tatlışımm ne güzel haberlerle karşıladınız beni yaa..müthişsiniz..bende 10 haziranda regl olcam o yüzden başladı tatlı krizleri..ama regl öncesi ve regl dönemi metabolizma çok hızlı olurmuş dişimizi sıkıp dikkat edersek bizim için harika olucak..reglimizin aynı günlere denk gelmesi çok iyi oldu birbirimize destek olalım ve sıfır kaçamakla atlatalım bebişim bir bakmışız regl bitiminde 2 kilo fark etmiş harika olmaz mı?:dance:bende takipçinimopuyorumnanaktan
hayatım aynı zamana gelmesi süper oldu gerçekten ya birbirimizi takip ederiz sıkı sıkı kaçamak yapmaktan kurtuluruz ayın en sevmediğim dönemi zaten dediğin gibi metabolizma 2 katı çalışırken değerlendirelim bunu boşa gitmesin valla reglmizkaydirigubbakcemile5
benim bugün misafirlerim vardı şekerler ancak gelebildim hemen menümü yazayım
saba:1 dilim ekmek, 1kk peynir, domate , salatalık
ara:3 kuru kayısı
öğle:1 kase mantar çorbası, 1 etimek
ara:4 grissini
akşam: 1 kase çorba, salata
ara:elma+3 kuru kayısı
2.5 litre su
çarşamaba günü tartılıcam sadece 1 gün kaldı inşallah güzel rakamlar görürüm şekerleropuyorumnanaktan
hayalcim bende 1.65 im 50 kiloyum sorunum göbeğim ne yapsam kurtulamadım 1.5 ay mekik çektim sabah akşam 40 tane egzersiz yaptım evde öğrenci olduğum için yürüyüş spor salonu falan olmadı tabi gidemedim. şu göbektem bir türlü kurtulamıyorum 3 kilo daha verirsem belki işe yarar diye düşünüyorum 56 kiloydum 6 kilo verdim 3-4 aydır 1 gr dahi veremedim yapıştı 3 kilo banada önerebileceğiniz şeyler varsa çok sevinirim kızlaryarın kesin diyete başlıyorum hep başladım ve bozdum 1 aydır bu sefer kesin kararlıyım
tatlım süpersin regl bitince 2 kilo daha gidecek ve kalacak 1:)))) süpersin darısı başıma:)
hayalcim çok güzel konuşmuşsun hayatımbenimde regl dönemim yaklaşıyor 10 unda falan bende olacağım sanırım. o zaman 1 kilo bile versem kar bende bugün yediklerimi yazıyım
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği 1 kk beyaz peynir
ara : yarım elma
öğle : 1.5 dilim çavdar ekmeğiyle yapılmış peynirli domatesli tost
akşam 5.30 : 2 yemek kaşığı mantı yarım tabak mercimek çorbası çok az taze fasülye ve keşke yapmasaydım dediğim 4 tane ece çikolata (bayramda verilenlerden küçük)
akşam biraz fazla kaçırmışım gibi geldi bana.
balperisi Hayalcim tebrik ederim canim ya nasil verdin 900 gr 2 gunde:))
masallah
Bende 57.3 oldum bu hafta bakalim hafta sonuna ne olucak.Dayanamayip tartildim bugun:)
Boyun 168 se 55 bile olsan incecik gozukursun ama onemli olan senin hadefin:))
tinkerbel Hayalcim tebrik ederim canım çok güzel gitmiş kilolar Kalan o 3 kilo nedir ki bundan sonra yeme düzenin oluştu sende alıştın ee mide de küçüldü devamı kendi kendine gelicektir zaten
avukathanım tatlımmm tünaydın:) nerelerdesinnn seni özledim:) ben bugün 71.1 oldum:) gitti fazlalılarım:) artık yemek yerken tıkanıyorum nolacak böyle:S kaldı 3 kilo? milletin kilo çizelgesindeki kalan 3 kiloyu görünce ohh süper ya ne güzel bitmiş 3 kilo nedir ki diyordum:) o 3 kiloyu versem dal gibi olacağımı biliyorum şu anda ve o 3 kilonun ne büyük bişey olduğunu anladıminsanın kendisine çok geliyormuş o 3 kilo:) ama buuuu önemli değillllll çünkü bu yaz bizim yazımız olacaaak savaşı biz kazanacağızzzzz di mii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?