hatalıyım kabülümdür

Niye bu kadar savunmaya geçtiniz, dul=eşi vefat etmiş yada eşinden ayrılmış erkek yada bayan demek (burda hakaret yok zira) . Ayrıca ben kimseye bişey demedim o gelip sataştı bana,
ay bi de korkak bi de kiviran bi tip bu

cidden şunun yüzünden ceza almak kötü olacak çünkü yazdığının bile arkasında duramiyor zavalli

Ay tam bir kompleks yumağısın elanur. Şurada gelen iki üç yorumu bile, can acıtmak düzleminde değerlendirip hırs yapmışsın. Allah hepimizi gerçek hayatta seninle yüzyüze bakmak zorunda kalmaktan korusun.

İki üç mesaj, yok yok mesajcık . Hastanedeyim şu anda yakında kurtulursunuz benden merak etmeyın

Korkak falan değilim söylediğim lafın arkasındayım ben

biri sana "sen evde kalmıştın dimi " yazıp
sonra da evde kalmış hakaret değil ki, evlenmemiş insanlara evde kalmış denir filan fıstık gevelese, bu insanın iyi niyetli bir ponçik olduğunu, söylediği lafın arkasında olduğunu düşünür müsün

Lutfen ama mendil duasi okuyor belki evlenir.
Dalga gecmedim temennide bulundum

Evli değilsen anlat durumu. Dönerse senindr ( ki gerçekten seviyorsa vazgeçmez)
Konuyu anlamadım aşık değilsin kurtulmaya mı çalışıyorsun. Ben böyle başımdan atmak istediğim kişilere babamın zoruyla nişanlanıyorum deyip heryerden engellerdim. Numaranızı değiştirin.
Hatanızın farkındasınız önce kurtulunda acısını düşünmeyin bnce.

Neden hatalı olduğunu anlamadım. Evli değilsin, nişanlı ya da sözlü değilsin. Sevgilin de yok. Kimseyi aldatmış değilsin. Çocuğu evlenme vaadiyle de kandırmamışsın ki lafın gelişi çocuk yazdım. Aranızda yaş farkı olsa da koca adamdan bahsediyoruz. Yaşını sordu da küçük mu söyledin? Geçmişini sordu da sakladın mi. En fazla orada hatalısin yoksa gerisi senin bileceğin iş.

İki üç mesaj, yok yok mesajcık . Hastanedeyim şu anda yakında kurtulursunuz benden merak etmeyın

Kız isterse onyüzbin mesaj olsun ne farkeder. Mesaj altı üstü, bu kadar hırs yapacak birşey yok. Ben zamanında küfür bile yedim burada. Sorsan kimin yazdığını hatırlamam. Geçmiş buarada, dikkat et kendine

Hanimefendi burda daha cümlenin ilk başinda esinden bosandigini yazmis. Direkt yargilamalar başlamis. Yok hayat arkadasina anlat sorununu, yok aldattin da bilmem ne. Burda bazilarinin zeka seviyesinden gercekten supheleniyorum. Ya da insanlar sirf egolarini tatmin etmek icin konu sahibini yerden yere vurmaya calistiklarini dusunuyorum.konu sahibi yalan soylemissiniz biraz affedilmesi zor.. ama bence kendinizden sogutmaya calismak yerine yaşinizi soyleyin. Daha onceden evlilik yapip bosandiginizi da.

Tamam benimki de bi mesaj niye takılıyorlar ki, mesaj canım takılacak bi durum yok

Hanımlar umarım bu topik için yeterince kötü içerik yapılmıştır, yazışmalar özele bile taşındığına göre bu konu epeyce karışmış demek ki.
Kim ki site kurallarına uymamış hakaret, küfür etmişse, polemiğe girmişse, aşağılamış üslubunu bozmuşsa uyarısını alır, ilgilenmem gereken bir sürü konu olduğundan konuyu okumaya imkanım yok, bu sebeple rica ediyorum gözüm kulağım olun ve kötü yorumları kötü içerik yapın, sonra birileri uyarı alıyor diğerleri almıyor kayıran konumuna düşürülüyorum, kel alaka ama deniyor işte.

Evet hanımlar pamuk eller butona lütfen.

Yaralarini kanatirim senin diyor bi de, ne diyecek kimbilir konularımı didik didik edip : ) O lafinin ustune kotu bi temennide bile bulunmamisken üstelik.. Cidden hayretler icindeyim..

herkesi kendisi gibi sandığındandır o tehdit.. ben ilahi adaletin terazisini seviyorum lavanta.. bak kendisine şimdiden gelin olarak dönmüş bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…