Hava soğuk diye buluşmak istemeyen sevgili

8 değil 8,5 aylık, daha geçen gün açtığın sevgilin hakkındaki 12 bininci konunda yazdın. Kim olduğunuzu bilsem gelip bizzat ayırıcam artık sizi gerçek olduğunuza inanmıyorum Allahtan

31 Aralık 2022 konusunda ilişkileri 8 aylıktı. 31 Ocak 2023 bugün itibariyle, ilişkilerinin 9 aylık olması gerekiyordu. Adam 1 ay önce ilişkiyi bitirmiş ve biz geçmiş olaylara dair açılan konuları okuyor olabilir miyiz acaba ?

Ya belki kızın ilişkisi 4 ve 4ün katları olarak ilerliyor mesela şuan 8.aydalar sonra 12 aylık diye güncelleme yapacak hemen eleştirmeyin. Elbet 12 olur 16 olur yani.
No one:

Duzelicezins: 8 aylık bir ilişkimiz var
Konu sahibesi sevgilinin ummmrunda bile değilsin ne yazık ki. Sular kesik diye ödev yapamayan çocuk bahanesi resmen söylediği şey

Ben 8 yıl olana kadar bu duruma hiçbir güncelleme gelmeyeceğini düşünüyorum

Kadıköy'de buluşun
Vapurla Karaköy'e geçin
İstanbul kitapçısında manzaraya karşı kahve için-kitaplara bakın
Vapurla Kadıköy'e geri dönün

Bakın size en az 2-2,5 saat sürecek, az masraflı, ve mevsim normallerinin üstünde plan yaptım

Çok mantıklı bi karar vermiş beyfendi

8 aylık diye belirtmeniz çok iyi olmuş, bu kısım olmayınca konu eksik kalıyor.

Her şeyi sor buraya lütfen, arada atladigin ayrıntılar olmuyordur inşallah.
Artik isime bakmadan," 8 aylik" diye basladigi cümleden konunun buna ait oldugunu anlayabiliyorum.

E görüşmek istememiştir olabilir yani ne var bunda.
Abartmayın .
Bazı zamanlarda sizde görüşmek istemeyebilir siniz.

8 aylık bir ilişkide bu normal değil. 8 günlük olsa hadi daha yeni çocuk ne kadar değer verecek derdim ya da 8 yıllık olsa artık alışmış çocuk benimsemiş nasılsa derdim ama ben olsam 8 ay sonucta ayrılırım. Hem de sekiz defa ayrılmıştım her ay için bir tane

Bu soğukta vapur o kadar yol gözümde büyüdü valla

O zaman 7.5 aylıktı ben artirmistim şuan 8.5 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…