hayalin diyet günlüğü

tatlışımm ne güzel haberlerle karşıladınız beni yaa..müthişsiniz..bende 10 haziranda regl olcam o yüzden başladı tatlı krizleri..ama regl öncesi ve regl dönemi metabolizma çok hızlı olurmuş dişimizi sıkıp dikkat edersek bizim için harika olucak..reglimizin aynı günlere denk gelmesi çok iyi oldu birbirimize destek olalım ve sıfır kaçamakla atlatalım bebişim bir bakmışız regl bitiminde 2 kilo fark etmiş harika olmaz mı?:dance:bende takipçinimopuyorumnanaktan

hayatım aynı zamana gelmesi süper oldu gerçekten ya birbirimizi takip ederiz sıkı sıkı kaçamak yapmaktan kurtuluruz ayın en sevmediğim dönemi zaten dediğin gibi metabolizma 2 katı çalışırken değerlendirelim bunu boşa gitmesin valla reglmizkaydirigubbakcemile5

benim bugün misafirlerim vardı şekerler ancak gelebildim hemen menümü yazayım

saba:1 dilim ekmek, 1kk peynir, domate , salatalık
ara:3 kuru kayısı
öğle:1 kase mantar çorbası, 1 etimek
ara:4 grissini
akşam: 1 kase çorba, salata
ara:elma+3 kuru kayısı

2.5 litre su

çarşamaba günü tartılıcam sadece 1 gün kaldı inşallah güzel rakamlar görürüm şekerleropuyorumnanaktan

kesinlikle bu regl döneini çok iyi değerlendirmeliyiz bebişim..bende regl dönemini hiç sevmiyorum ama bu ay kaçamaksız atlatıp tahmin ettiğim gibi kilo kaybı yaşarsam en sevdiğim dönem olucak sanırımkaydirigubbakcemile3

bu arada menün 4/4 lük olmuş hayatım..harikamıyız neyizkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

öööf siz hepiniz müthişsiniz ben 600 gram almışım:'( ama yağdan aldığımı sanmıyorum çünkü yediklerim ortada:S erik erik erik ayyyy bi oturuşta 20-25 tane yiyorum katır kütür gidiyor bana moral lazım yaa:'( yardım edin:'(

hayal canım senin boyun kaç yaa beden kitle endeksinde şuan 13.8 gözüküyor ve bu oldukça düşük.

kelebek:evet hayatım kırmızı alarm durumuna geçicez birliktekaydirigubbakcemile3ve en iyi şekilde atlatıcaz bu durumu merak eme hayatımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

avukathanım:bebişim sen hergün tartılıyorsunya o yüzden böyle bir artış görmüşsündür normalde insanın 1 kilo alabilmesi için bile 7000 kalori alması gerekiyor vucudun su tutmuştur merak etme sen kesinlikle yağ değildir o hayatımopuyorumnanaktan

fişne:hayatım boyum 1.68 evet bende fark ettim neden öyle gösteriyor anlamadım sitede benim boyumda olup 50 kiloda olanlar var yani bu kadar düşük olmaması lazım ama anlamadım bende tatlımmopuyorumnanaktan

kızlarrr yarın tartılıyorum pazardan bugüne neler olmuş görelim bakalımmopuyorumnanaktanhemen menümü yazayım çünkü akşam gezmeye gidicemmopuyorumnanaktanbugün biraz fazla geldi sanki yediklerim ya sizde bir bakın nolur bilmiyorumkismileinsan diyet psikolojisine girince herşey fazla gelmeye gözüne batmaya başlıyor galibakaydirigubbakcemile3o meyveli soda hiç olmamalıydı neden içtiysem neysekaydirigubbakcemile3

saba:1 kk peynir,domates,salatalık,2 etimek
ara:sade nescafe
öğle:5 kaşık sebze yemeği, 1 küçük kase yoğurt
ara:3 grissini,1 meyveli soda
akşam,meyve,yoğurt

bu mu fazla tatlım ya ben sebze et ve çorba üçlüsü yapıyorum öğlenleri akşam sadece sebze. ama artık eti de 3güne 1 e indireceğim.:) içimi rahatlattın tatlım ya:)

