Hayalinizdeki evlilik teklifi ve aldiğınız evlilik teklifi

Ankaralıyım ama şöyle bir hayalim var müstakbel eşim ile oturmuşuz denizi izliyoruz. Ben omzuna yatmışım. Gece karanlığı çökmüş dolunay denizin üzerinde falan. Romantizm tavan yani derin bir sessizlik var. Müstakbel eşim sessizliği bölüyor: "Aslında biz evlensek ne güzel olur evlensen ya benle" diyor. "Bu bir evlenme teklifi miydi" diyorum kafamı kaldırıp ona bakarak. Cebinden tektasi çıkarıyor. Güzel bir iki kelam etsin hayatıma girdin her şey değişti güzelleşti gibisinden falan... Böyle işte ama bilin bakalim ne eksik

Müstakbel eş adayı

Hayalimde birşey yok ama gerçeği akıllara zarar

Eşim bana avm otoparkında küçük bir saksıda menekşe vermişti. Sağlıksız bu toprağını değiştirir misin diye. Dur bi bakim derken toprağın içinden tektaş çıkmıştı. Bi baktım benimki diz çökmüş. Etraftaki insanlar da durmuş bize bakıyor, bana hadi cevap ver diyorlar. E dedim sormadı. O sırada avm anonsu duydum "canikox A ile evlenmeye ne dersin" diye Alkış kıyamet arasında evet diye bağırmıştım

O sırada yaşlar da ben 37 eşim 41

Tek isteğim evlilik planı yokken aniden edilmesiydi sokak ortasında da olabilirdi fakat olmadı çünkü 8 yıllık bir ilişkiydi ve nişandan iki hafta önce etti

Beni istediler nişanda oldu evlilik teklifi yok ortada
Benim bir arkadaşıma nişanda takarsın diye tektaşı verme amacı ile evlenme teklifi etmişti sevgilisi. Ama sonradan da eklemişti bu aceleye geldi daha güzelini yapacağım diye. Nikah tarihi aldınız mı?

Yuzuk falan almadı mı
Aman teklifle bısey olmuyor, allah tatlı gecım versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…