evet haklısınızEvetbi kadinin yasayabilecegi en buyuk travmalardan birini yaşadım kucucuk yasimda.. Dul veya boşanmış, artik ne dersen..
Şunu dedin/diyebildin ya, sana acimaktan fazlasini duyumsayamiyorum artik
inanın bana hiç tahmin etmezdim yaş farkı cooook düşünce farkıda cok yannış bende hata bende neresinden tutarsam tutayım cok hatalıyım 10 yaş ciddi bir kriter bu yannışa nasıl düştüm inanın dışarken kendime hayret ediyorumBende öyle dedim zaten adamdan yana konuştum yani adama bak dedim kadın kalkıp şehrine geliyor kimdir nedir diye araştırmiyor dedim. Anladım yani sizi
10 yaşta Bayaaa fark var adam zaten ondan büyük olduğunuzu biliyordur burda kendinden büyük kadinlarla evlenen çok kişi var hatta erkeğe ,kadın senden büyük olursa zengin olursun derler yasa çok takilmazlar fakat 10 yas cooook büyük.
3 yaş 5 yaş duydumda 10 yas hiç duymadım bunu söyleyin çocuğunuzu da söyleyin . Daha basindaymissiniz zaten anlatabilirsiniz
tşk ederim yaklaşımınız için....sıkıntım yalan olmamalıydı yalansız olup arkadaşım ben buyum medeni halim budur diyebilme büyüklüğünü gösterbelseydim keşke o an için...Demekki 38 yaşında göstermiyorsun ..zamanında eşine kızına adamışsın gençliğini yaşayamamışsın ..yaşın ne önemi var kimse size karışamaz
kocamın mı pardon ben boşanalı yıl oluyor bende demekki birini kınamışım kınadıgım şeye düştüm hatalıyım amaaaa kimseyi aldatmadım kitabımda yazmaz yalan söyledim duygusal boşluktan amenna kabülümdür fakat ne yuva yıktım me para yedim ne 2 erkegi oynattım ben sadece bir adama yaşımı ve medeni durumumu söylemedim sıkıntım da budurrrDopingin fazla kaçmış senin bak şimdi de nasıl tutuşsun eğer birazcık ahlakın vicdanın varsa kocanın ve o adamın karşısına çık herşeyi anlat belki huzur bulursun. Bunları oralara gidip yalanlar atmadan önce düşünseydiniz bir zahmet.
Not: Aldatmanın her türlüsü aldatmaktır. Yatmadığın için daha az aldatmış sayılmazsınız.
insanız şeşeriz beşeriz 38 yaşında eşinden yıllar önce ayrılmış kendini kızına ve eşine adamış sosyal mecralarda işi olmayan bir kadındım ta ki trafikten gerilince twitter acana kadar ilk sosyal mecramdı gelzaman git zaman twet attıkca bu mecrayı sevmeye başladım 28 yaşında bi genç mühendis yazmaya başladı antepten ilk haftalarda baz almadım ha konuştuk havadan sudan konuştukca muhabbetimiz arttı ve 3 ay sonra ben antebe gittim yalnız bi yalan vardı ben ona yaşımı söylememiştim medeni halimide acıkcası gitme sebebim ise boşluktaydım ciddi bi boşluktaydım aşık olurum v.s diye gitmedim sadece o an için bi küçük yaz macerası genclik dopingi verir diye gittim ve buluştuk gece hayal kahvesi eglence hop o evine gitti ben otelime ve sonralarda da buluştuk 3 kere antebe gidiyordum aralarda 1 günlüğüne olay ailesine bahsedince ciddi boyuta gecti diyemedim ben 38 yaşındayım diyemedim medeni halimi ben düşünmeden bi hata yaptım anlık bi yaz macerasıydı düşünemedim olayın ailesine aksettirip ciddi boyuta gececegini bilemedim bir bahane attım sacma bi bahane gercegi diyemedim bitmesi için çoçuk hergün arıyor her aradıgında vicdanen kendimi rahatsız hissedip daha da kendimden nefret ediyorum cesaret edemedim hatalımıyımmmmmmmm sonuna kadar aşıkmıyım hayır vicdanen rahatsızım ve evet ilgisine alışmıştım boşluktayım allah aşkına çok eleştirin beni eleştirin ki daha cok kendimden nefret edeyim 38 yaşın hakkını veremedim hayatında çapkın bi kadın olmayan ben sapıttımmmmmmmm hergün daha cok dibe batarak sapıttım
yatmadıgım için az aldattımda demedim sadece işi o raddeye götürecek kadar gözümü karartmadım şükür orda aklım başımdaydı demek istedim yalan da bi nevi aldatmaktır kendi eleştirimi zaten yaptım aldatma sadece 2 bacakla yapılmadıgını bilecek kadar da insanım...Dopingin fazla kaçmış senin bak şimdi de nasıl tutuşsun eğer birazcık ahlakın vicdanın varsa kocanın ve o adamın karşısına çık herşeyi anlat belki huzur bulursun. Bunları oralara gidip yalanlar atmadan önce düşünseydiniz bir zahmet.