hayalcim bende 1.65 im 50 kiloyum sorunum göbeğim ne yapsam kurtulamadım 1.5 ay mekik çektim sabah akşam 40 tane egzersiz yaptım evde öğrenci olduğum için yürüyüş spor salonu falan olmadı tabi gidemedim. şu göbektem bir türlü kurtulamıyorum 3 kilo daha verirsem belki işe yarar diye düşünüyorum 56 kiloydum 6 kilo verdim 3-4 aydır 1 gr dahi veremedim yapıştı 3 kilo banada önerebileceğiniz şeyler varsa çok sevinirim kızlar yarın kesin diyete başlıyorum hep başladım ve bozdum 1 aydır bu sefer kesin kararlıyım

tatlım nerdeyse aynı boydaymışız seninleopuyorumnanaktankilo bölgesel olunca zor oluyor gerçekten ama inatla göndericez fazlalıkları merak etme sen benim d basenlerim sıkıntı sinir oluyorum :))vücudunu detoxla şokla bence hayatım çeşitli listeler var burdaki forumlarda eminim işe yarayacaktır 3,4 aydır verememişsin ama maşallah almamışsında en önemlisi bu aslında çok güzel korumuşsun şekercim sen başla biz sana destek oluruz canımcım merak etmeopuyorumnanaktan

kelebeğimm,özlemcim içimi rahatlattınız valla insan diyet psikolojisine girince herşey fazla geliyorkaydirigubbakcemile3

şekerlerim bugün tartıldım ve şok oldum 56.1 çıktım pazardan bugüne -900 gram gitmiş nasıl oldu anlamadım valla ama çok mutluyum:teytey::dance:birde spor yapsam harika olacak yaa(( ayın 10unda regl olucam sanırım metabolizma 2 katı çalışmaya başladı bu güzel ama canım tatlı şeyler istemeyede başladıbilmiyorumkismileama elma ve kayısıyla geçiştiricem şurda kaldı 3 kilocuk dimi bebişlerrzemuszemusilk sayfada hedeflerimi yazmıştım şimdilik önde gidiyorum süperrrkaydirigubbakcemile5hemen bugünkü menümü yazayımopuyorumnanaktan

sabah:2 etimek,1 kk peynir, domates, salatalık
ara:sade nescafe
öğle:5 kaşık sebze yemeği, 1 kase yoğurt
ara:4 kuru kayısı
akşam:1 kase çorba, 1 kase yoğurt, bol salata
ara:elma+3 kuru kayısı

2.5 litre su

tatlım süpersin regl bitince 2 kilo daha gidecek ve kalacak 1:)))) süpersin darısı başıma:)

teşekkür ederim canım benim inşallahh 6olı rakamları bir görelim sende tamamdırr ya gerisi kolay benimde kırılma noktam 55 opuyorumnanaktan55in altına bir inersem süper olurkaydirigubbakcemile5

hayalcim çok güzel konuşmuşsun hayatım benimde regl dönemim yaklaşıyor 10 unda falan bende olacağım sanırım. o zaman 1 kilo bile versem kar bende bugün yediklerimi yazıyım
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği 1 kk beyaz peynir
ara : yarım elma
öğle : 1.5 dilim çavdar ekmeğiyle yapılmış peynirli domatesli tost
akşam 5.30 : 2 yemek kaşığı mantı yarım tabak mercimek çorbası çok az taze fasülye ve keşke yapmasaydım dediğim 4 tane ece çikolata (bayramda verilenlerden küçük )
akşam biraz fazla kaçırmışım gibi geldi bana.

