Hayat amacınız, bir şeyler yaparken motivasyonunuz ne?

çalışmak=para=rahat bir yaşam=istediği almak=istediğin gibi harcamak iş motivasyonum sadece para
mecburi sohbetler=geçici bir an=bir daha yüzünü görmen gerekmiyor=yüzüne gül geç istemediğim bir sohbet yada ortamda bulunmak zorunda kaldı isem motivayonum bu durumun geçici olduğunu bilmek
hayattan zevk almak için=benden kötüsü var=elim ayağım tutuyor=sağlıklı isem herşeyi yaparım sağlığıma şükür motivasyon sebebim
gibi gibi çoğaltılır...

Haklısınız ben de bazen böyle düşünüp hırslanıyorum ama bir süre sonra onların nefreti de yoruyor insanı

Ben de bu tarz konu açacaktım takipteyim. Hiçbir şey yapasım yok, öyle yatmak istiyorum. Aynı şeyi ben de düşünmüştüm, trilyonum olsaydı ne yapardım diye. Ben de yapacak bir şey bulamamıştım. Pdr mezunu arkadaşıma sorduğumda "bir psikologla görüş depresyon olabilir" demişti

Ben mutlu doğmuşum. Hep mutluydum. Bazen üzülsem bile kötülüğün icinde güzellik bulurum. Karamsar olmak yapimda yok. En önemlisi kendimin en yakin dostuyum. Tek geldim tek gidicem kafasinda yaşadım hep. Hayati ve insanlari olduğundan önemli kilmak mutsuz ediyor. Bence sorun burda. Tanıdığım depresif insanlarin takintisi bu. Hayati aşırı takmak ve daha kötüsü kendini kiyaslamak

Ben mutlu insanlardanim. Dün ayni konu geçdi. Nisanlim ayni soruyu sorda. Bende cüzdanımdan To do listemi cikartdim: milyonlarim olsa
1. Temiz su olmayan bir köye kuyu yaptiririm
2. Yetim cocuk okuturum
3. Hastane acarim

Bunlar benim listemde olanlar.

sizi hayattan bezdiren sürekli somurtan ve dalaşan hatta sömüren bir insanla aynı evi mecburen paylaşmak zorunda olsaydınız ne yapardınız

Valla harikasınız..arkadaş olabilir miyiz..:)

9. Hariciye Koğuşu :)
Tavsiyeleriniz çok güzel. Ben bunlara bir de hayvan edinmeyi ekleyebilirim. Hayatınıza alacağınız bir evcil hayvan da sizi hayata bağlar, emin olun. Psikologlar bunu öneriyor mesela.

Tam benlik konu.. ben de uzun süredir böyleyim. Ama benim sıkıntım hayatımda birinin olmaması ve bunu çok kafaya takmam. Ve sürekli insanlar evlenmeyi düşünmüyor musun soruları...bende e istiyorum ama karşıma doğru insan çıkmıyor..

Benim tek motivasyonum seyehat etmek.
Bu günlerde ne bir isim rast gidiyor ne birşey, depresyona girdim gireceğim.
Ben de bu böyle olmaz dedim, odama kocaman bir pano yaptım Türkiye haritasi seklinde, dünya haritası sipariş ettim duvarım için boydan boya,gittiğim yerleri işaretleyip gitmek istediklerimle ilgili bilgileri asacağım.
Azıcık kendime geldim , böylelikle :)
Sizi de motive eden elbet birşey vardır. İstanbuldaysaniz bir resim atölyesine kaydolun mesela. Grupanya'da indirimli kırk liraya bile var. Belki de icinizdeki buhranı kağıda döker ,melankolik ruh halinizi işe yarar bir şeye dönüştürmüş olursunuz
Ayrıca bisiklet surebilirsiniz. İlk 15 dakikadan sonra endorfin salgılamaya başlıyormuşsunuz. Ben de ne zaman canım sıkıldı biner giderim bir yerlere, yolda kendi kendime şarkılar söyler, eve mutlu dönerim :)
Diyet yapmak istiyormuşsunuz. Bu sitede diyet grupları oluyor. Yarış falan yapıyorlar. Onlarla birlikte başlayabilirsiniz,sayfada herkes birbirini motive eder halde zaten.
Ya da , ben kendim için gunluk acmistim 'beni baştan yarat' köşesinde. O dönem için gerçekten epey işime yaramıştı. Onu da deneyebilirsiniz.
Ayrıca kedi köpek sevmek de sana kendini iyi hissettirir. Beş kilo mama al, suyla beraber her sabah ver kedilere. Hem evden çıkıp hava almış olursun

Harikasin!:)
Cok guzel ve guclu bir enerjin var,keske herkes icindeki gucun ve enerjinin farkina varabilse:)aslinda ne kadar sansli oldugumuzun farkinda olsak..

Uzun süredir vermeye çalıştığım 10 kilom vardi. Ama bir türlü bogazimi tutamiyordum. Sonra 10000 kalori challenge videolarini izlemeye basladim. cogunum zayif ve normal hayatta oyle beslenmeyen insanlar oldugunu fark ettim. Sonra kendi kendime kilo verince ben de boyle kacamak gunu yapayım dedim
Fatk etmeden asiri motive etti suan acayip duzgun besleniyorum. 2 haftadir falan boyle vve 2 kilo verdim.

9. Hariciye Koğuşu :)
Tavsiyeleriniz çok güzel. Ben bunlara bir de hayvan edinmeyi ekleyebilirim. Hayatınıza alacağınız bir evcil hayvan da sizi hayata bağlar, emin olun. Psikologlar bunu öneriyor mesela.
Çok haklısınız. Kesinlikle olumlu etkiler. Ben korkumu yenemiyorum.
Ama asla zarar vermem. Uzaktan severim.
Hayvan besleyen insanlara imreniyorum. Keşke benim sevgimde belgeselden ibaret olmasa.
Çocukken karınca beslerdim. Mahalledi bi hacı amca yuvalarına beton döktü okdr üzülüp ağlamıştım ki.

Okudunuz mu o romanı?

Türk klasiklerinden biri zaten o roman. Edebiyatçıyım ben. Hatmettim diyebilirim. Karakter analizleri, cümle çözümlemeleri vb. O yüzden bildim hemen :))

Valla harikasınız..arkadaş olabilir miyiz..:)
Teşekkür ederim. Hepimiz arkadaşız. Bazen kendimi anormal hissediyorum.
Selam vermeyen komşulara bile inatla selam veriyorum.
Gülümsemek insanların birbirine vereceği en harika hediye bence.
Bu zamanda herkesin melankoli olması ve psikolojik sorun yaşamasının temelinde toplumsal yalnızlık var bence. Kimse kimseye değer vermiyo anlayış yok sabır yok. Hele ki komşu ilişkilerinde.

Aramızda Karamanlı var mı bilmem ama. Oraya gittigimde bişey dikkatimi çekti insanlar dolmuşlara inip binerken herkese iyi akşamlar diyo. O kadar hoşuma gitmişti ki karşılaştıgım bi çok yabancıya gülmeyi o zaman öğrenmiştim.

Doyumsuz ve bencil bi nesil yetiştirmeyiz inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…