hayalin diyet günlüğü

Hayalcim pazardan bu gune 800 gr cok iyi..
tebrikler..
spor yapiyor musun?

teşekkür ederim hayatımopuyorumnanaktanben 1 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum o yüzden spor yapamıyorum şu anda ama öncesinde yaklaşık 1.5 yıldır haftada 4 gün 45 dk. yürüyüş yapıyordum aslında yürüyüş inanılmaz işe yarıyor benim koşu bandım da bozuldu malesef açık havada yürüyüş yapmaya başlıcam artık olmuyor böyle eksik oluyor sanki ttlımopuyorumnanaktan

canımm süpersin ya 3 günde 800 gr harikaaa..tebrik ederim seni..bende yarın dayanamıyıp tartılcam..bakalım ne gelişmeler var merak ediyorum:)

canımm süpersin ya 3 günde 800 gr harikaaa..tebrik ederim seni..bende yarın dayanamıyıp tartılcam..bakalım ne gelişmeler var merak ediyorum:)

teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktansizin desteğiniz olmasa inan başaramazdım küçük adımlarla hepimiz hedefimize ulaşacağız eminimkaydirigubbakcemile5şimdiden çok merak ettim yarını inşallah çok güzel bir rakam söylersin bize bebişimmopuyorumnanaktan

tinkerbell hayalcim tebrik ederim 3 günde 800gr çok iyi bir rakam ki sen şu durumda fazla spor da yapmadın.

teşekkür ederim hayatımm opuyorumnanaktanhepimiz birlikte seviniyoruz birbirimize işte bu bizi istediğimiz kilolara kavuşturacakkaydirigubbakcemile5tatlım bu arada malesef spor şu anda hayatımda hiç yokk(

sabah:1 kk peynir, 1 dilim ekmek, domates salatalık
ara:-
öğle:1 kase yoğurtlu çorba
ara:yeşil elma
akşam:1.5 kase yoğurtlu çorba
ara:elma+3 kuru kayısı+ yeşilçay

2.5 litre su

menülerinizi gördükçe kendimi OBUR ilan edesim geliyor amaaa süpersin 3 günde 800 gr:) inşallah ben de yarın güzel haberler veririm bunu demekten sıkıldım ama olur belki ben her gün bi 5-10 kez tartılıyorum sizin gibi bekleyemiyorum:)

hiç obur falan ilan etme hayatım sen birde beni regl öncesinde gör kaydirigubbakcemile3bugünlerde birazim var üstümde kaydirigubbakcemile5sen regl olmasına rağmen harikasın valla kaydirigubbakcemile5menülerin gayet güzel yarın eksilme göremezsen sakın üzülme regl bitiminde çok şey fark edecek adım gibi eminim tatlımopuyorumnanaktan

laaaayy laaaayyyy loooommmmm kaydirigubbakcemile2zemuszemuskaydirigubbakcemile3hihoyyyt ehuehuhue ben 72.2 olduuummm:) oldum vallaha oldum:) bi de regl sonrası da veriyormuşum o zaman değmeyin benim keyfime canlarrr:)
darısı başına tatlım kaybetme azmini üstüne git:) 10 gündür direndim ben bak kazanan ben oldum sonundaaa:) mutluyum mutlusun mutluuu:)

:teytey:a.s.süperr bir haberrrr:teytey::dance:a.s.çok sevindim hayatım ya regl bitmeden böyle çıktıysa bittiğinde düşünemiyorum harikasın bebişim :) ben zaten regl öncesinde duble destek isteyeceğim sizdenkaydirigubbakcemile3

sabah:1 dilim ekmek, 2 kk peynir, salatalık domates
ara:-
öğlen:1 kase çorba
ara:yarım yeşil elma, 1 salatalık
akşam:tn balıklı salata, 1 kase yoğurt, yarım kase çorba
ara:yeşil elma+ kuru kayısı

