• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatamı biliyorum

Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
Boşanmayacaksan sana burada kimse yardım edemez. Kıyafet aldığı için öldüresiye dövülüyor ve kocasını sevmeye devam. Sana tatlı dayak yemeler. Bence buradaki insanları çileden çıkarma daha fazla şu zihniyetinle. Pes yani çıldırır insan. (Fake isen de hayal gücün batsın)

Siz dayak yeyip hala seviyorsaniz sorunlariniz var bence.zten esinizi saymiyorum bile .o temelli gitmis akli.ama konu yalan bende en fazla sinirlenir kalkıp dovmez bence

Hersey söylenmiş soyleyecek birsey kalmamış boşan boşanma senin kararın ama dikkat et en ufak bir hatanda bu adam seni Allah korusun öldürebilirde :( mezar taşına çok seviyordu öldü yazarlar ne olur canınızın kıymetini bilin ya ne demek benim hatamdı dövdü ne demek sana bukadar kötü davranan birini seviyorum demek

Esin kıyafet aldın diye seni dövdü, sen de özür diledin , onu çok seviyorsun , herseyin ilki makbul diyerek dayağı da kabul ettin .. yok ı-ıhh, bende beyin firar .. arkadaşlar bi el atıverin şu aşk böcüğüne. ........

Inanin hic bir anne baba evladinin dayak yemesini istemez, o yüzdende aileniz arkanizda durur ayrilirsaniz.

Ne yani kendinize birsey alicaginiz zaman esinizden izinmi alicakmissiniz, nekadar sacma bir düsüncesi var esinizin.
En önemliside sizi dövmüs, arkana bile bakma kac git o ruh hastasi esinden. Döven adam hic sevilirmi neyin sevgisi bu, daha iyi bir hayat kur kendine ve bosa o vicdansizi.

Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Manyak mi o adam ya!! Sende hataliyim diyosun. Bencede hatalisi boyle dusunceye sahip oldugun icin!!

Hic kimse dayagi haketmez hemde böyle bir sebep icin.
Seni cok sindirmis yaziklar olsun o adama sen böyle özur diledikce kendini daha hakli bulucak.
Sen daha cok dayak yersin kusura bakma

İnsanlarin vakitlerini calip abuk subuk yalanlarla ilgi cekmeye calisacak kadar rahatsizmisiniz gercekten?

Yapmayin ayip burasi ciddi bir platform
Gayet ciddiyim neden yalan söyleyipte vaktınizi alayım konuşacak anlatacak kimsem yok içime atıpta oturup acaba bir daha ne zaman dayak yiyeceğimi mi düşüneyim. Sağlıklı bir karar veremediğim için buraya yazdım evet hatalı olan ben değilim boş anıyorum

Ne kadar kanıksamissin yazik,dayak yedigin icin haketmissin dememizi bekliyordun galiba....
Siddet hicbir canliya hicbir gerekceyle yapilamaz.....bunun hakki hukuku yok....kendine reva gordugun neyse karsidaki de onu verir...cunku sen haketmissindir devam devam....

Back
X