- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Konu sahibin gupguzel turkcesi sayesinde ben yanlis anlamisim..Boşanmış olduğunu saklamış ben öyle anladım
degil olması gereken buydu 38 yaşının hakkını veremedim malesef veremedim zaten üzüntümde bundan sebbetirMedeni halin "BOSANMIS"bile olsa,ozgur bir kadinsin elbet gorusur flort edersin..ama bir insani kandirmak ona yalan soylemek yada gercekleri gizlemek bir insana yakismaz..bir kadina ise asla..durust olun ya..durust..cokmu zor?
ben buraya niyaz yazdım biliyormusunuz topa tutun diyeeeeeeeeeee hemde öyle böyle degil daha çok kendimden nefret edeyim diye
pardon ya ben aldatılarak boşandımmmm burda kimseyi aldatmadım yalan söyledim sadece medeni durumum ve yaşım hakkında karşı taraftaki bekar çoçugaDopingin fazla kaçmış senin bak şimdi de nasıl tutuşsun eğer birazcık ahlakın vicdanın varsa kocanın ve o adamın karşısına çık herşeyi anlat belki huzur bulursun. Bunları oralara gidip yalanlar atmadan önce düşünseydiniz bir zahmet.
Not: Aldatmanın her türlüsü aldatmaktır. Yatmadığın için daha az aldatmış sayılmazsınız.
sebep? ne olacak kendinden nefret edince. biz topa tutsak vicdanın rahatlayacak bence. hiç işim olmaz.[/QUO
şayet ailesine cevresine evlenecegim kız diye resimleri göstermeseydi emin olun olaya sizin gibi bakardım derdim gönül benim kime ne ama olay ailesine kadar gitti sıkıntım burda başlıyor benimAnlamadığım aşık değilim diyorsun bu kadar büyütülecek bir şey yok herkes istediğini yaşar sen de adama ben 38 yaşındayım boşanmış ve bir kızı olan bir bayanım ( aslında) diycen... Yani buyutulcek bir olay yok ne bu arabeske fln bağlamalar anlamadım
boşandım dogru algılamışsınızalla alla ilk cumlede esimden ayrildim yazmis , ben devamini kendimi isime ve kizima adadim olarak okudum
medeni durumdan kastettigi de bosanmis olmasi olarak algiladim
ben boşandım resmiyette 2 normalde eşim eve gelmiyordu cogu zaman 6 sene malesef yani boşandıktan 2 sene sonra böylesi bi şeyin içine girdimŞimdi konu sahibi evli misin boşandın mı?
işte tamda burda hatalıyımmmmmBoşandımmmm, töbeeeeee ,diyeeeeee
diye yazınca ne oluyor ?
Anlayan beri gelsin
Konu sahibi boşanmış olmanızdan mütevellit hayat sizin gönül ilişkiniz olabilir amenna ama bunu karşı tarafı kandırarak yapmayın
kesinlikle bir dahamı tövbeee keşke karşı tarafında canına yakmadan kendime gelseydimAçıkçası aşık degilsen ve devam etmeyi dusunmuyorsan bosver asik olsan gercegi anlat derdim ama degilsen hic gerek yok. Bir de sen bir daha capkinlik yapma beceremiyorsun.
Bak yaa halaişte tamda burda hatalıyımmmmm
boşandım bekarım dulum eşimleyken başka biriyle olmadımŞimdi konu sahibi evli misin boşandın mı?
hayır herşeyimi söyledim sadece yaşımı ve medeni halimi söylemedimBak yaa hala
Siz kendinizi başka bir insan gibi mi tanıttınız ?
Yani yaşınız,işiniz,yaşadığınız şehir gibi ?
Ahahaha fake misin ya?evet ben nalet edepsiz vicdansız bi pinokyo oldum 38 yaşından sonra
Pardon ben yalnış anladım sizin evliyken yaptığınızı farzederek yazdım o yorumupardon ya ben aldatılarak boşandımmmm burda kimseyi aldatmadım yalan söyledim sadece medeni durumum ve yaşım hakkında karşı taraftaki bekar çoçuga
Enterasansınız vesselamhayır herşeyimi söyledim sadece yaşımı ve medeni halimi söylemedim
Yannış naletttt antebeemin ol benim başıma gelmeseydi aynı yorumu karşı taraf için yazardım insan boşlukta olunca yannış yapmaya daha cok meyilli oluyo malesefff
bilemiyorum sadece zayıf ve uzun boyluyum ama net bi fikrim yokEnterasansınız vesselam
Karşınızdaki adam anlamadı mı sizin 38 yaşında olduğunuzu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?