Bence bugün konuşunevet ne yaşı ne yaşadıklarımı saklamamalıydım
bakın ben cocugumdan utandıgım için v.s anlatmamazlık yapmadım ne o kendi yaşadıklarından bahsetti ne ben konuda hiç açılmadı bana ilk gün denen geçmişin ne beni geçmişim ne seni ilgilendirir ve ben olayın ciddi boyuta gidecegini bilmiyordum hatalıyım konu açılmasaydı bile ben açmalıydım hatamıda kabul ediyorumBence bugün konuşun
Zaman kötü kimseye birseyimi anlatmayı sevmem seni tanımak için zamana ihtiyacım vardı bilmen gerekiyor diyerek anlatın önceki evliliginizden çocuğunuz olduğunu .
Çocuk bu yahu saklanır mi hiç
Sen dul'dun değil mi?Aynengelinle kafayi bozup kendini fenomen yaptin, tebrik ederim, epey eglendik
Hiç bir anne çocuğundan utanmaz zaten kimse öyle birşey demedi ... Üstünüze de gelmedim kabul ediyorsunuz yanlisinizi zaten, bizim birşey demenize gerek kalmadı en çok siz kiziyorsunuz kendinize ...bakın ben cocugumdan utandıgım için v.s anlatmamazlık yapmadım ne o kendi yaşadıklarından bahsetti ne ben konuda hiç açılmadı bana ilk gün denen geçmişin ne beni geçmişim ne seni ilgilendirir ve ben olayın ciddi boyuta gidecegini bilmiyordum hatalıyım konu açılmasaydı bile ben açmalıydım hatamıda kabul ediyorum
güzel anılar cidden biriktirdim ve görüştüğüm kişininde beyefediliği antebin misafirperverliliği tahmis kahveniz sıra geceniz imam cagdaş yaşıyan bir şehir gaziantep yemegin cidden başkenti çok sevdim baştan söylemedim hatalıyım ama inanın bu konulara girilmedi ve bana denen ilk cümle ne senin geçmişin beni ne benimki seni baglar yazamalıyım haklısınız zor da olsa yaptıgımdan utansamda yazmalıyım onun için çünki o cidden buna deger....antebe selam olsun bu aradaHiç bir anne çocuğundan utanmaz zaten kimse öyle birşey demedi ... Üstünüze de gelmedim kabul ediyorsunuz yanlisinizi zaten, bizim birşey demenize gerek kalmadı en çok siz kiziyorsunuz kendinize ...
Benim dediğim şey başka
Bugün dediğim gibi soze başlayın önceki evliligimden çocuğum var dedikten sonra ona zaman verin
Büyük ihtimal bitirecektir. En baştan soyleseydiniz halbuki belki kararı degismeyecekti belki sorun değil diyecekti
saklamanizdaki iyi niyeti göremez kızgınlıkla hareket ederse kesin bitirir
Habersiz de çekip gitmeyin konuşun aklında soru işareti kalmasın bitecekse güzel bitsin. Güzel anılarınız var madem size yakışan güzel bitirmek.
Belki sizi anlar ilişkiniz sarsılmaz konuştuktan sonra gelişmelerden haberdar edin bizi
O değilde buraya kadar geldiyseniz güzel yemekler yediniz mi sevdiniz mi şehrimizi :)
tşk ederim bu yaklaşımınıza ergenliklerim cidden bu sıralar zirvede kesinlikle yakışmıyor sadece yalanlarıı yazacak yüz bulamadım kendimde 38 yaş olgunluk yaşı bensee nerde olgunlugun o sundayım ne yazikkıMadem aşık değilsin ne korkuyorsun? Söyle gitsin. 38 yaşında bir kadına bu ergenlikler yakışmıyor.
Ayrıca çapkınlık yapmak kötü mü ya? Bekar kadınsın istersen yaparsın.
