Coook aminnnn insallahhhhNe kadar güzel bir tesadüfle karşı karşıya kalmışsınız. Merak etmeyin erkek arkadaşınıza hiçbir şey olmayacaktır :) Yaşı gereği risk grubunda değil. Evet vefat eden bir çok insan oldu ama sağlık sektöründe tedavi olan bir çok insan da. Gönlünüzü ferah tutun
InsallahhhjCanim , lutfen olumsuz bir sey dusunme
Ne guzel hayat karsina boyle bir baba kiz cikarmis
Sen de yuvanı acmissin sevgini veriyorsun kiza , bir daha hic kotu seyler yasamazsin insallah ♥♥
Inanıyorum ki bu süreçten daha sağlam ve daha güclü bi beraberlikle çıkacaksınız umarim hep mutlu olursunuzSelamlar herkese.. Oncelikle bu kotu gunlerin gecmesini diliyorum. Konularimi okuyan destek olan bircok arkadas vardi sagolsunlar varolsunlar... Cok kotu gunler gecirdim canim kardesimi kaybettim nur olsun yattigi yer. Biriyle tanistim ask degilde sevgi mi ne bilmiyorum cok seviyorum. Kisa sure oldu evlilik teklif etti derken covid_19 belasi... Kendisi doktor ve covid19 hastalariyla ilgilenen bir uzman. Esini trafik kazasinda kaybetmis benim kizimla ayni yasta bir kizi var ve inanilmaz ama ismi Gülten... Kardesimin ismi. O kadar cok seviyorum ki kizimla benimle kaliyor. Kizimla cok iyi arkadas oldular. Sanki Allahimin bana emaneti o... Kardesim gitti o geldi gibi.
O kadar cok sevdigimi kaybettim ki dilerim erkek arkadasima bisey olmasin. Az once aradi bisey olursam kizim sana enanet deyince cok kotu hissettim. Dilerim bir kez hayat bana gülsün bisey olmasin. Cok daraldim paylasmak istedim sadece.
6 ay oldu.Kardeşinizi nezaman kaybettiniz ?başınız sağolsun
InsallahhhInanıyorum ki bu süreçten daha sağlam ve daha güclü bi beraberlikle çıkacaksınız umarim hep mutlu olursunuz
Çok yeni o yüzden karamsar düşünmen normal , olumlu ol lütfen dua et herşey çok daha güzel olacaktır . Bu hastalık bitince hayatınızı. Birleştirir çok mutlu olursunuz inşallah .6 ay oldu.
Cok tesekkur ederim insallahhhhÇok yeni o yüzden karamsar düşünmen normal , olumlu ol lütfen dua et herşey çok daha güzel olacaktır . Bu hastalık bitince hayatınızı. Birleştirir çok mutlu olursunuz inşallah .
Birsey olmaz Allahım izniyle gonlunuzu ferah tutun ne guzel artık Ikı kızınız olmus masallah. Siz calısıyor musunuz konuyla alakalı degıl ama merak ettımSelamlar herkese.. Oncelikle bu kotu gunlerin gecmesini diliyorum. Konularimi okuyan destek olan bircok arkadas vardi sagolsunlar varolsunlar... Cok kotu gunler gecirdim canim kardesimi kaybettim nur olsun yattigi yer. Biriyle tanistim ask degilde sevgi mi ne bilmiyorum cok seviyorum. Kisa sure oldu evlilik teklif etti derken covid_19 belasi... Kendisi doktor ve covid19 hastalariyla ilgilenen bir uzman. Esini trafik kazasinda kaybetmis benim kizimla ayni yasta bir kizi var ve inanilmaz ama ismi Gülten... Kardesimin ismi. O kadar cok seviyorum ki kizimla benimle kaliyor. Kizimla cok iyi arkadas oldular. Sanki Allahimin bana emaneti o... Kardesim gitti o geldi gibi.
O kadar cok sevdigimi kaybettim ki dilerim erkek arkadasima bisey olmasin. Az once aradi bisey olursam kizim sana enanet deyince cok kotu hissettim. Dilerim bir kez hayat bana gülsün bisey olmasin. Cok daraldim paylasmak istedim sadece.
Kiz sen evde kaldinAblacim, hani bazi konulari duyunca icine guzel bir his dogar ya sizin konu da bunlardan biri icime guzel hisler dogdu. Bence siz cok mutlu olacaksiniz. O tesaduf dediginiz de guzel bir tesaduf (bence) , kaybettiginiz Gulten yerine simdi baska bir Gulten gelmis hayatiniza bence kucaklayin bu durumu ...
Konuya gelirsek sagsalim cikar, zaten birkac aya da gecer gider bu virus isi diye dusunuyorum. gecer gider, bence evlenin de mutlu olun mutlu olmaniza cok sevinirim.
Baska bekar arkadasi varsa hastaneden bana da bakabilir mi malum sevgili ariyorum
.Selamlar herkese.. Oncelikle bu kotu gunlerin gecmesini diliyorum. Konularimi okuyan destek olan bircok arkadas vardi sagolsunlar varolsunlar... Cok kotu gunler gecirdim canim kardesimi kaybettim nur olsun yattigi yer. Biriyle tanistim ask degilde sevgi mi ne bilmiyorum cok seviyorum. Kisa sure oldu evlilik teklif etti derken covid_19 belasi... Kendisi doktor ve covid19 hastalariyla ilgilenen bir uzman. Esini trafik kazasinda kaybetmis benim kizimla ayni yasta bir kizi var ve inanilmaz ama ismi Gülten... Kardesimin ismi. O kadar cok seviyorum ki kizimla benimle kaliyor. Kizimla cok iyi arkadas oldular. Sanki Allahimin bana emaneti o... Kardesim gitti o geldi gibi.
Harikasınız gerçekten öncellikle söylemeden geçemedim...okurken çok güzel şeyler hissettim...öte yandan allaha emanet arkadaşınız,inşallah geçecek bu günler.."Selamlar herkese.. Oncelikle bu kotu gunlerin gecmesini diliyorum. Konularimi okuyan destek olan bircok arkadas vardi sagolsunlar varolsunlar... Cok kotu gunler gecirdim canim kardesimi kaybettim nur olsun yattigi yer. Biriyle tanistim ask degilde sevgi mi ne bilmiyorum cok seviyorum. Kisa sure oldu evlilik teklif etti derken covid_19 belasi... Kendisi doktor ve covid19 hastalariyla ilgilenen bir uzman. Esini trafik kazasinda kaybetmis benim kizimla ayni yasta bir kizi var ve inanilmaz ama ismi Gülten... Kardesimin ismi. O kadar cok seviyorum ki kizimla benimle kaliyor. Kizimla cok iyi arkadas oldular. Sanki Allahimin bana emaneti o... Kardesim gitti o geldi gibi.
Calisiyorum kamu da makina muhendisiyim. Bir de kardesimin adi ya kizimdan farki yok Gultenimin..Birsey olmaz Allahım izniyle gonlunuzu ferah tutun ne guzel artık Ikı kızınız olmus masallah. Siz calısıyor musunuz konuyla alakalı degıl ama merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?