evet gerçekten hayaldi gerçek oldu sonunda bu evden taşınıyorum şuan o kadar mutluyum ki eşim beni anladı beni dinledi ve gidiyoruz bu evden bundan sonra sadece eşim ben ve oğlum başka kimse olmayacak..........
evet gerçekten hayaldi gerçek oldu sonunda bu evden taşınıyorum şuan o kadar mutluyum ki eşim beni anladı beni dinledi ve gidiyoruz bu evden bundan sonra sadece eşim ben ve oğlum başka kimse olmayacak..........
sağol canım inşallah sende en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın sende de kv mi var sadece bende birde dede ve babaanne var[sıze=2]gözün aydın canım darısı inşşallah benim başıma[/sıze]
teşekkür ediyorum tatlım ne gibi sorunlar çıkar ki :18:inşallah sonradan da başka sorunlar çıkmaz canım
çok sevindim adına
mutluluk size hediyem olsun
çok çok sağol canımhadi hayırlısı gözün aydın :)
inşallah herkes kendi evine taşınır çünkü kv nin evi kendi evin olmuyor ya da ben öyle gördümdarısı diğer taşınmak isteyenlerin başına
inşallahhhh...... Sende mi kv ile oturuyorsun canımgözünüzaydın,hakkınızda hayırlısı olsun
darısı bana olsun inşallahhhhhhhhhhhh
sağol canım.....gözünüz aydın olsun...
Eşinizi nasıl ikna ettiniz merak ettim doğrusu....
sağol canım 2 gündür bende eşimle ev aradım bulduk sonunda bugün yarın temizlemeye gidecem kv ile inşallah da en kısa zamanda taşınacamgözünaydın canım. Mutluluğun daim olsun. Ben de 6 aydır kendi evimdeyim. Nasıl bir rahatlık anlatamam. Dünya varmış.
inşallahhhh...... Sende mi kv ile oturuyorsun canım
inşallah allah gönlüne göre verir canımhayır aslında aynı binada oturuyorduk,ama şimdide başka sorunlar ve bu evden taşınmak istiyorum hemde çokkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?