Bu konunun annelikle ne alakası var ?Ben annelık duygusunun onune bu duygular nasıl gecebılıyor anlamıyorum
biliyomusunuz bende olsam bende böyle yazardım empati yapmadan ben bu olayı yaşarken kızım ingterde dil kursundaydı eşimi yıllardır kızım için çektim yıllardır resmiyette boşandık boşluktanmı yalnızlıktanmı bir hata yaptım telafisi ağır bi hata cok cok üzügünüm kızım geldikten sonrada yüzyüze görüşmedim mesai içinde mesajlaştım kısacası kızımı ve evimi ihmal etmedim etseydim zaten tecrübeli olurdum emin olun bu konulardaBen annelık duygusunun onune bu duygular nasıl gecebılıyor anlamıyorum
Hadi yabende hiç yaşamadım canım
güccücük de evlendim (çok şükür bin şükür)
güzel mi kız güzel mi
yıllardır bi adamla evlisiniz eğitimlisiniz 2 nizde ve zaman içinde eşiniz sizi aldatıyo bırakın güzel bi cümleyi eve geldiği zamanlarda sadece yemek yiyo yatıyo boşandım kızım yazın dil eğitimine gitti evde tek kaldım boşluktanmı bilmiyorum hatalımıyım evet demiyorum hatasızım diye asla ama ben kızım geldikten sonra ne görüştüm ne antebe gittim mesai saatlerinde mesajlaştım kabul herşeyime laf edin kabülümdür ama bilmediğiniz şeylerde ne olur sorun cvp tatmin etmesse vurun abalıya yapın....Bu konunun annelikle ne alakası var ?
Ihmal degıl aslında kasettıgımbiliyomusunuz bende olsam bende böyle yazardım empati yapmadan ben bu olayı yaşarken kızım ingterde dil kursundaydı eşimi yıllardır kızım için çektim yıllardır resmiyette boşandık boşluktanmı yalnızlıktanmı bir hata yaptım telafisi ağır bi hata cok cok üzügünüm kızım geldikten sonrada yüzyüze görüşmedim mesai içinde mesajlaştım kısacası kızımı ve evimi ihmal etmedim etseydim zaten tecrübeli olurdum emin olun bu konularda
Hadi ya
Ben baya fındıklar kırdım:))))
Güzel valla yaz askları baska oluyor
Aahhaha
Boşanmış bir kadınsan sorun yok bence. Yaşın konusunda dürüst olsaydın keşke ama boşanmış olmanı önüne gelene anlatmak zorunda değilsin. Ha şu anda aşık da değilsin madem yol ver gitsin. Adama evlilik vadederek başlamadın ya ilişkiye , çocuk mu bu kandırılsın.
Büyütecek bişey göremedim
Kendını boslukta hıssedıp lıselı gıbı bır heyecan yasama cabası...Bu konunun annelikle ne alakası var ?
Benim sizin anneliğinize laf etmek haddime değil hanımefendiyıllardır bi adamla evlisiniz eğitimlisiniz 2 nizde ve zaman içinde eşiniz sizi aldatıyo bırakın güzel bi cümleyi eve geldiği zamanlarda sadece yemek yiyo yatıyo boşandım kızım yazın dil eğitimine gitti evde tek kaldım boşluktanmı bilmiyorum hatalımıyım evet demiyorum hatasızım diye asla ama ben kızım geldikten sonra ne görüştüm ne antebe gittim mesai saatlerinde mesajlaştım kabul herşeyime laf edin kabülümdür ama bilmediğiniz şeylerde ne olur sorun cvp tatmin etmesse vurun abalıya yapın....
herşey denebilir eve geliyosnuz ev bomboş canınız kendi istegiyle ingterde aileniz memlekette arkadaşlarınızın bi çogu tatilde yada evli evlerinde rabbim kimseyi yalnız bırakmasın ...Ihmal degıl aslında kasettıgım
Duygusal bosluk dıyelım, onun oluşması, bu çekım gücü. Belkı de arayış...
Ben anneyimm e yaş da kucuk degıl
Hıssedemem bunları dıye dusunuyrm
Anlamlandıramıyorum o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?