Ben inanmadım erkek arkadaşınızaevet ve dahası instagrama resmimizi yüklemiş
Ben inanmadım erkek arkadaşınıza
Boşuna vicdan yapıyorsunuz.
Engelleyin gitsin.
evet malesef ve malesef üzende ben oldum kesinlikle cok güzel bi açıklama olmuş tşk ederimHiç vicdan yapamam, iyice tanımadan ilişkiyi ailelere anlatıp, bu kadar hızlı aşık olan adam/kadın bence üzülür.net
Evet öyle, bir de onun dilinden anlatayım istedim, bakıyorum da benim fenomenim olmuşsunHosgeldinZeynepp20 , donebilmissin.. Gerci cok uzak kalmadin siteden banliyken de, baska hesaplar yeni konular filan
o cesareti kendimde bulamadım başka bir bahane buldum onu söylemeye acıkcası yüzüm yok....Simdi gercekleri söyleseniz nasil olur? Zaten bitirmeyi goze almışsınız, bilsin bence o da..
sıkıntım burda kendimden utanıyorum o derece bunu söyliyecek cesareti kendimde bulamıyorum başka bir bahane sundum yapamadım gercegi bir türlü söyliyemedim kendisineYorumlarda evli olduğunuz fikrine nasil vardılar anlamadim. Ayrılmışsınız sonucta bunu belirtmişsiniz konu basında. Yaptığınız yanlış ama olmus bir kere bu saatten sonra açık bir sekilde konuşun sebepleri söyleyin Onunda bilmeye hakkı var.
Ay yok ondan değil yazarken ne bileyim dalga geciyormussun gibi geldi. Yoksa kendini elestirebilirsin severim özeleştiri yapan insanlarineden ilk kez mi kendini eleştiren bi insanla karşı karşıya kaldınız:)
AynenEvet öyle, bir de onun dilinden anlatayım istedim, bakıyorum da benim fenomenim olmuşsun
Msjla yazip anlatabilirsiniz bence.. Sonra da engellersiniz olmazsa.. Belki de sorun etmeyecek.. En azindan onun da aklında soru işareti kalmamis olur..o cesareti kendimde bulamadım başka bir bahane buldum onu söylemeye acıkcası yüzüm yok....
Yapabilirsiniz dünyanın en büyük olayi degilki. Herkes yaşayabilir. Dürüst olmayi secmeyecekseniz her yerden engelleyin ki yalvaracak yeri kalmasinsıkıntım burda kendimden utanıyorum o derece bunu söyliyecek cesareti kendimde bulamıyorum başka bir bahane sundum yapamadım gercegi bir türlü söyliyemedim kendisine
mesajla başka bir bahane yazdım acıkcası bu gizlediğim halleri yazacak güç bulamadım kendimde malesef ki bunu bile yapamıyorumMsjla yazip anlatabilirsin bence.. Sonra da engellersin olmazsa..
Normali boyle dusunmek degil mi ama?tşk ederim güzel yaklaşımınız için bende buraya yazarken daha başka şekillerde yorumlar gelir zannettim ama malesef ki konu ne verilen cevaplar ne şaşırdım kaldım
haklısınız dürüst olmayı bilmem şart ona karşı hiç olmassa bunu hakediyor çok haklısınızYapabilirsiniz dünyanın en büyük olayi degilki. Herkes yaşayabilir. Dürüst olmayi secmeyecekseniz her yerden engelleyin ki yalvaracak yeri kalmasin
Belki de sorun etmeyecek? Onun kafasinda da soru isaret kalmamis olur hem, ona da yazik..mesajla başka bir bahane yazdım acıkcası bu gizlediğim halleri yazacak güç bulamadım kendimde malesef ki bunu bile yapamıyorum
buarya kadar cok cok haklısınız sıkıntı kendime kızdıgım nokta şu acaık caık yaşım budur dul bir bayanım bunu halen neden demediğimi inanın anlamıyorum burda işte bu noktada kızgınım kendimeeeeeeeNormali boyle dusunmek degil mi ama?
38 yasinda koskoca bir kadinsiniz.16 yasinda kocaya kacarken kotu yola dusen bir genc kiz degilsiniz ki? Evlenecek bile olabilirsiniz, bu yasta nasil evlenmeyi hayal eder ki insanlar,birlikte yasarsiniz, oncesinde cinsel birlikteliginiz de olabilir. Kimseyi ilgilendirmez. E komik yani ben erkek olsam 38 yasinda bekar bir partnerim olsa,onunla birlikte olmak istesem,bana evlenmeden olmaz dese kosarak ve de kahkaha atarak uzaklasirim
haklısınızBelki de sorun etmeyecek? Onun kafasinda da soru isaret kalmamis olur hem, oma da yazik..
emin ol kimse böylesi fake lerle ugraşmaz bende severim daha dogrusu yakışan olması gereken de budur ha keşke hatalar yapılmasada bunlara gerek olmasa idi.Ay yok ondan değil yazarken ne bileyim dalga geciyormussun gibi geldi. Yoksa kendini elestirebilirsin severim özeleştiri yapan insanlari
Nerden baksan tutarsızlık.Nerden baksan ahmakça! Başımı beladaSizden 10 yas kucuk,evli oldugunuzu ve yasinizi sakladiginiz bir adamin duygulari ile oynamissiniz..nerden baksak ahmakca nerden baksak ahlaksizca..ne yapalim caniniz hakaret duymak mi istemisti..buyrun duydunuz..
38 yasinda baya hos bi kadinsiniz bence, aradaki 10 yas farki anlamadiysa adam.. Yaşınız buyuk demek istemedim ama 10 yas fark anlasilirdi, bakimlisiniz ve kucuk duruyosunuz anlasilan.. Cocugunuz kac yasinda? Ne zamandir bekarsiniz?tşk ederim güzel yaklaşımınız için bende buraya yazarken daha başka şekillerde yorumlar gelir zannettim ama malesef ki konu ne verilen cevaplar ne şaşırdım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?