Hayalcim pazardan bu gune 800 gr cok iyi..
tebrikler..
spor yapiyor musun?
canımm süpersin ya 3 günde 800 gr harikaaa..tebrik ederim seni..bende yarın dayanamıyıp tartılcam..bakalım ne gelişmeler var merak ediyorum:)
tinkerbell hayalcim tebrik ederim 3 günde 800gr çok iyi bir rakam ki sen şu durumda fazla spor da yapmadın.
cnm çok iyi gidiyosun bugün ki menüde harikaymış aynen devammucx
menülerinizi gördükçe kendimi OBUR ilan edesim geliyoramaaa süpersin 3 günde 800 gr:) inşallah ben de yarın güzel haberler veririm bunu demekten sıkıldım ama olur belki ben her gün bi 5-10 kez tartılıyorum sizin gibi bekleyemiyorum:)
hiç obur falan ilan etme hayatım sen birde beni regl öncesinde gör kaydirigubbakcemile3bugünlerde birazim var üstümde kaydirigubbakcemile5sen regl olmasına rağmen harikasın valla kaydirigubbakcemile5menülerin gayet güzel yarın eksilme göremezsen sakın üzülme regl bitiminde çok şey fark edecek adım gibi eminim tatlımopuyorumnanaktan
laaaayy laaaayyyy loooommmmm kaydirigubbakcemile2zemuszemuskaydirigubbakcemile3hihoyyyt ehuehuhue ben 72.2 olduuummm:) oldum vallaha oldum:) bi de regl sonrası da veriyormuşumo zaman değmeyin benim keyfime canlarrr:)
darısı başına tatlım kaybetme azmini üstüne git:) 10 gündür direndim ben bak kazanan ben oldum sonundaaa:) mutluyum mutlusun mutluuu:)
inşallah canım benim sabah olsun bir an önce çatlıcam meraktann heyecanlandım yaakaydirigubbakcemile3özlem kumsal hadi bakalımm cnm bekliyoruz güzel haberlerini...
avukathanım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruuuummm:) vee regl sonunda senin de kilo vermiş olacağına inanıyorumm:) desteklerimi hiç çekmem üzerinden merak etme yakın takiptesin
tatlım hani haberler nereedeeeeeeeee:) canın tatlı istediğinde kuru kayısı incir falan ye canım kesiyor hemen:) bende de 1 hafta öncesinden regl belirtileri başlıyor bitince 1 hafta bittiğini hissettiriyor bu ne ben anlamadımsonuna kadar destekliyorum canım seni sen devam et böyle mükafatını göreceksin:) yazınnn bikiniler giyeceğizzz ohhhh yandaaaann:)
tatlım valla ben köfteyi ekmeksiz sınırsız olarak yiyorum dün kilo ile köfteciye gittik gerçi kesildim hemen yiyemedim ama yine 250 gram yedim köfte ama sonuç?? bugün 200 gr daha zayıfım:)
tatlımm benim sen de iyi ki varsın moral kaynağı oluyorsun bana:) ayrıcaaaaa 700 gr da müthiş bi sonuç:) regl sonrası da 1.5 kilo vermiş olursun :) sonra kim tutar seni:) ben de tartıda 69.9 olsa bile o 6 rakamını bi görsem aaah bi görsem:) hemen hedefi 65 yapacam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?