çapkın bi kadın olmayan ben sapıttımmmmmmmm hergün daha cok dibe batarak sapıttım
bi sn ben gittim istanbuldan antebe o gelmedi istanbulaEvet bukadar normal ve basit birşey en baştan saklandiysa ve hiç konusu acilmadiysa en büyük şüphem adam olur
Sonuçta kimse kimseyi tanimiyor başka şehirden tanımadığı bı kadın şehrine geliyor belalı mıdır hirlimidir hirsizmidir evlimidir hiç sormuyorsa adamda neler gizli kimbilir
Ya cnm sana kızamıyrm da ınanortada aşk yok çünki ben yaşının küçük oldugu biliyordum ortada verdiği ilgiden mutlu olan bi kadın var ben benden mesülüm umarım gizliyordur umarımmmmm böylece kendimi daha rahat affedebilirim
diyorum evet diyorum ha şunuda diyeyim içim bi konuda cok rahat o konuda cinselliktir bu kadar herşeyi yazan ben onu sonuna kadar yaşasaydım emin ol yazardım sonuçta kimse kimseyi tanımıyor ama o raddeye getirmedim ben ilgisine tav oldum yalnız biri için o ilgi var ya bunu size anlatamam10 yaş küçük biri ile birlikte oldunuz çocuğunuz var ve siz bunu karşı tarafa söylemiyorsunuz .....
başta söylemediniz aradan zaman geçti hiç mi söylemeyi akıl edemediniz birde 10 yaş diyorsunuz yaa
Daha tanıma asamasindasiniz uxulmenize gerek yokkesinlikle bırakın evlilik vadini birlikte yaşama fikri bile belirmedi yada antepten giderken ben seni nasıl bıarkıcam v.s demedim bile aşık degilim beyefendiliği neşesi insanlıgını sevdim ama aşık degilim kızgınlıgım ise sizinde dediğiniz gibi kesinlikle yalan katmamalıydım aramıza kardeşim yaşım bu medini halim budur diye söylemeliydim üzünntümün sebebi budur
tşk ederim yaklaşımınız için evet dürüst olmadım malesef neden sebeb bilmiyorum olamadım yakışmadı yaşıma eğitimime hayattaki duruşuma cok haklısınız varolun.Kendin de demişsin insan bu beşer şaşar.
Tek hatan dürüstçe yaşını ve boşanmış olduğunu söylememen.Gerisinde sıkıntı yok.
Gencecik kadınsın.İlişkin olacak,seveceksin,sevileceksin.Bu kısımlarda yanlış bir şey yok.
Bir dahakine dürüstlükle başla,hiç yaşı maşı da kafana takma.
Bu adam için gerçekleri açıkla diyemiyorum çünkü hissin yokmuş.
Herkes hata yapar.Unut ve önüne bak.
konuşucam kesinlikle...tşk ederim.Daha tanıma asamasindasiniz uxulmenize gerek yok
burdakiler hemen aileyle tanıştırır genel kültürü budur sizi aileye anlatmasinda bir kesinlik yok bu sizi kötü hissettirmesin eyvah iş ciddiye bindi diye düşünmeyin yani burda aileyle tanistirmayan yok öyle diyeyim
Bugün konuşun siz
illa cinsellik olması gerekmiyor ki ilişkide ama hiç adil değil o insan üzüerinde derin ayaralara sebeb olacaksınızdiyorum evet diyorum ha şunuda diyeyim içim bi konuda cok rahat o konuda cinselliktir bu kadar herşeyi yazan ben onu sonuna kadar yaşasaydım emin ol yazardım sonuçta kimse kimseyi tanımıyor ama o raddeye getirmedim ben ilgisine tav oldum yalnız biri için o ilgi var ya bunu size anlatamam
Amin. Ama herkeste nefis var. Ne yarı yolda bıraktığınız bir eşiniz, nede ortada sefil bırakılacak yaşta küçük çocuğunuz yok. Olmasına mani hiç bir şey yok ortada.sanırım vicdanımı rahatlatmak için rabbim bir daha şaşırtmasın kardeşim rabbim kimseyi şaşırtmasın
işte bu sebebten kendimi affetmiyecegim emin olun bendede kalacak yıllar gecsedeilla cinsellik olması gerekmiyor ki ilişkide ama hiç adil değil o insan üzüerinde derin ayaralara sebeb olacaksınız
Bende öyle dedim zaten adamdan yana konuştum yani adama bak dedim kadın kalkıp şehrine geliyor kimdir nedir diye araştırmiyor dedim. Anladım yani sizibi sn ben gittim istanbuldan antebe o gelmedi istanbula
EvetSen dul'dun değil mi?
Amin. Ama herkeste nefis var. Ne yarı yolda bıraktığınız bir eşiniz, nede ortada sefil bırakılacak yaşta küçük çocuğunuz yok. Olmasına mani hiç bir şey yok ortada.
Doğruyu söyleyin belki evlenirsiniz bile bilemezsiniz ki.
Ha sevmediğim halde kendimi tatmin etmek için oyaladım diyorsanız o ayrı, onunda muhattabı karşı taraf.
ben bahanemi sundum bahanesiz gitedim ama gercegi söylemeedim hatalıyım herşekilde bu hatasız oldugum manasına gelmez bununda bilincindeyimAma çok ayıp, bu kadar süre takıldıysanız ve adam size gönülden bağlandıysa en azından bir açıklamayı hakkediyor.
Konuşamıyorsan mesajla yaz bari, böyle sessiz çekip gitmekden daha kırıcı olamaz.
En az 10 yaş küçük gösteriyorsanız da maşallah size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?