:))Yannış naletttt antebeay konu sahibi ya hic gülesim yoktu allah iyiliğini versin
emin ol bundan sonrasını bilemem büyük konuşmıyayım ama bir dahamı cidden tövbeeOnlar yaparken iyi,ohh olsun dermişim :)
Şaka şaka her şeye rağmen biz kendimizi bozmamalıyız.
Belki de çok masum sevdi sizi.
Ah almaya değer mi?
Bundan sonrası için kimsenin canını yakmayacak çapkınlıklar yapın lütfen..
olsun yazı dilidir normaldirPardon ben yalnış anladım sizin evliyken yaptığınızı farzederek yazdım o yorumu
burda yıprattıgım tek şey ailesine duyurmasaydı ve ayrılsaydık inanın derdim olabilir herkez ayrılıyor ama ailesi duyurması canımı yakan olayZaten cvp vermeyerek kaybetmişsiniz, gerçeği öğrensin bilsin terkedilme sebebini.
Ayrıca kendinizi de o kadar yıpratmayın yaz aşkı gelmiş geçmiş.
amin hepimizinYannış naletttt antebeay konu sahibi ya hic gülesim yoktu allah iyiliğini versin
Adam da bal gibi biliyordurbilemiyorum sadece zayıf ve uzun boyluyum ama net bi fikrim yok
işte bunu yapamadım en önemli olması gereken dürüstlüğü yapamadım burda kızgınım kendimeSaklamaniza gerek yoktu ki. Siz bekar o bekar. Caniniz ne isterse onu yasarsiniz. Kime ne yahu? Onemli olan durust olmak,yalan soylememek bence.
sıkıntılı bir durum degilmi keşke keşkeeeeeeeeeeeee keşke o bıraksaydı bu şekilde üzülmezdimAdam da bal gibi biliyordur
Belki o da sizi bırakacaktı vicdan yapıyordu siz önce davrandığınız için elinde patladı.
Ay nasıl yorum yapacağımı da şaştım
Sevmek sevismek veya macera yasamak sizin de hakkiniz. Herkese nooluyor ki? Sanki bir pedofiliymissiniz gibi yorumlar gelmis cok sasirdim.işte bunu yapamadım en önemli olması gereken dürüstlüğü yapamadım burda kızgınım kendime
Ailesine söylediğini nerden öğrendiniz ?sıkıntılı bir durum degilmi keşke keşkeeeeeeeeeeeee keşke o bıraksaydı bu şekilde üzülmezdim
küçük bi kadınnnn ben burayı açarken o kadar agır sıkıntıda aglıyarak açtımki doğum tarihim v.s bakarak açmadım bak eleştir ama eleştirmeden bi sor benim açıklamam sana samimi gelmesse vur abalıyaaa zaten açıkça kendimi ifşa etmişim ben ya38 diyor ama 45 yaşında profiline bakarsanız
evet ve dahası instagrama resmimizi yüklemişAilesine söylediğini nerden öğrendiniz ?
Kendisimi söyledi ?
Hosgeldin @elanur84 , donebilmissin.. Gerci cok uzak kalmadin siteden banliyken de, baska hesaplar yeni konular filan38 yaşındasınız ve yaz macerası yaşadınız, ulan ben bu yaşıma kadar hiç yaz macerası yaşamadımtüh yaaaaa yazda geçti neyse artık gelecek yaza
tşk ederim güzel yaklaşımınız için bende buraya yazarken daha başka şekillerde yorumlar gelir zannettim ama malesef ki konu ne verilen cevaplar ne şaşırdım kaldımSevmek sevismek veya macera yasamak sizin de hakkiniz. Herkese nooluyor ki? Sanki bir pedofiliymissiniz gibi yorumlar gelmis cok sasirdim.
Simdi gercekleri söyleseniz nasil olur? Zaten bitirmeyi goze almışsınız, bilsin bence o da..sıkıntılı bir durum degilmi keşke keşkeeeeeeeeeeeee keşke o bıraksaydı bu şekilde üzülmezdim
Hiç vicdan yapamam, iyice tanımadan ilişkiyi ailelere anlatıp, bu kadar hızlı aşık olan adam/kadın bence üzülür.netburda yıprattıgım tek şey ailesine duyurmasaydı ve ayrılsaydık inanın derdim olabilir herkez ayrılıyor ama ailesi duyurması canımı yakan olay
Hosgeldin @elanur84 , donebilmissin.. Gerci cok uzak kalmadin siteden banliyken de, baska hesaplar yeni konular filan
neden ilk kez mi kendini eleştiren bi insanla karşı karşıya kaldınız:)Ahahaha fake misin ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?