Hayat beni neden yoruyorsun...

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Selamlar herkese.. Oncelikle bu kotu gunlerin gecmesini diliyorum. Konularimi okuyan destek olan bircok arkadas vardi sagolsunlar varolsunlar... Cok kotu gunler gecirdim canim kardesimi kaybettim nur olsun yattigi yer. Biriyle tanistim ask degilde sevgi mi ne bilmiyorum cok seviyorum. Kisa sure oldu evlilik teklif etti derken covid_19 belasi... Kendisi doktor ve covid19 hastalariyla ilgilenen bir uzman. Esini trafik kazasinda kaybetmis benim kizimla ayni yasta bir kizi var ve inanilmaz ama ismi Gülten... Kardesimin ismi. O kadar cok seviyorum ki kizimla benimle kaliyor. Kizimla cok iyi arkadas oldular. Sanki Allahimin bana emaneti o... Kardesim gitti o geldi gibi.
O kadar cok sevdigimi kaybettim ki dilerim erkek arkadasima bisey olmasin. Az once aradi bisey olursam kizim sana enanet deyince cok kotu hissettim. Dilerim bir kez hayat bana gülsün bisey olmasin. Cok daraldim paylasmak istedim sadece.

Coook aminnnn insallahhhh

Inanıyorum ki bu süreçten daha sağlam ve daha güclü bi beraberlikle çıkacaksınız umarim hep mutlu olursunuz

Ablacim, hani bazi konulari duyunca icine guzel bir his dogar ya sizin konu da bunlardan biri icime guzel hisler dogdu. Bence siz cok mutlu olacaksiniz. O tesaduf dediginiz de guzel bir tesaduf (bence) , kaybettiginiz Gulten yerine simdi baska bir Gulten gelmis hayatiniza bence kucaklayin bu durumu ...

Konuya gelirsek sagsalim cikar, zaten birkac aya da gecer gider bu virus isi diye dusunuyorum. gecer gider, bence evlenin de mutlu olun mutlu olmaniza cok sevinirim.

Baska bekar arkadasi varsa hastaneden bana da bakabilir mi malum sevgili ariyorum

Çok yeni o yüzden karamsar düşünmen normal , olumlu ol lütfen dua et herşey çok daha güzel olacaktır . Bu hastalık bitince hayatınızı. Birleştirir çok mutlu olursunuz inşallah .
Cok tesekkur ederim insallahhhh

Birsey olmaz Allahım izniyle gonlunuzu ferah tutun ne guzel artık Ikı kızınız olmus masallah. Siz calısıyor musunuz konuyla alakalı degıl ama merak ettım

Kiz sen evde kaldinSaka bir yana da severim seni yorumlarini cimcimeligini. Valla sana bulamam sen kv falan agiz burun girersin senin yorumlar bomba

.
Allah sizden de arkadaşımızdan da razı olsun. Çok duygulandım. Gözlerim doldu. Allah kardeşinize rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Sevdiklerinizi de size bağışlasın.

Harikasınız gerçekten öncellikle söylemeden geçemedim...okurken çok güzel şeyler hissettim...öte yandan allaha emanet arkadaşınız,inşallah geçecek bu günler.."

Kardesinizin yattigi yer gul olsun, Allah rahmet eylesin. Sizin de acinizi minik Gulten ile hafifletsin dilerim.

Simdi mutlu olma zamani. Umutsuzluga dusmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…