- 2 Kasım 2020
- 91
- 134
- 23
- Konu Sahibi Kugupremses
-
Tabi en önemlisi birbirimizle iyi geçinmekYuzuk falan almadı mı
Aman teklifle bısey olmuyor, allah tatlı gecım versın
Ya ben bu işleri pek bilmem o yüzden öyle dedim evet pırlanta aslında dediğin gibi hiç önemli değil pırlanta falan ama bir evlilik teklifi bekliyor insan.Su altın olan dedıgın ne? Ne bekliyorsun pırlanta mı, konustunuz mu bunu
Keşke önceden sinyal verseydin bastırsaydın, şimdi isteme nişan olmuş iyice rahatlamıştır erkeklerin çoğu teklifi saçma görüyor hele ki nişandan sonrası formalite oluyor o yüzden mutlu eder mi etmek için etmesi bilemedim keşke önceden yaşasaydınız bu duyguyuİnşallah kalbine göre birini bulursun
Ya etmedi. Kız istemeyle nişan bi arada oldu.Evlenme teklifini ne zaman ediceksin diye sorucam sonunda. yemeğe çıktığımızda dışarı çıktığımızda falan umut ediyorum ama beyefendide tık yok
Ne zamana almayı düşünüyorsanız o güne yakın teklif eder belkiYok daha almadık
Aniden oldu birden mesaj attı yarın seni istemeye geliyoruz diye babamın haberi yoktu o gün yaşadıklarımKeşke önceden sinyal verseydin bastırsaydın, şimdi isteme nişan olmuş iyice rahatlamıştır erkeklerin çoğu teklifi saçma görüyor hele ki nişandan sonrası formalite oluyor o yüzden mutlu eder mi etmek için etmesi bilemedim keşke önceden yaşasaydınız bu duyguyu
İnşallah aslında bahara doğru düşünüyoruzNe zamana almayı düşünüyorsanız o güne yakın teklif eder belki
Şimdi teklif etse saçma olur bahara daha çok var. Bence sen üzülme biraz zaman geçsin eder diye düşünüyorum...İnşallah aslında bahara doğru düşünüyoruz
İnşallah.Aslında daha önce olucaktı ama kv de hastalandı.Şimdi teklif etse saçma olur bahara daha çok var. Bence sen üzülme biraz zaman geçsin eder diye düşünüyorum...
Yaş geçmiş olsunİnşallah.Aslında daha önce olucaktı ama kv de hastalandı.
Amin.Darısı senin başına mutlu olursam.Yaş geçmiş olsungeç olsun ama güç olmasın. Dilerim hayırlı, musssmutlu bir evliliğiniz olur.
Herhalde evlisiniz Allah mutluluğunuzu daim etsinTek isteğim evlilik planı yokken aniden edilmesiydi sokak ortasında da olabilirdi fakat olmadı çünkü 8 yıllık bir ilişkiydi ve nişandan iki hafta önce etti
Böyle bir evlilik teklifi ilk defa duyuyorum. Çok güzelmiş. Darısı tüm isteyenlerin başına.Hayalimde birşey yok ama gerçeği akıllara zarar
Eşim bana avm otoparkında küçük bir saksıda menekşe vermişti. Sağlıksız bu toprağını değiştirir misin diye. Dur bi bakim derken toprağın içinden tektaş çıkmıştı. Bi baktım benimki diz çökmüş. Etraftaki insanlar da durmuş bize bakıyor, bana hadi cevap ver diyorlar. E dedim sormadı. O sırada avm anonsu duydum "canikox A ile evlenmeye ne dersin" diyeAlkış kıyamet arasında evet diye bağırmıştım
O sırada yaşlar da ben 37 eşim 41
Organizasyonu kurmuşsun.Ticari zekan baya parlak ileriye dönük kullanalım gel seninleEvlilik teklifi yakın zamanda alıcam. Ama adama organızasyona boşa para harcama o kadar sen harcıyacağın parayı direk bana ver daha hayırlı olurbı yemeğe çıksak yeter dedım temız iş
Ama guzel fikir dımı sfgjkkOrganizasyonu kurmuşsun.Ticari zekan baya parlak ileriye dönük kullanalım gel seninle
Aynen.dfjyrrgfyjOrganizasyonu kurmuşsun.Ticari zekan baya parlak ileriye dönük kullanalım gel seninle
Aynen. khssyosiyixoceffzAma guzel fikir dımı sfgjkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?