- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
- 18
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
-
konu fake diyenleri ciddiye almıyorum zaten ikiay önce sırf süt içemiyorum diye konu açtm cocuk muammelesi gördüm konu sütten başka diger özel hayatima kaydl hepsi bana Hakaret etti simdi rahatlamadılar bir de burdan etmeye çalışıyorlar.Okulumun bulundugu cevrede cok fazla azerbaycanli gocmen var,bir cogu Rusyadan goc etmisler ve hemen hemen hepsinde erkekler eslerini aldatmislar,hatta bir velim esinin kendisine kotu hastalik bulastirdigini soylemistiO sebeple bence konu fake degil, umarim bundan sonrasi icin her sey gonlunuzce olur.
önce okumayı öğrenin lütfen canım benim siteye ss nasıl atılır diye sordum)) Zeki olmaya çalışırken komik olmayınKonunun fake olduğuna yemin edebilirim, hatta kanıtlayabilirim. Bir sürü tutarsızlık var.
İlk başta ss aldım, teknolojiyle aram çok iyidir diyen Odetcik daha sonra bana ss almayı öğretir misiniz diyor
Umarım tamamen hayal ürünüsündür zira senin gibi birinin çocuk yetiştirdiğini düşenemiyorum.
Uçağa binmek tehlikeli diye korkuyorum emin olunca her şeyi tam gelişmişmi çünkü bebegim gelişemiyordu geçen sefer İnşallah her şey iyidir Ben de Yoluma gidebilirim aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum( çocuk düşürmek, aldırmak zorunda kalmak)Gideceğiniz yerde hastane, ultrason yok mu? Niye 20. haftaya kadar sizi aldatan biriyle kalmak istiyorsunuz
O zamana kadar hiç mi kontrole gitmeyeceksiniz anlamadım. Neyse, umarım bebeğinizle ilgili her şey yolundadır.Uçağa binmek tehlikeli diye korkuyorum emin olunca her şeyi tam gelişmişmi çünkü bebegim gelişemiyordu geçen sefer İnşallah her şey iyidir Ben de Yoluma gidebilirim aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum( çocuk düşürmek, aldırmak zorunda kalmak)
Sinirden güldüm yemin ediyorum bu korkuyla yasayan cok kısı ne yazıkki öldü hic belli olmaz annene soyle benceSizce eşim uyanınca onunla mı önce konuşayım yoksa annemlere mi direk söyleleyeim? Açıkçası katliam haberlerini hep goruyorm o yuzdn ne olur ne olmaz diye annemin numarasni arkdsma verdm Benden ses çıkmazsa yazsn diye Sonçta beni aldatan neden öldrmesn demi..
Konunun fake olduğuna yemin edebilirim, hatta kanıtlayabilirim. Bir sürü tutarsızlık var.
İlk başta ss aldım, teknolojiyle aram çok iyidir diyen Odetcik daha sonra bana ss almayı öğretir misiniz diyor
Umarım tamamen hayal ürünüsündür zira senin gibi birinin çocuk yetiştirdiğini düşenemiyorum.
Benim de ilk dikkatimi çeken buydu. Kadına bir şey diyemem evli olduğunu bilmiyordur, bilse de beni ilgilendirmez demesi çok fake değil mi ya? :) Sonra da eşimi boşanmış sanıyor dedi. Ne ara bu bilgiyi edindi acaba? Nasıl öğrendi?Hakkini yemeyelim simdi iyi gozlem yamis ama bu tip konularda konu sahiplerine hangi noktalarda tepki gosteriliyorsa butun cevaplarini ozenerek olmasi gerektigi gibi vermis.Aralarda tokezlemis ama o kadar kusur olur artik :)
19 yasinda gorucu usulu ile evlenmis, 3 dusuk, hamilelik, egitim yok, yas 21, kv.kp. cumbur cemaat yasayip hepsini normal kabul ediyor ama aldatildigini ogrenince bir anda hepsinin planini yapmis. Sasirma, uzulme yok. Hamilelikte bagirmak iyi degil ya ondan diye araya ilistirmis :) yoksa bagirirmis. :) Benim yorumumu kirici buldu mesela ama aldatildigi halde o kocaya hic kirilmadi.
Aralarda bir yerde ailesinin yanina donecegini, simdilik bosanma stresini cekmeyecegini de yazmis. Al sana mis gibi 2 dk.da aldatilma sonucu.
