hatalıyım kabülümdür

Medeni halin "BOSANMIS"bile olsa,ozgur bir kadinsin elbet gorusur flort edersin..ama bir insani kandirmak ona yalan soylemek yada gercekleri gizlemek bir insana yakismaz..bir kadina ise asla..durust olun ya..durust..cokmu zor?
degil olması gereken buydu 38 yaşının hakkını veremedim malesef veremedim zaten üzüntümde bundan sebbetir

pardon ya ben aldatılarak boşandımmmm burda kimseyi aldatmadım yalan söyledim sadece medeni durumum ve yaşım hakkında karşı taraftaki bekar çoçuga

işte tamda burda hatalıyımmmmm

Açıkçası aşık degilsen ve devam etmeyi dusunmuyorsan bosver asik olsan gercegi anlat derdim ama degilsen hic gerek yok. Bir de sen bir daha capkinlik yapma beceremiyorsun.
kesinlikle bir dahamı tövbeee keşke karşı tarafında canına yakmadan kendime gelseydim

pardon ya ben aldatılarak boşandımmmm burda kimseyi aldatmadım yalan söyledim sadece medeni durumum ve yaşım hakkında karşı taraftaki bekar çoçuga
Pardon ben yalnış anladım sizin evliyken yaptığınızı farzederek yazdım o yorumu

Onlar yaparken iyi,ohh olsun dermişim :)

Şaka şaka her şeye rağmen biz kendimizi bozmamalıyız.
Belki de çok masum sevdi sizi.
Ah almaya değer mi?
Bundan sonrası için kimsenin canını yakmayacak çapkınlıklar yapın lütfen..

emin ol benim başıma gelmeseydi aynı yorumu karşı taraf için yazardım insan boşlukta olunca yannış yapmaya daha cok meyilli oluyo malesefff
Yannış naletttt antebe ay konu sahibi ya hic gülesim yoktu allah iyiliğini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…