- 16 Haziran 2011
- 16.058
- 70.064
- 798
- Konu Sahibi duzelicezins
-
8 değil 8,5 aylık, daha geçen gün açtığın sevgilin hakkındaki 12 bininci konunda yazdın. Kim olduğunuzu bilsem gelip bizzat ayırıcam artık sizigerçek olduğunuza inanmıyorum Allahtan
Ama bana daha 2 hafta var demişti.31 Aralık 2022 konusunda ilişkileri 8 aylıktı. 31 Ocak 2023 bugün itibariyle, ilişkilerinin 9 aylık olması gerekiyordu. Adam 1 ay önce ilişkiyi bitirmiş ve biz geçmiş olaylara dair açılan konuları okuyor olabilir miyiz acaba ?
Konu sahibesi sevgilinin ummmrunda bile değilsin ne yazık ki. Sular kesik diye ödev yapamayan çocuk bahanesi resmen söylediği şeyNo one:
Duzelicezins: 8 aylık bir ilişkimiz var
Bu onerinize sevgilinizden cevap geldi mi?Aa çok mantıklı aslında bana böyle önerilerle gelin canlarım
Ben 8 yıl olana kadar bu duruma hiçbir güncelleme gelmeyeceğini düşünüyorumYa belki kızın ilişkisi 4 ve 4ün katları olarak ilerliyor mesela şuan 8.aydalar sonra 12 aylık diye güncelleme yapacak hemen eleştirmeyin. Elbet 12 olur 16 olur yani.
Konu sahibesi sevgilinin ummmrunda bile değilsin ne yazık ki. Sular kesik diye ödev yapamayan çocuk bahanesi resmen söylediği şey
Çok mantıklı bi karar vermiş beyfendi8 aylık bir ilişkimiz var. Malum haftasonu İstanbul'da hava epey soğuyacak dışarda yürümek zor hale geliyor dolayısıyla o da hava soğuk diye buluşmayı istemedi. Ben de peki dedim bu durumda ben nasıl tavır almalıyım. Biz kafeye gitsek Max 1 saat otururuz pek sevmeyiz kapalı ortamda durmayı buluşunca çok yürürüz vs. Bu da istemedi sonuç olarak ben nasıl davranmalıyım
Gün ay yıl olarak ilerliyor olabilir ama 80.seneyi bulurlar mı bilememBen 8 yıl olana kadar bu duruma hiçbir güncelleme gelmeyeceğini düşünüyorum
D duzelicezins bak ne kadar doğru bir yorumAy noluyo bu adamlara allasen bi nazlanmalar bi tripler, üşürmüş haspam
Böyle tiplere prim veriyorsunuz ya gençliğinize acıyın gençliğinize...
Artik isime bakmadan," 8 aylik" diye basladigi cümleden konunun buna ait oldugunu anlayabiliyorum.8 aylık diye belirtmeniz çok iyi olmuş, bu kısım olmayınca konu eksik kalıyor.
Her şeyi sor buraya lütfen, arada atladigin ayrıntılar olmuyordur inşallah.
Hamilelik günlüğü gibi oldu.Doğum 9.ay da,az kaldı.Artik isime bakmadan," 8 aylik" diye basladigi cümleden konunun buna ait oldugunu anlayabiliyorum.
Sorun: 8 ay da takili kaldi hanimefendi. Bir türlü ilerleyemiyor.Hamilelik günlüğü gibi oldu.Doğum 9.ay da,az kaldı.
Mühendis kafası başkadır. Ben de ikisinin de mühendis olduğunu şimdi öğrendim ve şoklardayımİkisi de mühendismiş,ben şok,ben meslekten emekli
Arabası var ama mangala gidersek kullanıyor veya ailesi ile alışverişe çıkınca kullanıyor onun haricî zarar gelmesin diye gitmediği hafta boşta çalıştırır
Bu soğukta vapur o kadar yol gözümde büyüdü vallaKadıköy'de buluşun
Vapurla Karaköy'e geçin
İstanbul kitapçısında manzaraya karşı kahve için-kitaplara bakın
Vapurla Kadıköy'e geri dönün
Bakın size en az 2-2,5 saat sürecek, az masraflı, ve mevsim normallerinin üstünde plan yaptım
O zaman 7.5 aylıktı ben artirmistim şuan 8.5 aylık31 Aralık 2022 konusunda ilişkileri 8 aylıktı. 31 Ocak 2023 bugün itibariyle, ilişkilerinin 9 aylık olması gerekiyordu. Adam 1 ay önce ilişkiyi bitirmiş ve biz geçmiş olaylara dair açılan konuları okuyor olabilir miyiz acaba ?
Henüz demedim haftasonu benim de işlerim var çünküBu onerinize sevgilinizden cevap geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?