- Konu Sahibi duzelicezins
-
Adam cimri o zaman. Araç toplu taşımadan nasıl ucuza gelebilir. Bizim burda otobüs bileti tam 8 tl. Git gel 16 tl. Kontağı açsan 16 tl benzin yakarArabası var zaten.Toplu taşımadan ucuza gelirse kullanıyormuş.
Aman karda zaten çok kaza olur. Allah korusun sizin yüzünüzden kaza filan yapsa ayrılır zaten. Gelmesin daha iyi.Arabası var ama mangala gidersek kullanıyor veya ailesi ile alışverişe çıkınca kullanıyor onun haricî zarar gelmesin diye gitmediği hafta boşta çalıştırır
Benim de aklıma direkt bu geldiHayatinda ilk defa 8 aylik ilişkisi olmuş olabilir.17 yaşimda miydim hatirlamiyorum ama 6 aylik ilişkim olmuştu. Herkese 6 ay oldu diyordum hatta yarım senelik ilişki diyordum daha bi dolu dolu gorunsun. 1 haftalik, 1 aylik ilişkilerle takilinca 6 ay çok asiri geliyor. Belki ondan
Adam cimri o zaman. Araç toplu taşımadan nasıl ucuza gelebilir. Bizim burda otobüs bileti tam 8 tl. Git gel 16 tl. Kontağı açsan 16 tl benzin yakar
Aman karda zaten çok kaza olur. Allah korusun sizin yüzünüzden kaza filan yapsa ayrılır zaten. Gelmesin daha iyi.
İşte bilemedim.Toplu taşımadan her halükarda çok yakacak.Bu demek ki hiç kullanmıyor.Özel aracı var ancak toplu taşımadan çok yakiyorsa gideceği mesafede kullanmayı tercih etmez.
Kız arkadaşı ile yemeğe gidince pahalı olmayan yerler tercihidir.
250 lirayı 2 kişinin yemeğine çok gören onun yerine ben et alır köfte yaparım daha karlı diyen
Soğuk havada doğalgaz açmak yerine battaniyeye sarılıp duran
Hesap ödeme işlerinde karşı tarafa arada odetir genelde Kendi öder ama Liste böyle uzar gider
Konu bence net sevgiliniz aşırı tutumlu veya maddi olarak şu sıra nakit sorunu var hava soğuk mecbur kapalı alanda vakit geçireceksiniz, pasta kahve vs derken pahalıdır ve %90 hesabıda karşı taraf ödüyordur. Test etmek için ona birşey ısmarlamam için bir yere davet edin bakalım :) eğer olay netleşir ve bu yüzden gelmiyorsa tekrar yaz ozaman bu duruma uygun öneriyi veririz :)Arabası var ama mangala gidersek kullanıyor veya ailesi ile alışverişe çıkınca kullanıyor onun haricî zarar gelmesin diye gitmediği hafta boşta çalıştırır
Aa çok mantıklı aslında bana böyle önerilerle gelin canlarımKonu bence net sevgiliniz aşırı tutumlu veya maddi olarak şu sıra nakit sorunu var hava soğuk mecbur kapalı alanda vakit geçireceksiniz, pasta kahve vs derken pahalıdır ve %90 hesabıda karşı taraf ödüyordur. Test etmek için ona birşey ısmarlamam için bir yere davet edin bakalım :) eğer olay netleşir ve bu yüzden gelmiyorsa tekrar yaz ozaman bu duruma uygun öneriyi veririz :)
Konusuruz ama aynı mevzu yine olunca buraya dökmek istedimBu bir dert mi sorun mu? Siz sevgilinizle konusamiyor musunuz, herseyi buraya soruyorsunuz?
Muhendis oldugunuza emin misiniz? Buradan bakinca yaslar 16 gorunuyor cunku
2 hafta sonra sabretAslında bir ilişkideki 8 aylık sorunları genel yapısıyla öğrendik.Ben 9.ay konularını merak ediyorum.
Dört gözle bekliyorum.2 hafta sonra sabret
Siz mastürbasyon yaparken ağlıyorum diyen üye değil misiniz yanlış mı hatırlıyorum8 aylık bir ilişkimiz var. Malum haftasonu İstanbul'da hava epey soğuyacak dışarda yürümek zor hale geliyor dolayısıyla o da hava soğuk diye buluşmayı istemedi. Ben de peki dedim bu durumda ben nasıl tavır almalıyım. Biz kafeye gitsek Max 1 saat otururuz pek sevmeyiz kapalı ortamda durmayı buluşunca çok yürürüz vs. Bu da istemedi sonuç olarak ben nasıl davranmalıyım
Cehenneme kadar yolun var, orasi sicak der, yoluma bakardim8 aylık bir ilişkimiz var. Malum haftasonu İstanbul'da hava epey soğuyacak dışarda yürümek zor hale geliyor dolayısıyla o da hava soğuk diye buluşmayı istemedi. Ben de peki dedim bu durumda ben nasıl tavır almalıyım. Biz kafeye gitsek Max 1 saat otururuz pek sevmeyiz kapalı ortamda durmayı buluşunca çok yürürüz vs. Bu da istemedi sonuç olarak ben nasıl davranmalıyım
Bence sevgililik müessesesinin ömrü 3 ay filan. Ondan sonra o ilişkinin ileriye dönük olup olmayacağı anlaşılıyor. Evliliklerim dışında hiç bir ilişkim 3 aydan fazla sürmedi17 yaşimda miydim hatirlamiyorum ama 6 aylik ilişkim olmuştu. Herkese 6 ay oldu diyordum hatta yarım senelik ilişki diyordum daha bi dolu dolu gorunsun.
Bence sevgililik müessesesinin ömrü 3 ay filan. Ondan sonra o ilişkinin ileriye dönük olup olmayacağı anlaşılıyor. Evliliklerim dışında hiç bir ilişkim 3 aydan fazla sürmedi
Ne alaka kafama taktiklarimi buraya döküyorumDalga geçmeye geliyorsun değil mi?Yoksa farklı şeyler düşüneceğim artık hakkında.
8 aylık sevgilim tuvalete gitti diceksinyakında sevgilim tuvalete gitti ne yapmalıyım diye konu açarsan gram şaşırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?