hatalıyım kabülümdür

Yannış naletttt antebe ay konu sahibi ya hic gülesim yoktu allah iyiliğini versin
:))
emin ol bundan sonrasını bilemem büyük konuşmıyayım ama bir dahamı cidden tövbee

Zaten cvp vermeyerek kaybetmişsiniz, gerçeği öğrensin bilsin terkedilme sebebini.
Ayrıca kendinizi de o kadar yıpratmayın yaz aşkı gelmiş geçmiş.

Zaten cvp vermeyerek kaybetmişsiniz, gerçeği öğrensin bilsin terkedilme sebebini.
Ayrıca kendinizi de o kadar yıpratmayın yaz aşkı gelmiş geçmiş.
burda yıprattıgım tek şey ailesine duyurmasaydı ve ayrılsaydık inanın derdim olabilir herkez ayrılıyor ama ailesi duyurması canımı yakan olay

Saklamaniza gerek yoktu ki. Siz bekar o bekar. Caniniz ne isterse onu yasarsiniz. Kime ne yahu? Onemli olan durust olmak,yalan soylememek bence.

Adam da bal gibi biliyordur
Belki o da sizi bırakacaktı vicdan yapıyordu siz önce davrandığınız için elinde patladı.

Ay nasıl yorum yapacağımı da şaştım
sıkıntılı bir durum degilmi keşke keşkeeeeeeeeeeeee keşke o bıraksaydı bu şekilde üzülmezdim

38 diyor ama 45 yaşında profiline bakarsanız
küçük bi kadınnnn ben burayı açarken o kadar agır sıkıntıda aglıyarak açtımki doğum tarihim v.s bakarak açmadım bak eleştir ama eleştirmeden bi sor benim açıklamam sana samimi gelmesse vur abalıyaaa zaten açıkça kendimi ifşa etmişim ben ya

Sevmek sevismek veya macera yasamak sizin de hakkiniz. Herkese nooluyor ki? Sanki bir pedofiliymissiniz gibi yorumlar gelmis cok sasirdim.
tşk ederim güzel yaklaşımınız için bende buraya yazarken daha başka şekillerde yorumlar gelir zannettim ama malesef ki konu ne verilen cevaplar ne şaşırdım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…