Hava soğuk diye buluşmak istemeyen sevgili

Bugün Ankara buz gibiydi, soğuktan balkona bile çıkmak istemedim değil ki dışarda biriyle buluşmak

Yok kız 3 senelik ilişkim de oldu ama ondan ayrılınca 1.5 sene geçmişse kendi kendime oh ne 2 sene geçmiş ayrılığın üstünden diyordum şuan 4 sene geçti düz hesap 5 yaptım onu

Okadar etkileniyorsa kanı demiri düşüktür belki Bir tahlil vermesini iste.

ya benim erkek arkadaşım da 10 aya doğru 1 senelik demeye sene geçer geçmez de 1.5 sene demeye başlamıştı
yaş küçükken hep büyük yaş söylemek
30dan sonra da küçük söylemek hikayesi gibi

ya benim erkek arkadaşım da 10 aya doğru 1 senelik demeye sene geçer geçmez de 1.5 sene demeye başlamıştı
yaş küçükken hep büyük yaş söylemek
30dan sonra da küçük söylemek hikayesi gibi

Kesinlikle tam olarak öyle oluyordu. Şimdi seneden seneye soyluyorum ben bucuk, ay vs yok

E hava da soğuk ama şimdi ne bileyim mantıklı düşününce insanın canı istemez. Sevdiğimizi görmek uğruna soğuktan titredik de ne oldu hey gidi

Bence sen bir an önce şu 8 ayı 9 10 11 ay falan yap sonra konu aç hakikaten gram ilerlemiyor günlerin. Hani şey gibi olmuş bu zaman senin yanında dursun istiyorum gibi

8,5 aylık değil miydi ilişkiniz geçen gün öyle yazmıştınız.Parasal konular dışında her şey mükemmel olan bir insan bu kadar sorgulanmaz yalnız. Soğuk havada bende buluşmak istemem zaten kışı da hiç sevmiyorum bu kadar kafaya takmasanız mı?

ya ben diğer konu başlıklarınıza da baktım da, sevgiliniz narsistik bir yapıda ve kontrolü ele almış gibi duruyor. biraz kendinizi geri çekip otorite koyun kendi istediğiniz şeyleri net belirtin.

Şimdi bir de buluşma yeri var,buluşma yeri var. Bu soğukta buluşulmaz ama burada buluşulur misal

Eklentiler

• image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…