- 28 Aralık 2016
- 1.857
- 4.697
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kocasinin1Tanesi
-
Uzulmeyin olmus bitmis hayalinizdeki dugun olmamis ama hayalinizdeki evlilik olur ins. Allah mesut etsin.
İnsanları kınamak ne kolay,zaten her yerde bi dolu iş var dimi bu insanlar neden çalışmıyor??Hayatta her şey öyle ha deyince olmuyor ,bazı arkadaşlar sizi eleştirmiş işi bulsaydı da evlenseydin falan ama işiniz varken çıkartıla da bilirsiniz hayat bu neticede...Üzüldüm yazdıklarınıza çünkü bi genç kızın hayalidir o an...Küçücük kızlarken bile hayaller kurarız böyle evlenicem böyle düğün yapıcam,ama senin düşünmenin bi faydası yok düğün geçmiş gitmiş artık,eşin de yakında iş bulur ve karşı tarafın boyunduruğundan kurtulursunuz.Umudunu kaybetme ,güzel günlerin geleceğini düşün bu bi sınav bu da geçer...
Camide düğün yapmak ne ya? Bana çok mantıksız geliyor, cami namaz kılma yeridir, peygamberimiz zamanında ben hiç camide nikah kıyıldığını okumadım, duymadım. Sorsan namaz kılmazlar ama camide düğün yaparlar! İşte her zaman her şeyi ters yapan bi milletiz.
Ayrıca neden çalışmayan insanla evlendin? Bi markette de mi iş yok? Çalışmadan nasıl kira ödediğinizi de anlamadım? Çıkın gidin başka yere, kapıcı olun kira ödemeden de yaşayın mutlu olun.
Ben meslegimi yeni bitirmistim ve ise girmemistim cünki ikinci bir meslek yapmak istiyordum ( yükselmek) ve suan o yüzden devam okuylrumda. Esimde rahatsiz epilepsi hastasi calisamaz raporz vermisler 18 yasindayken, nere gitse red edildi rahatsi diye. Simdi cok asiri zor bir ise girdi ama söylemedi rahatsiz oldugunu yoksa burasida kabul etmezdi. Cok sükür 7 ay oldu ise baslayali bi sorun yok. Kimseyede bagli degiliz olmakda istemem ama insan erkek tarafindan sirf maddi yönden degil manevi yöndende destek görmek istiyor.
Düğünlerden zaten hic hoslanmam hele hele Ilahili dugun... Bunun bir de Kuran okunan, dini sohbet verilen cesitleri oluyor.İlahili düğün falan çok zorlama geliyor bana kimse kusura bakmasın
Konu sahibi, önünüze bakacaksınız artık, ağlamayı bırakın.
Zamanında kabul etmeyecektiniz pasif eşinizle birlikte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?