hayaldi gerçek oldu

Ne tür sıkıntılarınız oldu bilmiyorum ama çok sevindim sizin adınıza. Bir ömür mutlu ve huzurlu olun inşallah :)

artık ne dayanacak gücüm ne de sabrım kaldı bu kaynanalar hep böylemi yoksa bana mı denk geldi akşam akşam sinir etti yine beni bütün gün benim başımın etini yedi şimdi de eşimin... taşınacağımızı duyduğundan beri ben sizsiz ne yapacam diyor ben gittim evide uzak tutturdum eşime biraz da ona morali bozuldu onu da bahane ediyor gelip gidemem diye şimdi de tutturdu gecenin bir yarısı hastalanırsam ben ne olacam siz gelene kadar ölürüm diyor vicdan yapıyor eşime of yaaaaa inşallah eşim annesine inanmazda şu evden kavgasız gürültüsüz ayrılırız

eşinin ailesiylemi oturyodun canım hayırlı olsun..inşallah ben ve bizim gibilerde tez vakitte çıkar..nasıl oldu nasl ikna ettin eşini

ay ne uyuz yaa ölmessin korkma deseydin..inş sorunsuzca çıkarsınız yaa çıkması bi dert yaşaması bi dert bunlarla

canım sakın eşyalarını ona bırakma o ne kadar bi terbiyesizliktir ya senin eşyalarını alıpta kendi eşyalarını vermeye kalkışıyor sakın taviz verme herkes kendi eşyasını kullansın ben neyimle geldimse onla giderim de açıkca yaaa

canım benm yaa inşallah kararını değiştirmez kv pek bi huysuz muş yaa

eşinin ailesiylemi oturyodun canım hayırlı olsun..inşallah ben ve bizim gibilerde tez vakitte çıkar..nasıl oldu nasl ikna ettin eşini
evet canım kv dede ve babaanne var...sağol canım inşallah herkesin kendi evi olur.... biraz zor oldu ama sonunda kazanan ben oldum eşime ayrı evin güzelliklerini anlattım her fırsatta hoşuna gitmediği bir durum da bak ayrı bir evimiz olsa bu böyle olmazdı dedim eşimin aklına yavaş yavaş soktum ayrı ev fikrini

aynen öyle dedim canım da tutturdu o eşyaları vermem diye benim zaten mutfak eşyaları gibi eşyalar hiç bozulmadan kutusunda duruyordu aynen onları hazırladım onlara bile laf söyledi inadına yapıyor gitmeyelim diye ama başarılı olamayacak eşim başladığı işi bitirir beni asla yarı yolda bırakmaz

inşallah canım inşallahh öyle olur.. dilerim koltuklarını alıpta eskisini verecek kadarda alçalmaz inşallah

sağol canım inşallah sende en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın sende de kv mi var sadece bende birde dede ve babaanne var

benim o ihtimalim yok malesef canım benim ki sana göre biraz daha karışık bi halde maLesef
ben kv dem ve kv min annesiyle beraber oturuyorum canım yanii kv dışında bide anneannemiz var bizim...

bence sen değil eşin desin o koltuklar sonmuralpe alındı biz götüreceğiz diye ama hala çirkeflik yapıyosa hiççç oralı olma canımm boşver Allah büyüktür yuva kurana yardımcı olur idare edersin eskilerle sonra yenisini alır atarsın kv eskilerinide
boşver sen bişey deme daha çatlasın dursun kv den zaten çatladıgından yapıyodur bunları canımm

valla ii olanlar nadir sanırım canım
gidene kdr sabredin bence yapacak bişey yok çünkü
bırak yapsın duygu sömürüsünü eşin anladıysa zaten artık oda umursamaz
inşşallahh anlamıştır eşinde ve hayırlısıyla kurarsın yuvanııı

amin canımmm inşşallahhhhhhhhhhhhhhh
seninle tanışmıyoruz ama ben seni takip ediyrm arada eşinde inşşallahh bigün seni anlar canımm
inşşallahh sende kavuşursun yuvana

2,5 yıl iyi tahammül etmişsin Ben olsam dayanamazdım Kv çatlasın hiç duyma söylediklerini Mutluluklar :128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…