Hayalcim tebrik ederim canim ya nasil verdin 900 gr 2 gunde:))
masallah

Bende 57.3 oldum bu hafta bakalim hafta sonuna ne olucak.Dayanamayip tartildim bugun:)
Boyun 168 se 55 bile olsan incecik gozukursun ama onemli olan senin hadefin:))

Hayalcim tebrik ederim canım kaydirigubbakcemile5 çok güzel gitmiş kilolar Kalan o 3 kilo nedir ki bundan sonra yeme düzenin oluştu sende alıştın ee mide de küçüldü devamı kendi kendine gelicektir zaten hihoyyyt

tatlımmm tünaydın:) nerelerdesinnn seni özledim:) ben bugün 71.1 oldum:) gitti fazlalılarım:) artık yemek yerken tıkanıyorum nolacak böyle:S kaldı 3 kilo? milletin kilo çizelgesindeki kalan 3 kiloyu görünce ohh süper ya ne güzel bitmiş 3 kilo nedir ki diyordum:) o 3 kiloyu versem dal gibi olacağımı biliyorum şu anda ve o 3 kilonun ne büyük bişey olduğunu anladım insanın kendisine çok geliyormuş o 3 kilo:) ama buuuu önemli değillllll çünkü bu yaz bizim yazımız olacaaak savaşı biz kazanacağızzzzz di mii:)

hayatım regl öncesi dönemdeyiz ya bu iştahımızın sebebi o metabolizma hızlı çalıştığı için vücut daha fazla enerjiye ihtiyaç duyuyor ama yinede 4 yerine 2 çikolata yesendaha güzel olurdu bebişim neyse önümüzdeki günlerde dikkat ederiz ama çikolatalar dışındada fazla yememişsinki tatlım hep 2.3 kaşık vicdanın rahat olsun yanizemuszemus

teşekkür ederim hayatım bende anlamadım valla nasıl oldu regl öncesindeyim belki etkisi vardırzemuszemusinşallah haftasonuna çok güzel bir rakam görürsün bebişimm zemuszemusben ince kemikliyim o yüzden 55 olsam bile çok zayıf görünmüyorum tatlım ya ondan hedefi 53 yaptıma.s.

tinkerbel Hayalcim tebrik ederim canım çok güzel gitmiş kilolar Kalan o 3 kilo nedir ki bundan sonra yeme düzenin oluştu sende alıştın ee mide de küçüldü devamı kendi kendine gelicektir zaten

canım benim çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur tatlım ya son kiloları vermek zor oluyor yazemuszemus

hoşgeldin hayatım bende seni özledim canım benimzemuszemusevet tatlım mideler küçüldü zemuszemus3 kilo bazen büyük bir rakam gibi gelbiliyor insanın gözüne tatlım ama dediğin gibi bu yaz bizim yazımız olacak kilo dayanmayacak bize inşallah :lepi:

gelelelim bugüne önce menümü yazayım sonrada kendimi eleştireyim hemenkaydirigubbakcemile3

sabah:1 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir,yarım domates,yarım salatalık
ara:-
öğle:1 kase mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği
ara:1 paket altınbaşakkötükedihüso
akşam:3 kaşık çorba, 1 kocaman tabak barbunya
ara:2 top vanilyalı dondurma (regl öncesi krizim için

şekerler malum regl öncesi dönem bugün sabah fark ettimki tüm belirtiler ortaya çıkmaya başladı benim maalesef 1 hafta öncesinden başlar. aniden sinirlenmeler, kendini mutsuz hissetmeler, aniden değişen ruh hali vs. birde fiziksel belirtiler varki ikisi bir araya gelince ayın en kötü dönemi oluyor benim için bu dönem. vücudumda acayip bir şişkinlik hissediyorum, bacaklarım ağrıyor, belim ara ara ağrıyor, kendimi çok yorgun hissediyorum birde tabiki en önemlisi iştahım acayip artıyor diyet bisküviyi normalde 3 tane ancak yiyn ben bugün 1 paket altınbaşakı mideye indirdim akşam çok aç olmadığım halde dolu dolu 1 kase barbunyayı yedimm çikolata falan yemiyim diye en azından yemek yiyeyim dedim bebişler neyse cuma ve cumartesi çok dikkat edicem ve çok güzel menülerle gelicem ama pazara tartılmaya korkuyorum valla acayip şişmeye başladım yine her ay olduğu gibi bir atlatsaydım şu dönemi hayırlısıyla kazasız belasızkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…