Hayal kırıklıkları...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar ben 18 yaşındayım 2 seneye yakın bir birlikteliğim vardı...
İlk defa birini sevmiştim ilk defa birine değer vermiştim karşılığınıda alınca çok bağlandım oda beni çok sevdi çok değer verdi bu 2 sene boyunca hep ilgilendi ilgisizlik yapmadı hep beni düşündü kötü günümde en çok o yanımda oldu bana destek oldu bana değer verdiğini gördükçe asla kopamıycakmışız gibi hissettim.
Ailesiyle tanıştırdı beni beraber yemekler yedik sohbet ettik hatta dayısıyla anneannesiyle bile tanıştırdı herkese sevdiğim kız dedi ben ilk defa birinden bu kadar değer gördüm ve bende annemle tanıştırdım annemin doğum gününde anneler gününde hep aradı beraber hediye alalım dedi onada çok değer verdi.
Her şey çok güzeldi ben zamanla üstüne çok gitmeye başladım abisi viyanada okuyor buraya 2 haftalığına geldi nerdeyse zehir ettim hep aradım beni aramasına özlemesine fırsat vermedim ve o bana hala seni seviyorum derken ertesi gün ayrılmak istediğini söyledi ben şok oldum 2 ay ayrı kaldık bu ayrılık süreci benim için çok zor geçti hep onu takip ettim bide aynı okuldayız sürekli onu görmek beni çok üzdü her ne olursa olsun dönmesini bekledim oda bu 2 ay boyunca 3-4 kere mesaj attı seni hala çok seviyorum unutamıyorum alışamıyorum sensizliğe her gün telefona bakıyorum tuğçeden mesaj varmı acaba cevap vermeyi unuttum mu diye falan dedi fakat beni çok üzdüğünü söyledi beni sürekli ağlattığını devam edersek daha çok yıprancağımızı...
Neyse o konuşmadan sonra aradan 1 ay geçti ve bi gün okulda yanıma geldi bensiz yapamadığını beni çok özlediğini bende dayanamadım tabiki ve bende çok özlediğimi söyledim ve barıştık...
Her şey eskisindende güzel gidiyordu ben artık üstüne fazla düşmüyordum o ilgileniyordu hep benimle kavga çıkarmıyordum bunaltmıyordum fakat aramızdaki tek sorun onun bana karşı olan güveniydi ben ilişkimizin başından beri beni çok kısıtladığı için küçük küçük yalanlar söylemiştim çok büyük bi hata yapmıştım bi daha söylemiyceğime söz versemde tekrar etmiştim her defasında kendimi affettirmeyi başarmıştım arada güven sorunu olsada her şey güzel giderken perşembe günü okulda konuşurken kavga etmeye başladık... Nedeni ise ayrı kaldığımız dönemde ben kafam dağılsın diye bi kaç kişiyle görüşmüştüm ama aklımda hep o vardı... Belki unuturum amacıylada birine seni tanımak istiyorum gibi şeyler demiştim oda bunu öğrenmişti biz barışmadan önce ve onu kabul ede ede hala benimle beraber olmak istemişti ama o perşembe günü bu konuları açtı ben sana güvenemiyorum her gün içimde bi şüphe var yinemi yalan söyledi yoksa o çocuklamı görüşüyor başkasıylamı konuşuyor falan diye dedi bende dayanamadım bu konular şimdimi aklına geldi sen hiçmi kimseyle konuşmadın sanki konuşurum görüşürüm sanane diye bi kelime ettim ve o andan sonra bana nefretle bakmaya başladı bizim bir daha olamıycağımızı her şeyin bittiğini söyledi ben sinirle söylemiştir diye o gün fazla üstüne gitmedim ertesi gün yani dün okulun çıkışına konuşmaya gittim konuşmak istediğimi söyledim oda benimle konuşcak bişeyinin olmadığını söyledi ben ısrar ettim bi yere oturduk. O seni istemiyorum artık yapamıyoruz tuğçe baksana hep bi sorun çıkıyor ve ben o söylediğin lafı unutmuyorum gibi şeyler dedi bende ağlamaya başladım hatta yalvardım senden vazgeçmiycem dedim ben öyle dedikçe o kötü davranmaya başladı git artık dedi sanki 2 senedir tanıdığım adam o değildi o merhametli bana kıyamayan kişi tamamen değişmişti ben ağlarken yalvarırken hiçbir şey yapmadan oturdu peçete verdi sadece yüzümü yıkamamı söyledi... Ve ben çaresizce yanından ayrıldım.
Çok kötüyüm kızlar şuanda ne yapcağımı ne düşünceğimi bilmiyorum madem beni istemiyordu neden tekrar gelmişti neden barışmıştık bana neden değer vermişti doğum günlerimde beni mutlu etmek için her şeyi yapmıştı moralimin bozuk olmasına dayanamayan insan nasıl yapar bunu nasıl bırakıp gider yine beni hiçmi sevmedi her sözü yalanmıydı ya o aşkla bakan gözleri...
İçim parçalanıyor ben ilk defa birini sevdim ve onu babamın yerine koymuştum annemle babam ayrı ve babamla hiç görüşmüyoruz biz hiç arayıp sormuyor... Ben onun sarılışını sefkatli davranışlarını sevmiştim sevgilim aşkım arkadaşım dostum babam yerine koymuştum herşeyimdi o benim...

