hatalıyım kabülümdür

Yorumlarda evli olduğunuz fikrine nasil vardılar anlamadim. Ayrılmışsınız sonucta bunu belirtmişsiniz konu basında. Yaptığınız yanlış ama olmus bir kere bu saatten sonra açık bir sekilde konuşun sebepleri söyleyin Onunda bilmeye hakkı var.

sıkıntım burda kendimden utanıyorum o derece bunu söyliyecek cesareti kendimde bulamıyorum başka bir bahane sundum yapamadım gercegi bir türlü söyliyemedim kendisine

o cesareti kendimde bulamadım başka bir bahane buldum onu söylemeye acıkcası yüzüm yok....
Msjla yazip anlatabilirsiniz bence.. Sonra da engellersiniz olmazsa.. Belki de sorun etmeyecek.. En azindan onun da aklında soru işareti kalmamis olur..

sıkıntım burda kendimden utanıyorum o derece bunu söyliyecek cesareti kendimde bulamıyorum başka bir bahane sundum yapamadım gercegi bir türlü söyliyemedim kendisine
Yapabilirsiniz dünyanın en büyük olayi degilki. Herkes yaşayabilir. Dürüst olmayi secmeyecekseniz her yerden engelleyin ki yalvaracak yeri kalmasin

tşk ederim güzel yaklaşımınız için bende buraya yazarken daha başka şekillerde yorumlar gelir zannettim ama malesef ki konu ne verilen cevaplar ne şaşırdım kaldım
Normali boyle dusunmek degil mi ama?
38 yasinda koskoca bir kadinsiniz.16 yasinda kocaya kacarken kotu yola dusen bir genc kiz degilsiniz ki? Evlenecek bile olabilirsiniz, bu yasta nasil evlenmeyi hayal eder ki insanlar,birlikte yasarsiniz, oncesinde cinsel birlikteliginiz de olabilir. Kimseyi ilgilendirmez. E komik yani ben erkek olsam 38 yasinda bekar bir partnerim olsa,onunla birlikte olmak istesem,bana evlenmeden olmaz dese kosarak ve de kahkaha atarak uzaklasirim

Yapabilirsiniz dünyanın en büyük olayi degilki. Herkes yaşayabilir. Dürüst olmayi secmeyecekseniz her yerden engelleyin ki yalvaracak yeri kalmasin
haklısınız dürüst olmayı bilmem şart ona karşı hiç olmassa bunu hakediyor çok haklısınız

buarya kadar cok cok haklısınız sıkıntı kendime kızdıgım nokta şu acaık caık yaşım budur dul bir bayanım bunu halen neden demediğimi inanın anlamıyorum burda işte bu noktada kızgınım kendimeeeeeee

Ay yok ondan değil yazarken ne bileyim dalga geciyormussun gibi geldi. Yoksa kendini elestirebilirsin severim özeleştiri yapan insanlari
emin ol kimse böylesi fake lerle ugraşmaz bende severim daha dogrusu yakışan olması gereken de budur ha keşke hatalar yapılmasada bunlara gerek olmasa idi.

Sizden 10 yas kucuk,evli oldugunuzu ve yasinizi sakladiginiz bir adamin duygulari ile oynamissiniz..nerden baksak ahmakca nerden baksak ahlaksizca..ne yapalim caniniz hakaret duymak mi istemisti..buyrun duydunuz..
Nerden baksan tutarsızlık.Nerden baksan ahmakça! Başımı belada

tşk ederim güzel yaklaşımınız için bende buraya yazarken daha başka şekillerde yorumlar gelir zannettim ama malesef ki konu ne verilen cevaplar ne şaşırdım kaldım
38 yasinda baya hos bi kadinsiniz bence, aradaki 10 yas farki anlamadiysa adam.. Yaşınız buyuk demek istemedim ama 10 yas fark anlasilirdi, bakimlisiniz ve kucuk duruyosunuz anlasilan.. Cocugunuz kac yasinda? Ne zamandir bekarsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…