çok çok çok teşekkür ediyorumne tür sıkıntılarınız oldu bilmiyorum ama çok sevindim sizin adınıza. Bir ömür mutlu ve huzurlu olun inşallah :)
artık ne dayanacak gücüm ne de sabrım kaldı bu kaynanalar hep böylemi yoksa bana mı denk geldi akşam akşam sinir etti yine beni bütün gün benim başımın etini yedi şimdi de eşimin... taşınacağımızı duyduğundan beri ben sizsiz ne yapacam diyor ben gittim evide uzak tutturdum eşime biraz da ona morali bozuldu onu da bahane ediyor gelip gidemem diye şimdi de tutturdu gecenin bir yarısı hastalanırsam ben ne olacam siz gelene kadar ölürüm diyor vicdan yapıyor eşime of yaaaaa inşallah eşim annesine inanmazda şu evden kavgasız gürültüsüz ayrılırız
Evimi buldum temizledim şimdi eşya krizi çıktı ben düğünümde alınan koltuk takımını götürmek isterken kv kendi eski takımlarını vermek istiyor ya ben ne yapacam eski takımları sırf inadına beni gidiyor diye yapıyor zaten ev temizlerken de sürekli laf soktu oğlumu benden uzaklaştırıyon diye
artık ne dayanacak gücüm ne de sabrım kaldı bu kaynanalar hep böylemi yoksa bana mı denk geldi akşam akşam sinir etti yine beni bütün gün benim başımın etini yedi şimdi de eşimin... taşınacağımızı duyduğundan beri ben sizsiz ne yapacam diyor ben gittim evide uzak tutturdum eşime biraz da ona morali bozuldu onu da bahane ediyor gelip gidemem diye şimdi de tutturdu gecenin bir yarısı hastalanırsam ben ne olacam siz gelene kadar ölürüm diyor vicdan yapıyor eşime of yaaaaa inşallah eşim annesine inanmazda şu evden kavgasız gürültüsüz ayrılırız
evet canım kv dede ve babaanne var...sağol canım inşallah herkesin kendi evi olur.... biraz zor oldu ama sonunda kazanan ben oldum eşime ayrı evin güzelliklerini anlattım her fırsatta hoşuna gitmediği bir durum da bak ayrı bir evimiz olsa bu böyle olmazdı dedim eşimin aklına yavaş yavaş soktum ayrı ev fikrinieşinin ailesiylemi oturyodun canım hayırlı olsun..inşallah ben ve bizim gibilerde tez vakitte çıkar..nasıl oldu nasl ikna ettin eşini
aynen canım biliyor eşim dayanamıyor ona resmen vicdan yapıyoray ne uyuz yaa ölmessin korkma deseydin..inş sorunsuzca çıkarsınız yaa çıkması bi dert yaşaması bi dert bunlarla
aynen öyle dedim canım da tutturdu o eşyaları vermem diye benim zaten mutfak eşyaları gibi eşyalar hiç bozulmadan kutusunda duruyordu aynen onları hazırladım onlara bile laf söyledi inadına yapıyor gitmeyelim diye ama başarılı olamayacak eşim başladığı işi bitirir beni asla yarı yolda bırakmazcanım sakın eşyalarını ona bırakma o ne kadar bi terbiyesizliktir ya senin eşyalarını alıpta kendi eşyalarını vermeye kalkışıyor sakın taviz verme herkes kendi eşyasını kullansın ben neyimle geldimse onla giderim de açıkca yaaa
evet canım öyledir kendisi biraz otoriterdir dediğim dedik olsun ister ona sormadan ondan izin almadan ev baktık taşınma kararı aldık o yüzden her fırsatta laf söylüyorcanım benm yaa inşallah kararını değiştirmez kv pek bi huysuz muş yaa
teşekkür ederim inşallah hallederiz eşimde bana bırak ben annemi hallederim diyor ama kv yi tanıyorum dediğim dedik birisiGözünüzaydın
Eşya konusunu da halledersiniz inşaAllah
teşekkür ederim inşallah hallederiz eşimde bana bırak ben annemi hallederim diyor ama kv yi tanıyorum dediğim dedik birisi
aynen öyle dedim canım da tutturdu o eşyaları vermem diye benim zaten mutfak eşyaları gibi eşyalar hiç bozulmadan kutusunda duruyordu aynen onları hazırladım onlara bile laf söyledi inadına yapıyor gitmeyelim diye ama başarılı olamayacak eşim başladığı işi bitirir beni asla yarı yolda bırakmaz
sağol canım inşallah sende en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın sende de kv mi var sadece bende birde dede ve babaanne var
Evimi buldum temizledim şimdi eşya krizi çıktı ben düğünümde alınan koltuk takımını götürmek isterken kv kendi eski takımlarını vermek istiyor ya ben ne yapacam eski takımları sırf inadına beni gidiyor diye yapıyor zaten ev temizlerken de sürekli laf soktu oğlumu benden uzaklaştırıyon diye
eşinin ailesiylemi oturyodun canım hayırlı olsun..inşallah ben ve bizim gibilerde tez vakitte çıkar..nasıl oldu nasl ikna ettin eşini
inşallah canım kv evden gitmeyelim diye elinden geleni yapıyorinşallah canım inşallahh öyle olur.. dilerim koltuklarını alıpta eskisini verecek kadarda alçalmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?