- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Konuyla alakalı yazmayacağım ama başka konularda da görüyorum yazdıklarınızı. Çok güçlü birisiniz gerçekten. Mantıklı doğru şeyleri yazıyorsunuz hep. TeşekkürlerBu dünyada neyi çok istersen o senin imtihanındır derler.
Ben de illaki çalışmak istiyordum kafayi bozmuştum.
Ama maalesef. Iş isteyene bulaşık yıkamak da bir iştir. Ama ben kalifiye elemanım ve ona göre çalışmak istiyordum. Olmadı.
Çok çok iyi bir ailem var. Dünyanın en iyi insanıyla evliyim. Korona haricinde hiçbir derdim yok Allaha milyonlar adedince şükür.
Ama bu benim hayalim değildi.
Hayalini kurduğum şeye hiç benzemiyor da aslında.
Daha iyisini mi hayal ettin derseniz bilemiyorum.
Bildiğim tek sey şu; neyi çılgınca istemişsem ona ulaşamadım. Ve neyi kendi haline bıraktıysam o beni buldu.
Deli gibi iş istedim. Olmadı.
Evlenmeyi hiç istemiyordum. Ama çok iyi bir evlilik yaptım.
Şimdi ınstagramda ürün satarak kendimce ufak gelir elde ediyorum.
30.yaşım bana şunu öğretti: hiçbir sey için olmazsa olmaz deme. Çünkü oluyor
Herşey olur zamanla üzme kendini. Bazen çok istediğimiz şey gerçekleşince ayrı bir sınav oluyor insana. Bunu aklından çıkarma. Tek birşeye odaklanma birçok seçenek bul kendine. Dene. Akışında yaşa planlar mutluluk vermiyor her zamanOkul bitmeden(üniversite) bu kadar net gerçeklerle yüzleşmemiştim. Düşünürdüm ama hep de bi umut vardı. Şimdi okul bitti 3 yıldır evdeyim kpss çalışıyorum. Düzenli, istikrarlı çalışmıyorum beceremiyorum çünkü.
Sonuç olarak aklımda hep güzel bi iş sahibi olmak var. Ama buna ulaşmama imkan yok evet yok çünkü çok yüksek puanlar ve kuş kadar alımı olan bi bölüm mezunuyum bunun için günde 10 saat çalışmam lazım bende bu kapasite yok. Ki zaten bi odam bile yok(bahane mi bunlar bilmiyorum)
26 yaşındayım hayatımı günde 2 saat ders çalışıp, hayaller kurarak geçirmeye devam edemem bi yandan hayat kaçıyor diyerek evlilik planları yapmaya çalıştım onu da beceremedim. Çünkü ben gelin olmak, ev hanımı olmak istemiyorumbunlar beni mutlu etmiyor. Ama bi yandan da evlenmemeye saygı duyacak bi aile yapım yok. Şimdiden yaşın geçticiler sardı etrafımı.
Piskolojim çok kötü lütfen bana hayat tecrübelerinizden, yaşamlarınızdan, yaşadıklarınızdan bahseder misiniz. Belki umut olur, yol olur..
Hayalindeki hayattan kastın iş ise, ben de kpssye hazırlandım cok cok az alım olan bölümümde derece yapmak gerekiyordu 90+ alıp ilk denememde atandım. Ama son 2 ay günde 17 saat ders calısıyordum. Ondan önce de günlük 12 saat altına hic düşmemiştim. Hatta mezuniyet baloma o zamanlar sevgilim olan eşim balo harcını yatırmasına rağmen kıyafetim bile hazırken gitmedim yetiştiremem program dışına cıkamam diye. İş anlamında emeksiz yemek olmuyor maalesef. Bir hayalin varsa cekip alman lazım.Okul bitmeden(üniversite) bu kadar net gerçeklerle yüzleşmemiştim. Düşünürdüm ama hep de bi umut vardı. Şimdi okul bitti 3 yıldır evdeyim kpss çalışıyorum. Düzenli, istikrarlı çalışmıyorum beceremiyorum çünkü.
Sonuç olarak aklımda hep güzel bi iş sahibi olmak var. Ama buna ulaşmama imkan yok evet yok çünkü çok yüksek puanlar ve kuş kadar alımı olan bi bölüm mezunuyum bunun için günde 10 saat çalışmam lazım bende bu kapasite yok. Ki zaten bi odam bile yok(bahane mi bunlar bilmiyorum)
26 yaşındayım hayatımı günde 2 saat ders çalışıp, hayaller kurarak geçirmeye devam edemem bi yandan hayat kaçıyor diyerek evlilik planları yapmaya çalıştım onu da beceremedim. Çünkü ben gelin olmak, ev hanımı olmak istemiyorumbunlar beni mutlu etmiyor. Ama bi yandan da evlenmemeye saygı duyacak bi aile yapım yok. Şimdiden yaşın geçticiler sardı etrafımı.
Piskolojim çok kötü lütfen bana hayat tecrübelerinizden, yaşamlarınızdan, yaşadıklarınızdan bahseder misiniz. Belki umut olur, yol olur..
Hayalindeki hayattan kastın iş ise, ben de kpssye hazırlandım cok cok az alım olan bölümümde derece yapmak gerekiyordu 90+ alıp ilk denememde atandım. Ama son 2 ay günde 17 saat ders calısıyordum. Ondan önce de günlük 12 saat altına hic düşmemiştim. Hatta mezuniyet baloma o zamanlar sevgilim olan eşim balo harcını yatırmasına rağmen kıyafetim bile hazırken gitmedim yetiştiremem program dışına cıkamam diye. İş anlamında emeksiz yemek olmuyor maalesef. Bir hayalin varsa cekip alman lazım.
Yapmadilar dugun esimin ailesi istemiyolardi beniGelinlik niye giymedin canım
Hayalimdeki hayatı yaşıyor-dum.. İstediğim şehre geldim ve istediğim üniversiteyi kazandım, orda ilk yılımda hayatımın aşkıyla tanıstm mezun oldum bi süre calıstım sonra YDS calısmaya basladım sevdiğim adamla evlendim. İstediğim semtte istediğim gibi ev her seyim tamamdı.. Evlendikten 2 ay sonra esimin beni nisanlıyken aldattıgını öğrendim sonra puff bütün gecmisim ve hayallerim yıkıldı. Burdan cıkardığım ders; önce iç huzur sonra başarı/hayaller eger mutlu olmayı dışardaki etkenlere bağlarsak iş/eş/ev-araba her sey bi anda boşa gidebiliyor. Simdi tek hayalim sadece kendimi daha cok sevebilmek ve kendim icin yasayabilmek. Garson da olsam yönetici de olsam kendimle mutlu olabilmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?