- 2 Kasım 2020
- 91
- 134
- 23
- Konu Sahibi Kugupremses
-
Biz ne kadar hayal kursak da sonumuz bu gerçiHayalimde bi teklif yoktu eşim de teklif etmedi zaten. Çok uyumlu bir çiftiz
Ben halimden memnunum insanlar istemedikleri şeyleri yapmamalılar diye düşünüyorum eşim de teklif yapmak istemedi yapmadıBiz ne kadar hayal kursak da sonumuz bu gerçi
Müstakbel eş adayıAnkaralıyım ama şöyle bir hayalim varmüstakbel eşim ile oturmuşuz denizi izliyoruz. Ben omzuna yatmışım. Gece karanlığı çökmüş dolunay denizin üzerinde falan. Romantizm tavan yani derin bir sessizlik var. Müstakbel eşim sessizliği bölüyor: "Aslında biz evlensek ne güzel olur evlensen ya benle" diyor. "Bu bir evlenme teklifi miydi" diyorum kafamı kaldırıp ona bakarak. Cebinden tektasi çıkarıyor. Güzel bir iki kelam etsin hayatıma girdin her şey değişti güzelleşti gibisinden falan... Böyle işte ama bilin bakalim ne eksik
Halinize yazık demedim aksine benim halime yazıkBen halimden memnunum insanlar istemedikleri şeyleri yapmamalılar diye düşünüyorum eşim de teklif yapmak istemedi yapmadı
Aday adayı bile yok ahahhshshs bekarlık sultanlık devam.Müstakbel eş adayı
Beni istediler nişanda oldu evlilik teklifi yok ortadaO: bayramda tum akrabalar burda olacak seni istemeye gelelim mi?
Ben: gelin
O: tşk
Ben: ö.d
Boyle olmustu.
İstemeye gelecekleri zaman etseymıs ya.Beni istediler nişanda oldu evlilik teklifi yok ortada
Benim bir arkadaşıma nişanda takarsın diye tektaşı verme amacı ile evlenme teklifi etmişti sevgilisi. Ama sonradan da eklemişti bu aceleye geldi daha güzelini yapacağım diye. Nikah tarihi aldınız mı?Beni istediler nişanda oldu evlilik teklifi yok ortada
İnşallah kalbine göre birini bulursunAday adayı bile yok ahahhshshs bekarlık sultanlık devam.
Ya etmedi. Kız istemeyle nişan bi arada oldu.Evlenme teklifini ne zaman ediceksin diye sorucam sonundaİstemeye gelecekleri zaman etseymıs ya.
Yuzuk falan almadı mıİnşallah kalbine göre birini bulursun
Ya etmedi. Kız istemeyle nişan bi arada oldu.Evlenme teklifini ne zaman ediceksin diye sorucam sonunda. yemeğe çıktığımızda dışarı çıktığımızda falan umut ediyorum ama beyefendide tık yok
Yok daha almadıkBenim bir arkadaşıma nişanda takarsın diye tektaşı verme amacı ile evlenme teklifi etmişti sevgilisi. Ama sonradan da eklemişti bu aceleye geldi daha güzelini yapacağım diye. Nikah tarihi aldınız mı?
Yüzük alındı ama şu altın olandan birazda o yüzden bekliyorumYuzuk falan almadı mı
Aman teklifle bısey olmuyor, allah tatlı gecım versın
Su altın olan dedıgın ne? Ne bekliyorsun pırlanta mı, konustunuz mu bunuYüzük alındı ama şu altın olandan birazda o yüzden bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?