bunu anlamlandırmak elbette kolay degil burda haklısınız ama biliyormusunuz yalnız kaldıgınızda hayatta yapmam dediğiniz ne varsa yapıyormuşsunuz ha belki herkez için gecerli degil ama benim gibi yıllardır ilgisiz mutsuz kadınsan yannışa malesef egimli olursunuzKendını boslukta hıssedıp lıselı gıbı bır heyecan yasama cabası...
Bu duygusal karmaşa anneye hele kı 38 yasında olan bır anneye kondurup anlamlandıramıyorum
Aşk yasanır duzgun bır ılıskı ıle hayata yenıden baslanır
O baska bırsey
Ben annelıkle baglantı kuruyrm
Herkes kurmak zorunda degıl tabıkı
Bnm gorusumm bu
İyi de konu sahibi her çiçekten bal mı almış ya da kızı evdeyken kendi alem mi yapmış ?Kendını boslukta hıssedıp lıselı gıbı bır heyecan yasama cabası...
Bu duygusal karmaşa anneye hele kı 38 yasında olan bır anneye kondurup anlamlandıramıyorum
Aşk yasanır duzgun bır ılıskı ıle hayata yenıden baslanır
O baska bırsey
Ben annelıkle baglantı kuruyrm
Herkes kurmak zorunda degıl tabıkı
Bnm gorusumm bu
Yasayan sızsınız bısey dıyemıyrmherşey denebilir eve geliyosnuz ev bomboş canınız kendi istegiyle ingterde aileniz memlekette arkadaşlarınızın bi çogu tatilde yada evli evlerinde rabbim kimseyi yalnız bırakmasın ...
evet bu cidden yazılabilir cok tşk ederim...Canınız sağolsun. Şunları diyebilirsiniz: ben 38 yaşındayım bir heyecan aradım sizi buldum hata ettim iş ciddiye gidince bu kadar ilerleyemeyecegimi anladım sen yoluna ben yoluma.
Yasayan sızsınız bısey dıyemıyrmherşey denebilir eve geliyosnuz ev bomboş canınız kendi istegiyle ingterde aileniz memlekette arkadaşlarınızın bi çogu tatilde yada evli evlerinde rabbim kimseyi yalnız bırakmasın ...
Ablacığım bu konu seninle Allah arasında. Bilmediğimiz şey en fazla cinsellikte yaşamış olmandır.yıllardır bi adamla evlisiniz eğitimlisiniz 2 nizde ve zaman içinde eşiniz sizi aldatıyo bırakın güzel bi cümleyi eve geldiği zamanlarda sadece yemek yiyo yatıyo boşandım kızım yazın dil eğitimine gitti evde tek kaldım boşluktanmı bilmiyorum hatalımıyım evet demiyorum hatasızım diye asla ama ben kızım geldikten sonra ne görüştüm ne antebe gittim mesai saatlerinde mesajlaştım kabul herşeyime laf edin kabülümdür ama bilmediğiniz şeylerde ne olur sorun cvp tatmin etmesse vurun abalıya yapın....
Tamamda gorusunu bana anlatma :)İyi de konu sahibi her çiçekten bal mı almış ya da kızı evdeyken kendi alem mi yapmış ?
Boşanmış 38 yaşındaki kadınında sevmeye sevilmeye ihtiyacı var.
Sırf çocuğu var diye niye kendini hayattan soyutlasın ki
Yarın birgün kızı gidecek kendi kalacak bir başına
Bu da benim görüşüm
İyi forumlar...
Adam kendinden de mi hiç bahsetmedigüzel anılar cidden biriktirdim ve görüştüğüm kişininde beyefediliği antebin misafirperverliliği tahmis kahveniz sıra geceniz imam cagdaş yaşıyan bir şehir gaziantep yemegin cidden başkenti çok sevdim baştan söylemedim hatalıyım ama inanın bu konulara girilmedi ve bana denen ilk cümle ne senin geçmişin beni ne benimki seni baglar yazamalıyım haklısınız zor da olsa yaptıgımdan utansamda yazmalıyım onun için çünki o cidden buna deger....antebe selam olsun bu arada
cooooooooooook tşk ederim size gönülden tşk ederim hemdeİyi de konu sahibi her çiçekten bal mı almış ya da kızı evdeyken kendi alem mi yapmış ?
Boşanmış 38 yaşındaki kadınında sevmeye sevilmeye ihtiyacı var.
Sırf çocuğu var diye niye kendini hayattan soyutlasın ki
Yarın birgün kızı gidecek kendi kalacak bir başına
Bu da benim görüşüm
İyi forumlar...
adam bekar kesinlikle dünyayın binbir türlü hali var ama adam bekar gördüm gözümle...Adam kendinden de mi hiç bahsetmedi
Kimliğini falan gördünuz mü evli olmadığına eminsiniz değil mi dünyanın binbir türlü hali var kimseye güven olmaz
Başka şehirden netden tanıştığı bir insanı arastirmamasi enteresan hiç mi sormadı sorgulamadi
Hele hele hele antepli diyorsun yani
sanırım vicdanımı rahatlatmak için rabbim bir daha şaşırtmasın kardeşim rabbim kimseyi şaşırtmasınAblacığım bu konu seninle Allah arasında. Bilmediğimiz şey en fazla cinsellikte yaşamış olmandır.
Çok pişmansın tövbe et birdaha böyle işlere girme, ama durmadan aşağılanmak istemen neden?
Ciddi soruyorum neden yani, yaptığının yanlış olduğunu biliyorsun bi daha tekrarlamayacaksın belli ki. Bu sadece sizi ilgilendirir. Neden iğrenç laflar duymak istiyorsun?
Kadın bunları gızlıyorsa adam kım bılır nelerı gıZlıyorAdam kendinden de mi hiç bahsetmedi
Kimliğini falan gördünuz mü evli olmadığına eminsiniz değil mi dünyanın binbir türlü hali var kimseye güven olmaz
Başka şehirden netden tanıştığı bir insanı arastirmamasi enteresan hiç mi sormadı sorgulamadi
İyide annelik ayrı eş olmak hayatına birini almak ayrıBen annelık duygusunun onune bu duygular nasıl gecebılıyor anlamıyorum
Kadın bunları gızlıyorsa adam kım bılır nelerı gıZlıyorAdam kendinden de mi hiç bahsetmedi
onu ben degil sanatcı söylüyor sende yazarak sanırım eşlik ediyorsunHele hele hele antepli diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?