Benim de ilk dikkatimi çeken buydu. Kadına bir şey diyemem evli olduğunu bilmiyordur, bilse de beni ilgilendirmez demesi çok fake değil mi ya? :) Sonra da eşimi boşanmış sanıyor dedi. Ne ara bu bilgiyi edindi acaba? Nasıl öğrendi?
Konu başlığını şu şekilde değiştirsin “Hayalimde Aldatıldım” :)Arada kafasi karisiyor ablasi :) yazik 19 yasinda gorucu usulu evlendirmisler abinin cevabini okudun mu evlere senlik. Ayni abi gerekirse ulke degistiririz demis. Neden cunku abi kardesine cok duskun, atlar ucaga gelirmis ama simdi gelmeyecek herhalde kendi gitmeye karar vermis. Dur bakalim konu simdilik pek akmiyor ama biraz zaman verelim dusunsun bakalim. Son gunlerde bu tip konular cogalinca bak ben o konu acan Azerilerden farkliyim profili cizmek istemis.
İnşallah canım, Allah yardımcınız olsun seninde bebeğininde.Ben kendim giderim abimin gelip masrsf yapmasına gerek yok ya 2 hafta sonra ucretli ultasona giticem inşallah her şey iyi olsun ondan sonra azerbaycana dönmeyi düşünüyorum
Bsy nedir ki ?diyor ki senin erkek kankalarına bsy atmadigin ne malum :
Hakkini yemeyelim simdi iyi gozlem yamis ama bu tip konularda konu sahiplerine hangi noktalarda tepki gosteriliyorsa butun cevaplarini ozenerek olmasi gerektigi gibi vermis.Aralarda tokezlemis ama o kadar kusur olur artik :)
19 yasinda gorucu usulu ile evlenmis, 3 dusuk, hamilelik, egitim yok, yas 21, kv.kp. cumbur cemaat yasayip hepsini normal kabul ediyor ama aldatildigini ogrenince bir anda hepsinin planini yapmis. Sasirma, uzulme yok. Hamilelikte bagirmak iyi degil ya ondan diye araya ilistirmis :) yoksa bagirirmis. :) Benim yorumumu kirici buldu mesela ama aldatildigi halde o kocaya hic kirilmadi.
Aralarda bir yerde ailesinin yanina donecegini, simdilik bosanma stresini cekmeyecegini de yazmis. Al sana mis gibi 2 dk.da aldatilma sonucu.
Üzüldüm böyle bişey yaşamana. Yorumlarda falan görüyodum seni.Benim için sanalda da gerçekte de aynı,aldatma aldatmadır.. kabul edemeyeceğim bişey. Hamile karısı varken böylr iğrenc seyler yapmayi da dusunmus ya Allah bildigi gibi etsin ne diyebilirim. Hepimizin cinsel ihtiyaçları var gidip önümüze gelene abuk sabuk şeyler yazmıyoruz bizi hayvandan ayıran bu ayrımı yapmamız zaten.Bir gün böyle bir post açacağım asla aklıma gelmezdi.. Çok utanıyorum gerçekten burdaki aldatılanlara o kadsr akıl verirken falan iyiydi.. burda o kadar aldatılma hikayesi okudum ki gece ruyalarıma girdi falan neyse bugun kalktım 3 aylık hamileyim eşim de hep benden 3 saat sonra uyuyor anime izliyorum diyor. Ne yapayım inanıyorum.. Bu gece saat 4 de uyandım dedim bakim gerçekten anime mi izliyor. Vp girdim bir tane numara oyundan tanışmışlar bir kızla dedim olsun arkadaşıdır benimde var oyundan erkek kankalarım ama öyle kardeş gibiyiz hepsini de eşim tanıyor ama bu kızı ben tanımıyorum neyse biraz okudum gece 2 de kıza yazmış böyle şöyle yaptın seni cezalandıracagim falan o da ne cezası demiş ellerini yukarı kaldırıp kemerimle baglicam sonra öpücem sonra pantolonum kemer olmadigi için çıkacak falan kız da şok ta diyor senin karakterin bu muymuş falan bu arad rusya da yaşıyoruz rusçayl anladigim kadarı ile çevirdim bu bile bana yetti kız gerçekten konuyu kapatmaya çalışıyor ama bi taraftanda hoşuna gidiyor gibi emojiler atıyor gerçekten kızda suç bulmuyorum evli oldugunu bilmiyordur ya da biliyordur bu beni alakadar etmez. en son eşim dişlerimi falan geçiricem demiş kızda dişlerini yıka falan demiş konuyu kapatmşlat eşim demiş bu oyundu bazem böyle oyunlar oynarız falan kızda emoji atmış tabi demiş. belki arada msjlar var silmiştir bilmiyorum. Ben eşimin telndeki tüm msjları kendime attm onun telnden sildimki sabah uyaninca gördüğümü anlasin. Rusyada yaşıyorum hiçbir akrabam yok Anneme gündüz olunca hemen yazcam ama acaba abime mi yazsam? Ne yapsam babam yok bu arada o yuzden babam yok diye hiçbir zaman güvenmedim erkeklere. Korktugum başıma geldi.. Babamda karı kızla gezen birisi annemi terketti. Yani abim her zaman arkamda durur benim birde hamileyim 3 kere düşük yaptm bu 4 üncü iyi Allaha şükür demekki Allah gerçekten bebek sahibi olmamızı istemiyormuş.. Hamileyken böyle bir şeyle karşılan oldu mu neyalmam lazım hiç ağlamadım bebegime bir şey olmasln diye rusçayi da derdimi anlatacak kadar biliyorum hamileyken nafaka alabiliyormuyuz?
