Hayalinizdeki evlilik teklifi ve aldiğınız evlilik teklifi

bir beklentim yoktu .eşim daha sevgili olalı 1 hafta olmuşken çalıştığımız iş yerinde pastalar meşaleler kalpli balonlar vs hazırlayıp tüm arkadaşlarını çağırıp herkesin içinde diz çöküp evlilik teklifi etti

ben gergin ben tedirgin ayıp olmasın diye kabul ettim.içimden " kabul ettim diye illa evlenecek halimiz yok ya anlaşamazsak ayrılırız aman falan "diyorum

1 ay sonra sevgililer gününde yine benzer bir organizasyonla evlenme teklif etti bu sefer evet derken bir tık daha rahattım

3. ayımızda nişanlandık zaten .benim eşim "tez canlı" kelimesinin vücut bulmuş hali.

ayy birde 2 defa evlilik teklifi aldım ama ikisinde de yüzük yok yüzüğü düşünememiş altın bileklik hediye etmişti yaşlar 21-23 olunca böyle oldu bizim hikayemizde

Bu tezcanlılıkla 2 ayda düğünü halletmiştir

Biz esimle yaklasik 2 bucuk yil birlikte yasadik, bir aksam evlenelim artik dedi, bende tmm dedim. ertesi gün gittik basvurduk ve bir gün sonrasina 19.03 tarihine gün aldik. (biz ikimiz Besiktasliyiz) toplam 5 kisi gittik , ben esim, iki sahidimiz ve de bir arkadasimiz daha, oda resim cekti. Dügün dernek yapmadik, ama her sey bence mükemmeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…