2.5 litre su

ay kızlar pazara 1 gün kaldı tartılıcam inşallah güzel haberler veririm size heyecanlandım şimdidenhihoyyyt

güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruuuummm:) vee regl sonunda senin de kilo vermiş olacağına inanıyorumm:) desteklerimi hiç çekmem üzerinden merak etme yakın takiptesin

hemen menümü yazayım şekerler

sabah:1 kk peynir,domates,salatalık,1 dilim ekmek
ara:2 tane diyet bisküvi
öğle:1 kase çorba,1 etimek,tadımlık cevizli sucuk
ara:4 diyet bisküvi
akşam:ton balıklı salata,1 kase çorba, 1 kase yoğurt
ara:elma+3 diyet bisküvi

kızlrr yarın tartılıyorum inşallah güzel haberlerle gelirim sizeopuyorumnanaktan

özlem kumsal hadi bakalımm cnm bekliyoruz güzel haberlerini...
inşallah canım benim sabah olsun bir an önce çatlıcam meraktann heyecanlandım yaakaydirigubbakcemile3

avukathanım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruuuummm:) vee regl sonunda senin de kilo vermiş olacağına inanıyorumm:) desteklerimi hiç çekmem üzerinden merak etme yakın takiptesin

inşallah bebişim yaaopuyorumnanaktanhaziranın 10u gibi olcam regl ama 1 hafta öncesinden tüm belirtiler başlıyor iştahım acyip açılıyor çok gergin oluyorum sürekli ttlı istiyorum şişiyorum vs..:))ama bu ay sizin desteğinizle hafif menülerle geçiştiricem inşallah benim en kritik dönemim oluyor kendileri malesef:))korktuğum gibi olmayacakk:)yarın sabah güzel haberlerle buluşmak üzerezemuszemus

Son düzenleme:
tatlım hani haberler nereedeeeeeeeee:) canın tatlı istediğinde kuru kayısı incir falan ye canım kesiyor hemen:) bende de 1 hafta öncesinden regl belirtileri başlıyor bitince 1 hafta bittiğini hissettiriyor bu ne ben anlamadım sonuna kadar destekliyorum canım seni sen devam et böyle mükafatını göreceksin:) yazınnn bikiniler giyeceğizzz ohhhh yandaaaann:)

geldimm hayatımm geldimmmopuyorumnanaktanevet bu yaz rengarenk bikiniler bizi bekliyorkaydirigubbakcemile5iyiki varsın canım benim yaaopuyorumnanaktan

hemen güzel haberleri vereyimzemuszemusçarşambadan bugüne 700 gram daha vermişim yani toplamda geçtiğimiz hafta 1.5 kilo gitti şimdi artık 56ları görmek istiyorum hemde çokkk :lepi:bu hafta 1 kilocuk versem yeter bana yaa inşallah olur spor yapsam süper olacak aslındaabilmiyorumkismileilk sayfadaki hedef rakamlarıma uygun gidiyorum hatta yarım kilo önden şimdilik bakalım çarşamba günü ne çıkacak kilo azaldıkça ve diyetin bşlangıç tarihinden uzaklaştıkça daha yavaş veriliyorya kilo tek korkum o kalan 4 kiloyuda verebilirsem süper olacakkk inşallah hp birlikte kurtulacağız kızlarrr:teytey:hemen bugünkü menümü yazayımzemuszemussabah geç kalktım ve çok güzel bir kahvaltı yaptım bu arada yumurta acayip tok tutuyor arada elma akşamada mangala davetliyiz ama ben salata falan yemeyi düşünüyoum köfte dışında eti çok aramam zaten belki çok az yerimopuyorumnanaktan

sabah:1 yumurta,yarım kk peynir,domates , salatalık, 2 zeytin
ara:yeşil elma
akşam:?

Son düzenleme:
tatlım valla ben köfteyi ekmeksiz sınırsız olarak yiyorum dün kilo ile köfteciye gittik gerçi kesildim hemen yiyemedim ama yine 250 gram yedim köfte ama sonuç?? bugün 200 gr daha zayıfım:)
tatlımm benim sen de iyi ki varsın moral kaynağı oluyorsun bana:) ayrıcaaaaa 700 gr da müthiş bi sonuç:) regl sonrası da 1.5 kilo vermiş olursun :) sonra kim tutar seni:) ben de tartıda 69.9 olsa bile o 6 rakamını bi görsem aaah bi görsem:) hemen hedefi 65 yapacam:)

evet tatlım tüm diyet listelerinde var zaten bir parça et bende yedim salatayla birazcık abartmadankaydirigubbakcemile5inşallah çok kısa zamanda 69ları görücez sende hayatım ben eminim yani bu azimle bize dağ dayanmaz:teytey:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…