- 10 Nisan 2014
- 42.726
- 114.250
- 798
- Konu Sahibi yenianneoldumdageldim
inanmadım benBoşanıcam çünkü sindiremiyorum özür diledi ama affedemiyorum ömrüm boyunca yüzüne bakıcam ve hep dayak yediğim günü hatırlayacağım o yüzden bitiricem herşeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanmadım benBoşanıcam çünkü sindiremiyorum özür diledi ama affedemiyorum ömrüm boyunca yüzüne bakıcam ve hep dayak yediğim günü hatırlayacağım o yüzden bitiricem herşeyi
Boşanmayacaksan sana burada kimse yardım edemez. Kıyafet aldığı için öldüresiye dövülüyor ve kocasını sevmeye devam. Sana tatlı dayak yemeler. Bence buradaki insanları çileden çıkarma daha fazla şu zihniyetinle. Pes yani çıldırır insan. (Fake isen de hayal gücün batsın)Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
İyi , moraran yerlerini kalp şeklinde kutu içine al ,kalpler arttıkça sevgin de artsın . Ne kadar kalp o kadar sevgi ..Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
Manyak mi o adam ya!! Sende hataliyim diyosun. Bencede hatalisi boyle dusunceye sahip oldugun icin!!Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Hayır. Kendisi pişman ama ben öfke ve kin doluyum. Sanırım devam edemeyeceğim boşanıcambarıştın mı konu sahibi son durum nedir
Gayet ciddiyim neden yalan söyleyipte vaktınizi alayım konuşacak anlatacak kimsem yok içime atıpta oturup acaba bir daha ne zaman dayak yiyeceğimi mi düşüneyim. Sağlıklı bir karar veremediğim için buraya yazdım evet hatalı olan ben değilim boş anıyorumİnsanlarin vakitlerini calip abuk subuk yalanlarla ilgi cekmeye calisacak kadar rahatsizmisiniz gercekten?
Yapmayin ayip burasi ciddi bir platform
Bilmiyorum değer vermiyor ama seviyorum diyor olmuyor şu iki gündür oturup düşünüyorum boşanmaktan başka bir şey aklıma gelmiyorEski konuna da baktım da bu insan kılıklı boz ayısı seni hiç dinlemiyor be güzelim? Sen ne diye çocuk yaptın bununla??