şimdı şu uzuntulu halınle ıyı şeyler soylemek ısterdım ama malesef.
hata ılk başta sende..
zaten sonuncusuda sende..
abısı gelıyor sen sureklı arıyorsun..
ayrılıyorsunuz arada başkasıyla konuşuyorsun.
buyuk sozume haşa ama ben sevdımmı ne bır başkasını gorur gozum nede duşunurum oyle bırşeyı..
cogu zaman bız kadınlar bırını sevdıkmı dunyayı unutuyoruz..
summe haşa varlıgımızda yoklugumuzda erkegımız olur..
o yuzden şuan kaybedenlerden bırı oluyoruz..
daha fazla ustune gıdıp arama ..
rezıllıgıde vezırlıgıde sen yaratacaksın..
sabrınla..

Ben hatalarımın farkındayım yalnız anlayamadığım bişey var barışmadanda biliyordu benim başkasıyla konuştuğumu neden barıştıda bu konuyu şimdi açtı anlamıyorum bahanemiydi ayrılmak için neden geldi neden tekrar gitti...
O zaman gelmeseydi ben ona tekrardan inanmıycaktım tekrardan bu acıyı yaşamıycaktım belkide bütün hata bende ve dün ben ağlarken onun bu kadar vicdansız duruşu beni mahvetti...

Kendimi çok kötü hissediyorum madem biriyle konuşmamı kabul edemiycekti neden geri dönmüştü neden bana tekrar ümit vermişti

Lütfen yorum yapın kızlar konuşmaya yorumlarınızı almaya çok ihtiyacım var...

Sen biraz ağır tepki vermişsin tamam bunu bile bile geri döndü ama kim olsa aklına takılır birazda olsa kuşku duyar o yüzden sanane falan demen kötü olmuş şimdilik onu yalnız bırak mesaj atma yanına gitme o da sakinleşsin biraz özlesin seni biraz yumuşasın sonra git güzelce anlat sevgini seviyorsa o da dayanamaz zaten merak etme canım

Lütfen yorum yapın kızlar konuşmaya yorumlarınızı almaya çok ihtiyacım var...

Erkekler sonradan takılabiliyor bir şeylere gerçekten barışmak istiyorsan çok zorlu bir süreçten geçmen önce onu barışmaya ikna etmen sonra da sana güvenmesini sağlaman gerek tabi bu aylar sürebilir hatta sen düzeldi artık dedikten sonra karşına geçip sen şunu yaptın bunu yaptın diye yüzüne vurabilir. Bunlari göze alıyorsan peşini bırakma ama baştan söyleyeyim çok yıpranırsın

Beni en çok üzen dün konuşmaya gittiğimde o kadar vicdansız davrandıki... Karşımdaki insan o değildi sanki o kadar ağladım seni seviyorum dedim ama umrunda değilmişim gibi davrandı... Çok dokundu bana. Beni o halde bırakıp gitti
Bunları kabul edemiyorum ama onuda çok seviyorum.