Not: Aldatmanın her türlüsü aldatmaktır. Yatmadığın için daha az aldatmış sayılmazsınız.
degişik bi bakış acısı o halde afiyetle sizeAyyy o değilde canım baklava çekti..
Espiri mi yaptığını sanıyor, küçük aklınca seni bununla mı bozacak?Evetbi kadinin yasayabilecegi en buyuk travmalardan birini yaşadım kucucuk yasimda.. Dul veya boşanmış, artik ne dersen..
Şunu dedin/diyebildin ya, sana acimaktan fazlasini duyumsayamiyorum artik
korktum hemde cok korktum ama facetimde görüntü v.s acınca rahatladım az da olsa ama size diyemem yoo korkmadım diye diyorum ya anlık boşluk ve hata agır hata...Ya o degilde insanlar eslerine tam olarak guvenmezken bir yabanciya nasil guvenebiliyorsunuz? Oldurulmekten yada basiniza bir is gelmesinden hic mi korkmadiniz?
inş mutlu olur elbette yarının evliliklerin güvencesi yok bende severek üniv biter bitmez evlendim eşimle bir ömür boyu nikah aktine evet dedik ama ben bir ömür boyu eşimin haremine evet demediğim için ayrıldım hayatta hiçbirşeyin garantisi yok.Espiri mi yaptığını sanıyor, küçük aklınca seni bununla mı bozacak?
Pess diyorum, bir gün evlenmeyi becerebilirse, onunkinin bir ömür boyu süreceği ne malum...
Evetbi kadinin yasayabilecegi en buyuk travmalardan birini yaşadım kucucuk yasimda.. Dul veya boşanmış, artik ne dersen..
Sırf baskın gelebilmek icin, insanin basina herseyin gelebileceğini dusunmeden, şunu dedin/diyebildin ya, sana acimaktan fazlasini duyumsayamiyorum artik
Herkes geyik yapti, eglendi ama kimse senin en hassas noktalarina vurmadi(sen iyi bilirsin onlarin neler oldugunu).. Yazik..
çok tşk ederim sizde....Sözlerine üzüleceğin insan buna değmeli.Öyle biri değil karşındaki.Lütfen aldırma.Şu yazdıkların içime battı ve bunu paylaşmak istedim.Mutlu kal.
CanimEspiri mi yaptığını sanıyor, küçük aklınca seni bununla mı bozacak?
Pess diyorum, bir gün evlenmeyi becerebilirse, onunkinin bir ömür boyu süreceği ne malum...
haklısınız varolun...Şu konuda hatalısınız yalan söylemeyecektiniz karşı tarafa onun dışında neden ve kimin haddine hakaret
Tesekkur ederim, inan kendi adima uzulmedim, bi insanin bu kadar zalimleşmesine uzuldum sadece..Sözlerine üzüleceğin insan buna değmeli.Öyle biri değil karşındaki.Lütfen aldırma.Şu yazdıkların içime battı ve bunu paylaşmak istedim.Mutlu kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?