Hava soğuk diye buluşmak istemeyen sevgili

Arabası var zaten.Toplu taşımadan ucuza gelirse kullanıyormuş.
Adam cimri o zaman. Araç toplu taşımadan nasıl ucuza gelebilir. Bizim burda otobüs bileti tam 8 tl. Git gel 16 tl. Kontağı açsan 16 tl benzin yakar
Arabası var ama mangala gidersek kullanıyor veya ailesi ile alışverişe çıkınca kullanıyor onun haricî zarar gelmesin diye gitmediği hafta boşta çalıştırır
Aman karda zaten çok kaza olur. Allah korusun sizin yüzünüzden kaza filan yapsa ayrılır zaten. Gelmesin daha iyi.

Benim de aklıma direkt bu geldi Ooo 8 ay çok fazlaymış düzenli ilişkide olur böyle anlaşmazlıklar canım dememizi bekliyor bence

İşte bilemedim.Toplu taşımadan her halükarda çok yakacak.Bu demek ki hiç kullanmıyor.

Kız yurdunda kalırken yakın arkadaşlarımız ilişkilerinde sorun yaşadı mı kafa kafaya verip SMS kritiği yapar yeri geldi mi mesaji biz yazdırırdık. O geldi aklıma. İyice kız yurdu olduk. Bana kalırsa hava hoş tabii. Keşke herkes kritik kararlar vermeden önce yine şöyle bir kamuoyu yoklaması yapsa.

Bu bir dert mi sorun mu? Siz sevgilinizle konusamiyor musunuz, herseyi buraya soruyorsunuz?
Muhendis oldugunuza emin misiniz? Buradan bakinca yaslar 16 gorunuyor cunku

Aslında bir ilişkideki 8 aylık sorunları genel yapısıyla öğrendik.Ben 9.ay konularını merak ediyorum.

Arabası var ama mangala gidersek kullanıyor veya ailesi ile alışverişe çıkınca kullanıyor onun haricî zarar gelmesin diye gitmediği hafta boşta çalıştırır
Konu bence net sevgiliniz aşırı tutumlu veya maddi olarak şu sıra nakit sorunu var hava soğuk mecbur kapalı alanda vakit geçireceksiniz, pasta kahve vs derken pahalıdır ve %90 hesabıda karşı taraf ödüyordur. Test etmek için ona birşey ısmarlamam için bir yere davet edin bakalım :) eğer olay netleşir ve bu yüzden gelmiyorsa tekrar yaz ozaman bu duruma uygun öneriyi veririz :)

Aa çok mantıklı aslında bana böyle önerilerle gelin canlarım

Siz mastürbasyon yaparken ağlıyorum diyen üye değil misiniz yanlış mı hatırlıyorum

Cehenneme kadar yolun var, orasi sicak der, yoluma bakardim

Dalga geçmeye geliyorsun değil mi?Yoksa farklı şeyler düşüneceğim artık hakkında.

17 yaşimda miydim hatirlamiyorum ama 6 aylik ilişkim olmuştu. Herkese 6 ay oldu diyordum hatta yarım senelik ilişki diyordum daha bi dolu dolu gorunsun.
Bence sevgililik müessesesinin ömrü 3 ay filan. Ondan sonra o ilişkinin ileriye dönük olup olmayacağı anlaşılıyor. Evliliklerim dışında hiç bir ilişkim 3 aydan fazla sürmedi

Bence sevgililik müessesesinin ömrü 3 ay filan. Ondan sonra o ilişkinin ileriye dönük olup olmayacağı anlaşılıyor. Evliliklerim dışında hiç bir ilişkim 3 aydan fazla sürmedi

Benim için evliliğe gidip gitmeyecegi onemli olmadi cunku 15 yaşlarimda ilk sevgilim olmuştu insan o yaşlarda evlilik beklemiyor haliyle.
35ten sonra belki öyle düşünürdüm. Onun disinda eğleniyorsak, tutku varsa, begeniyorsam istedigi kadar uzayabilirdi. Ama erken başlayip erken kapattim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…