Hayalinde aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim abim 3 cu üniversiteyi okuyor ve Norveçden cevap bekliyor orada okumak için bilip bilmeden ne boş yapmışsınız en azından nazikçe sorsanlz cevaplarım.

Ne yaptınız konu sahibi var mı gelişme
akşam 10 da uyudum yeni kalktım daha. Dün konuştum zaten ama konuşmamı pek ciddiye almadı sanırım bir de sürekli bir çeyler yapmaya çalışıyor yemek getiriyor su bilmem vpten msj atıyor bana umursamıyorum kaynanama da dedim ki ultasonda iki haftadan sonra her çey iyi olsun Annemin yanina gidicem burada birazdan kar falan yagicak buz olucak her taraf bende biraz buz olunca hep düşüyorum orada düşmem rahat olurum dedim ( konuyj anlatsam beni vazgeçiricek eminim) o yuzden oraya gidip orada açıcam konuyu yanımda olmaslnlar. eger sorarlarsa neden gelmiyorsun diye spylerim. Kaynanamda akşam eşime soyluyor odet gitmek istiyor azerbaycana diye o da öyle mi diye soruyor. Daha abime anlattığımıda bilmiyor bugun konuşmaya çalışlrsa söylicem. Gerçekten sırf sinirlenmemek aglamamak için Konuyu kapatmış gibi yaptım Benim için tek önemli olan şey bebegim şuanda. sordugunuz için teşekkür ederim

Olmayan vicdanını rahatlatmak için yapıyordur Allahın cezası.
Abinize sakın sakin imajı yaratmayın ki “bir anlık sinirle yuvasını yıkıyor” algısı oluşmasın. Bunu kaldıramayacağınızı bilsin, desteğini çekmesin.
Bir an önce Azerbaycana dönmeye bakın, sonrası kolay olur

İnan bana tüm gece yazdıkları aklıma geldikce sinir oluyorum bir insan 3 senelik eşine bile böyle şeyler söylemezken başkalarlna söylemesi gururuma çok dokunuyor.

İnan bana tüm gece yazdıkları aklıma geldikce sinir oluyorum bir insan 3 senelik eşine bile böyle şeyler söylemezken başkalarlna söylemesi gururuma çok dokunuyor.
O cühela kafasında sen “evlenilecek namuslu kadın”sın çünkü. Sana öyle yaklaşmayı doğru bulmaz ne hikmetse. Tahminimce böyle düşünmüştür gerzek herif. Tabi bunun dışında ağır şerefsizlik de mevcut.

Bir de neymiş dün gece konuşma kendi kendine gelişmiş nasıl oldugunu buda anlamamış 5 senelika rkadaşıymış bilmem ney 5 senelik arkadaşına böyle bir şey söyleyemezsin. Bir de mesajlarda diyorki gene bir şey yaparsan cezamı sonlandırmak ( Uzun uzun devam ettirmek sonun kadar anlamında) zorunda kalacagiz yazmış diyorum bunu neden yazdın ben öyle bir şey yazmadım diyor.. Açıp okudum ne zaman yazmışım ya onu diyor. Şeytan diyor iki kaşık suda boğ gerçekten bir insan hem yüzsüz hem sinir bozucu karakteri bozk nasl olabilirya

Tüm yorumlari okuyamadim belki başkası da yazmıştır.
Erkekler seks delisi oldular.Kadinlar da evli bekar farketmez yeterki yanlarinda bir erkek olsun diye herseyi yapıyor.Eslerinden anal, oral vs faztazi, kostüm fantazisi vs isteyemeyen pislikler dışarıda nefes alsin yeter yüz veren her kadına asılıyorlar.Sonra bunlari yapan kadinlarla daha rahat cinsellik yaşadıkları için evdeki eş değersiz , cocuk doğurup bakan hizmetçi oluyor.Erkekler dışarıda yeni hayatlarinin tadını çıkartıyor.
Ruslar heryerde revaçta güzel kadinlar çünkü, ama cinsel olarak erkeğe herşeye evet diyen, açık yaşayan kadinlar çirkin de olsa erkekleri kendine çekiyor.
Durumunuza çok üzüldüm.Hamileyken bunlar çok ağır gelmiştir.Allah yardimiciniz olsun.Zaten kararli güçlü bir kadinsiniz.insallah tekmeyi atip yolunuza bakarsınız.

çok teşekkür ederim yorumunuz için evet çoğunluk öyle maalesef.. Ayrı odada uzanıyorum gelip soruyor nedne burda yatyon üstünü örtimmi falan hayır dedim birde benim dediklerimi dalga geçer gibi tekrarlıyor gerçekten yaptığı şeyin farkında değil ve iki gün küser barışırım zannediyor. Gururumun nasıl kırılıdığını asla anlayamacak birisi ile evliyim. kendimi eksik hissediyorum hani o kadınlarda olup ben de olmayan şey ne diye. boşanınca Benimle beraber olmak yerine internetteki kızlarla konuşup kendini tatmin ediyordu dersem boşar mı hakim yoksa uzar mı?

Mahkeme kısmını bilemiyorum.Ben çekişmeli bosanma davasi açıp anlaşmalı boşandım.Önce aldatmayı inkar etti boşanmak istemedi.Ben kararli olunca mal para derdine düştü çirkinleşti.Ben aldattığı o..punun kimliğini öğrenince korkudan kabul etti anlaşmayı.Turkiye de zinayi kanitlamak zor ,yatakda fotograf istiyorlar.Ben de açıkçası yillarca bununla uğraşmak istemedim.Siz avukata danışın daha sağlıkli olur.Her ülkenin kanunlari farklidir.Mal para altın vs hepsini garantiye alın.Bebekle bütün sorumluluk sizde olacak bir de ekonomik sorun düşünmeyin

İyiki kurtulmujşsunuz Ne güzel sevindim.. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim İnşallah hakkımda hayrılısı olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…