Ben onu çok seviyorum ve onunla mutlu olmak istiyorum fakat dünkü yaptıklarını kabul edemiyorum nasıl ağladım nasıl yalvardım umrunda olmadım beni o halde bırakıp gitti çok dokundu bana
Beni sevseydi göz göre göre nasıl yapardı bunları.
Hem biz ayrıyken oda başkalarıyla konuştu neden sütten çıkmış ak kaşık gibi suçu bana atıyor anlamıyorum sen hep tek taraflı düşünüyorsun diyor.

Bundan 6 ay öncesinde bende aynı şeyleri yaşadım.. İnanılmaz can yakıcı günler.. Halada devam ediyo zaman birazcıkda olsa iyi geldi işte.. Ben sana sadece şunu söyliyim erkeklere gerçekten güvenilmiyomuş... Ben 3 yılımı verdim apartman komşumuzdu ailecek tanışıyorduk ... Çok güzel günler geçirdim.. İlk defa bi erkeğin elini tuttum aşık oldum.. Hatta arkadaşlarıma dua ederken bile allahımonlarında karşına benim sevgilim gibi bi insan çıkar derdim.. Düşün o kadar çok mutlu ediyodu beni.. Evlilik planları yapıyodık zaten ailecekde tanışıyoduk... Yani kısaca dünyada benden mutlusu yoktu.. Sora bi gün sudan sebepten tartıştık.. Bi gün konuşmadık hiç.. Sonra o inad etti aramadı ben küs kalmayı sevmem hiç kimseyle bi kaç msj attım.. iki gün hiç aramadı.. Sonra bi msj ben ayrılmak istiyorum ikimizde yıprandık vırt zrt bir sürü bahane bende tabi hAYIR olamaz zırlamaya başladım.. Sonra ben başkasını seviyorum dedi tabi ben ona deli gibi aşığım ya inanmadım buna.. Arada iki gün geçti benimde telimde ne kontür var ne sms dedim allah böyle olmasını istiyo demekki aramam benim için hayırlı dedim ve aramadım.. Ama beni bi gör yaşamıyodum resmen gözlerim şişti ağlamaktan sonra arkadaşım geldi zorla beni ikna etti ara sebebini öğren diye.. Neyse aradım benimle bi yabancı gibi konuştu daha bi kaç gün öncesine kadar gözümün içine bakan insan bi anda buz kesmişti bana karşı.. Sonra teli yüzüme kapadı.. ve msj attı bu seferde ailesinin istemedğini onları ikna edemiyorum beni anla bilmem ne dedi... Sıkıldım, başkası var ve ailem istemiyo bu üç seçeneği koydu ve çekip gitti...

Biraz uzun yazdım ama böyle işte illa bi sebep olması gerekmiyo... İçinde Allah korkusu olmayan insandan her kötülük beklenir... Ben artık zamana bıraktım 6 aydır hiç aramadı sadece telime özelden çağrı geliyo bende açmıyorum.. Şu anda ne halde bilmiyorum... Bazen uyurken aşkım neden bunu yaptın diyip ağlıyorum ama sabah uyandığımda ona nefret duyuyorum... Ve en çok beni üzende bitirmesinin sebebini bilmeyişim...

Haa bide sadece düşündüğümü söylüyorum geri dönmesi seni üzmek içindi... Ben olmayınca hemen başkasını buldu diyip hınçlanmıştır sana.. Boşver be arkadaşım zamanla alışıyo insan... Hayırlısı de sadece.. Ben o zor günlerimden Rabbime sığınarak çıkıyorum...

