hatalıyım kabülümdür

Demekki 38 yaşında göstermiyorsun ..zamanında eşine kızına adamışsın gençliğini yaşayamamışsın ..yaşın ne önemi var kimse size karışamaz

inanın bana hiç tahmin etmezdim yaş farkı cooook düşünce farkıda cok yannış bende hata bende neresinden tutarsam tutayım cok hatalıyım 10 yaş ciddi bir kriter bu yannışa nasıl düştüm inanın dışarken kendime hayret ediyorum

Demekki 38 yaşında göstermiyorsun ..zamanında eşine kızına adamışsın gençliğini yaşayamamışsın ..yaşın ne önemi var kimse size karışamaz
tşk ederim yaklaşımınız için....sıkıntım yalan olmamalıydı yalansız olup arkadaşım ben buyum medeni halim budur diyebilme büyüklüğünü gösterbelseydim keşke o an için...

Konuya gelince de evet büyük bi hata yapmışsın ve üzülmüş ama nerden dönersen kar. anlat gerçeği kabul ederse amenna etmese zaten aşık değilmişsin.

kocamın mı pardon ben boşanalı yıl oluyor bende demekki birini kınamışım kınadıgım şeye düştüm hatalıyım amaaaa kimseyi aldatmadım kitabımda yazmaz yalan söyledim duygusal boşluktan amenna kabülümdür fakat ne yuva yıktım me para yedim ne 2 erkegi oynattım ben sadece bir adama yaşımı ve medeni durumumu söylemedim sıkıntım da budurrr

ya tamam insan hata yapabilir, ama sonuçta hatanın farkındasın, gerçekleri söylemen bir salisede yollayacağın bir mesaja bakar, adamda kimbilir ne hayaller kurdu, ne hakkın varki bunu ona yapmaya, aynı şey sana ya da kızına yapılsa ne düşünürdün, diyelim kızın büyüdüğü ve birisi senin o adama yaptıklarını kızına yaptı, kızını kandırdı hayalleriyle oynadı,

Ya o degilde insanlar eslerine tam olarak guvenmezken bir yabanciya nasil guvenebiliyorsunuz? Oldurulmekten yada basiniza bir is gelmesinden hic mi korkmadiniz?

yatmadıgım için az aldattımda demedim sadece işi o raddeye götürecek kadar gözümü karartmadım şükür orda aklım başımdaydı demek istedim yalan da bi nevi aldatmaktır kendi eleştirimi zaten yaptım aldatma sadece 2 bacakla yapılmadıgını bilecek kadar da insanım...

Evetbi kadinin yasayabilecegi en buyuk travmalardan birini yaşadım kucucuk yasimda.. Dul veya boşanmış, artik ne dersen..
Şunu dedin/diyebildin ya, sana acimaktan fazlasini duyumsayamiyorum artik
Espiri mi yaptığını sanıyor, küçük aklınca seni bununla mı bozacak?

Pess diyorum, bir gün evlenmeyi becerebilirse, onunkinin bir ömür boyu süreceği ne malum...

Ya o degilde insanlar eslerine tam olarak guvenmezken bir yabanciya nasil guvenebiliyorsunuz? Oldurulmekten yada basiniza bir is gelmesinden hic mi korkmadiniz?
korktum hemde cok korktum ama facetimde görüntü v.s acınca rahatladım az da olsa ama size diyemem yoo korkmadım diye diyorum ya anlık boşluk ve hata agır hata...

Pess diyorum, bir gün evlenmeyi becerebilirse, onunkinin bir ömür boyu süreceği ne malum...
inş mutlu olur elbette yarının evliliklerin güvencesi yok bende severek üniv biter bitmez evlendim eşimle bir ömür boyu nikah aktine evet dedik ama ben bir ömür boyu eşimin haremine evet demediğim için ayrıldım hayatta hiçbirşeyin garantisi yok.

Sözlerine üzüleceğin insan buna değmeli.Öyle biri değil karşındaki.Lütfen aldırma.Şu yazdıkların içime battı ve bunu paylaşmak istedim.Mutlu kal.

Canim Samsonn 'um, boşver, uzulmedim.. Sadece bu uye adina cok uzuldum, uste cikmak icin bunca "canavarlaşmak".. Herkes geyik yapti burda, o da biz de, gulundu eglenildi ama kimse onun uzulup actigi eski konularindan ve zaaflarindan tutup incitmeye calismadi.. Bu kadar çirkinlesmek.. Sadece acıklı.. Diyecek bi şey yok..

Şu konuda hatalısınız yalan söylemeyecektiniz karşı tarafa onun dışında neden ve kimin haddine hakaret

Sözlerine üzüleceğin insan buna değmeli.Öyle biri değil karşındaki.Lütfen aldırma.Şu yazdıkların içime battı ve bunu paylaşmak istedim.Mutlu kal.
Tesekkur ederim, inan kendi adima uzulmedim, bi insanin bu kadar zalimleşmesine uzuldum sadece..
Iyi ki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…