- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
- 18
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
-
Evet o da azerbaycanlı Ama rusyada dogma büyüme okudu askerligi yapti çalışıyor. Evet dayımlar hayatımı karsrrtı belkide simdi üniverste okuyup kendi ayaklarımın üstünde duran bir kadındım..Eşin de mi Azerbaycanlı? Annen nerede yaşıyor? Ailen destek olur mu sana? Dayı kim ki ya, kimseyi hayatına müdahale ettirme, onlardan uzakta yaşayın.
İnşallah Teşekkür ederim sakin kalmaya çalışıyorum ama karnım agriyor strestenBosanirsin nafaka alirsin bebegine beraber okursun meslek sahibi olursin yasin genc
Mesajları okuyup engelledim ondan önce tüm mesajları kendime yolladım merak etmeyin küçük olsamda teknolojide bendne iyisi yoktur bu tür önlemleri hep alırım bilerek yaptım kendisi bana sorsun itiraf etsin gördüğümü anlasın. Bu arada soğukkanlıyım çünkü Eşimden hesap sorsam bagiricam aglicam benim karakterim biraz zayıf normal konuşma yapamam sinirlenince direk bagiririm aglarım oyuzden biraz bekliyorum.. Kayınbabama söylesem dicem ama adam dün kardeşinin kanser oldugunu ölecegini öğrendi stresrün midesi agriyor yazık adama ya.. Kaynanama söylesem dicem kadın erkek yapar eder kafasında o yuzden hiç o olaylara girmicem beni ikna etmelerine musade etmeyecegim ama hamileyim ne yapabilirim sizce uçağa binebilirmiyimYazdıklarınızı üst üste 2 kez okumak durumunda kaldım. Ne kadar genç, yalnız ve üstelik hamile olmanıza rağmen soğukkanlısınız. Keşke bu soğukkanlılığınızı kullanıp önce ailenizle iletişime geçip kocanıza karşı hiçbir şeyden haberiniz yokmuş gibi davransaydınız. Hâlâ geç değil aslında ama mesajları da silmişsiniz, umarım anlamaz. insanın arkası olmayınca bir de çok genç yaştaysanız maalesef böyle şeyler sık yaşanıyor. Halbuki o mesajı abinize atacaksınız, o da gelecek ve eşinize aynı cezalandırma mesajını uygulamalı olarak gösterecek. Umarım şu an arkanızda durabilecek birileri olur. Bu kadar yalnızken adamla dalaşmadan oradan kurtulabilmenin yoluna bakın, sakinliğinizi koruyun.
açığım iletişime Anlatsın bakalım bana neden böyle bir pislikken evlendigini benim hayatıml kararttigini bebegimizi düşünmedigini böyle bi adamla kız çocuguda büyütülmez Aklıma böyle bir şey diyecegim hiç aklıma gelmezdi ama İnşallah erkek bebegim olur gerçekten Düne kadar kızım olsun istiyordum simdi erkek bebegim olsun hem boşanma sonrasıda Biraz rahat olur ben de babasız büyüdüm kızlar babasız çok zor oluyor hayatları ama ben cocugumu hicbirseyden mahrum birakmicam.Gördüğünüzü anlaması umarım olumsuz sonuç vermez, çünkü bu yaptığınız kendisi ile iletişime açık olduğunuzu gösteriyor. 3 aylık gebelikte riskli bir durum yoksa uçak yolculuğu sorun olmaz diye biliyorum.
biliyorum zaten eşim beni aldatiyor mu diye sormadım ki..Anime değil hentai'dir o..
Ayrıca Esin deniyor,tutturursa gidip eyleme dönüştürecek.
Yani bugün olmasa bile yarın..
Yoksa doğum yaptıktan sonra..
Bu evliliğin sonu yok bence.
Bilmen yetmez,ayrıca hangi ülkede görülecek dava ?biliyorum zaten eşim beni aldatiyor mu diye sormadım ki..
gerçekten mi iyide nasıl kanitlayabilirim başkaBilmen yetmez,ayrıca hangi ülkede görülecek dava ?
Esin Türk mü ?
Mahkemenin kabul edebileceği bir kanıt sunabilecek misin ?
Adamdan mesajlarıni gizlice kendine alman özel hayatın gizliliğine aykırı.
Yani bunu bir kanıt olarak kabul etmeyebilirler.
eşim azerbaycanlıBilmen yetmez,ayrıca hangi ülkede görülecek dava ?
Esin Türk mü ?
Mahkemenin kabul edebileceği bir kanıt sunabilecek misin ?
Adamdan mesajlarıni gizlice kendine alman özel hayatın gizliliğine aykırı.
Yani bunu bir kanıt olarak kabul etmeyebilirler.
ceza yersin simdi onun yuzunden bosver degmez.. simdi uyandı noldu nedne moralin yok dio tabi anladi anladigimi ama beklioooCanım benim öyle ya da böyle o konuşmayı o dağ ayısı ile yapman gerekecek. Ama kendine güven, ailen arkanda olsa da olmasa da mesajlarından anladığım kadarıyla akıllı bir kızsın. Bir şekilde ayaklarının üstünde durmaya bak.
Dışarıya namuslu görünen fahişe ruhlu kocan da defolup gitsin... Sinirlendim sabah sabah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?