Sizin durumunuza çok üzüldüm gerçekten bir insanı çok seviyorsun o ilişkiye emek veriyorsun zamanını harcıyorsun fakat sebepsiz yere yada saçma sapan şeylerden dolayı bırakıp gidiyor sanki seven o değilmiş gözünün içine bakıp duran o değilmiş gibi...
Zaman her şeyin ilacı diye düşünüyorum sadece tek üzüldüğüm şeyler neden tekrar geldi ve neden yine bırakıp gitti yeniden diye düşünmüştüm ben her şeye rağmen...
Ve dünkü haraketleri tavırları sanki o değildi benim sevdiğim adam. Meğer kimi sevmişim diye düşündüm o halde bırakıp gitti insanlık olsaydı birazcık içinde vicdanı sızlardı bide çok merhametli diye düşünürdüm her şeyi sahteymiş...
Bende kabul edemiyorum bırakıp gidişini tam sensizliğe alışırken neden geldin diye isyan etmek istiyorum ama biliyorum yine umrunda olmuycam.
Hayırlısı buymuş belkide acı ama alışmak zorundayım çok haklısınız....

Kızlar 3-4 gün sonra bana aldıklarını verdiklerini ona ait olan her şeyi gidip kapısının önüne koyup gelicem. Onu hala çok sevmeme rağmen vazgeçmem gerektiğini görüyorum artık sizce nasıl olur ?

Bırak!
Bırak gitsin bakalım...
Evet aynı okulda,her gün görmek,karşılaşmak kolay değil anlıyorum...
Sınıflarınız ayrıysa mümkün olduğu kadar karşılaşmamaya çalış.
Kaç, çok açık söylüyorum,onu görünce yolunu değiştir.
Asla üzgün durma,hee mutlu lay lay loooom da olma.
Normal dur,yalnız kalmamaya çalış. Ola ki karşılaştığında yanındakilerle hahahahahihihih olma,sadece muhabbet et. Onu görmemezliğe gel yani anlatamıyorum belki.. Bunları kasti yapma,sadece hayatına devam etmeye çabala.
Bakalım sensiz ne kadar dayanabilecek biraz gör derim.

Hayır hayır!
Böyle bir şey yapma bence.
Evet ondan vazgeç,hayatına devam et ama eşya göndererek yeniden başa sararsın şu an çok erken.
Önce akışına bırak.
Sonra eşya olayına gireriz.

Okulların kapanmasına 3 hafta var zaten biz bide son sınıfız okula gitmeme ihtimalim var evde çalışıyorum sadece sınavlara giriyorum çıkıyorum...
Gitmem beni görmesimi daha iyi olur yoksa görmemesimi sizce ?

Hayır hayır!
Böyle bir şey yapma bence.
Evet ondan vazgeç,hayatına devam et ama eşya göndererek yeniden başa sararsın şu an çok erken.
Önce akışına bırak.
Sonra eşya olayına gireriz.

Annemde sizin gibi düşündü aslında şuanda çok erken gönderme oluruna bırak biraz dedi çok haklısınız o zaman eşya olayını erteliyim akışına bırakıyım...

Aradabir gösterebilirsin kendini.
Ama hergün değil.
Aslında böyle olması daha iyi olmuş diyecem de şimdi istediğin gün görebilecek misin onu?
Hani sen okula geldiğin gün ya o gelmemişse?

Aradabir gösterebilirsin kendini.
Ama hergün değil.
Aslında böyle olması daha iyi olmuş diyecem de şimdi istediğin gün görebilecek misin onu?
Hani sen okula geldiğin gün ya o gelmemişse?

Okulun müdürü onun eniştesi olunca ailesi sürekli gitmesini istiyor yani ben gittiğimde onu her zaman görebilirim.
Haftada 2-3 gün falan gitmem kendimi göstermem iyi olabilir o zaman.

Okulun müdürü onun eniştesi olunca ailesi sürekli gitmesini istiyor yani ben gittiğimde onu her zaman görebilirim.
Haftada 2-3 gün falan gitmem kendimi göstermem iyi olabilir o zaman.

Oooooo bu süper haber!
Öyleyse istediğimiz gibi oynayabiliriz.
Dediğim gibi yap,arada karşılaş,forma giyiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…