Evet ... Sevgimizden o kadar çok emin oluyorlar ki nasıl olsa bırakmaz , bana aşık diyerekten ne yapacaklarsa yapıyorlar ....Aynen bende çok merak ediyorum fakat ben son zamanlarda üstüne düşmememe rağmen yine bişey bulup çekip gitti farklı bi sorunla.
Sanırım sevgimden çok emin her ne kadar üstüne düşmesemde.
Üstlerine neden çok düşüyorsunuz?
Daha çok sever mi zannediyorsunuz, ya da ilişkinize verdiğiniz değeri mi yansıtıyor çok aramak?
Hele o peşinden ağlamak... Bırakma beni demek...
İnan değmez o insana... Daha niceleri çıkar karşına.
Bana da böyle vaktiyle üzüldüğümde demişlerdi, inanmamıştım...
Çıktı da sevdim de...
İnsan hata yapa yapa doğruya ulaşıyor.
Şimdi inanın ki sevgilimle kavga da etsem konuşmasak da kendimden daha önemsemiyorum...
İsterse geliyor zaten, ya da bir şekilde orta yola ulaşıyoruz...
İnanın kimse için üzülmeye değmez.
Hayat çok kısa...
Evet ... Sevgimizden o kadar çok emin oluyorlar ki nasıl olsa bırakmaz , bana aşık diyerekten ne yapacaklarsa yapıyorlar ....
Şimdi geri dönse kabul edeceğimi çok iyi biliyor o yüzden her istediğinde çekip gidebiliyor belkide...
Kesinlikle o yüzden ..
Tavrını koyman lazım canım yoksa üzülen hep sen olursun .
Bazen insanlar sevdikleri insanla ilgili bazı şeyleri kabullenmeye çalışır ama bunu hazmedemediklerini fark ederler. Senin sevgilinin yaptığı da bu olmuş bence.
Eğer objektif bakarsak, o kadar çok hata yapmışsın ki maalesef "haklısın, sevgilinin/aşkının peşinden git kendini affettir" diyemiyorum. Çünkü ben de sevgilinin yerinde olsam, aynı şeyleri hissederdim.
Üstüne fazla düşmüşsün, abisi burdayken bunaltmışsın bunları sen de kabul ediyorsun, hata olduğunun farkındasın zaten. Ayrıyken başka birine "Seni tanımak istiyorum." diyen benim sevgilim olsaydı ve biz barıştıktan sonra bana "seni seviyorum" deseydi benim de onunla güven problemlerim olurdu. Bence güven, bir ilişkinin temeli. Sen bu temeli düzgün kuramadığın için şu an ilişkin sallantıda. Belki kötü bir amacın yoktu ama kendini sevgilinin yerine koyduğunda sen de onunla aynı şeyleri hissedeceksin bence.
Sevgilin, seni hala seviyor ve özlüyor olabilir. Ama bazı şeyleri hazmedebilmesi için zaman gerekiyor. Hazmedebilirse, seni tekrar arayacak ve birlikte olmak istediğini söyleyecektir. Şu an senden ayrı olması kesinlikle seni sevmediği anlamına gelmez. Sen ağlarken, yalvarırken eskisi gibi davranmamasının nedeniyse onun bir çeşit intikam alma şekli bence. Umarım bir an önce sorunlarınızı halleder ve tekrar birlikte olursunuz.
Sağlıcakla kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?