Bir şeyBsy nedir ki ?
Bakın dedimki Ben onlara öle şeyler atmam diyor nereden bileyim :d Dedim senin yaptiginin aynısını yapimmi dedim bir erkege yok dedi cbskdkskks Bu bir şaka ama neden yapmayayım ki
O kadar olacak üzerinde durmayın. Uzun uzın yazarken önceki yazdıklarını unutabiliyor insanKonuyu okuya okuya geliyordum ama ilk mesajdaki şu detay ne ara değişti anlamadım.
Konu sahibi kadınla mı konuşmuş nedir, biri beni aydınlatabilir mı?
Theknack mıbabasız çocuk büyütme hamileyken ayrılma sevgiliyken hamile kalma..
bu tip konular aklıma tek bir üyeyi getiriyor.
onun yazdigi mesajlar gibi şeylerBsy nedir ki ?
Öyle yapıyorum teşekkür ederim gerçekten burdakiler beni anlamıyor ben babasız büyüdüğüm için asla hiçbir erkege güvenim yok eşime dahi güvenmem ve iyikide güvenmemişim gerçekten Eş aldatınıca üzülüyor evet insan burdakiler üzülmedigimi düşünyor ve hatta konu fke diyorlar ama reelde ne yaptığımı ne hissettigimi bilmiyorlar ben evlendigimdedemiştim eşime benim babamın anneme yaptklarını biliosun aynısını bana yapma falaan gibi duygusal konuşma olmuştu ama keşke böyle zayıf bir noktamı söylemeseydim diyorumÜzüldüm böyle bişey yaşamana. Yorumlarda falan görüyodum seni.Benim için sanalda da gerçekte de aynı,aldatma aldatmadır.. kabul edemeyeceğim bişey. Hamile karısı varken böylr iğrenc seyler yapmayi da dusunmus ya Allah bildigi gibi etsin ne diyebilirim. Hepimizin cinsel ihtiyaçları var gidip önümüze gelene abuk sabuk şeyler yazmıyoruz bizi hayvandan ayıran bu ayrımı yapmamız zaten.
Tabi ki alırsın nafaka boşanırsan lütfen bebegin için kendine yüklenmemeye çaliş
Evet canım anlatmamak gerekiyor malesef sonra koz olarak kullanıyorlar. Sen insanca samimi şekilde paylaşmışsın hassasiyetini buna gore davranmayan utansın üzülmeonun yazdigi mesajlar gibi şeyler
Öyle yapıyorum teşekkür ederim gerçekten burdakiler beni anlamıyor ben babasız büyüdüğüm için asla hiçbir erkege güvenim yok eşime dahi güvenmem ve iyikide güvenmemişim gerçekten Eş aldatınıca üzülüyor evet insan burdakiler üzülmedigimi düşünyor ve hatta konu fke diyorlar ama reelde ne yaptığımı ne hissettigimi bilmiyorlar ben evlendigimdedemiştim eşime benim babamın anneme yaptklarını biliosun aynısını bana yapma falaan gibi duygusal konuşma olmuştu ama keşke böyle zayıf bir noktamı söylemeseydim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?