Hayat beni neden yoruyorsun...

seni o kadar çok merak ediyorumki sırf görmek için ben bulacağım sana sevgili

Çok sevindim nur karşına birinin çıkmasına, inşallah hayırlısıyla güzel bir aile olursunuz. Hayat garip, hiç kolay kayıplar değil seninki ama allah sana kardeşinle aynı adla bir yavrucak yollamış işte, bir öksüz emanet etmiş. Karşına acılarını paylaşabileceğin bir adam yollamış. Vallahi hayat çok garip. Çok mutlu ol inşallah.

Cok tesekkurler canim benim. Gerçekten film gibi. Kızım bana anne diyor ya kiyamam Gultenim ben de anne diyeceğim sana dedi. Kıyamam kiyamam. Umarım bu evlada iyi bir anne olurum.

Cok tesekkurler canim benim. Gerçekten film gibi. Kızım bana anne diyor ya kiyamam Gultenim ben de anne diyeceğim sana dedi. Kıyamam kiyamam. Umarım bu evlada iyi bir anne olurum.
Olursun inşallah neden olmayasın. Bir de şu açıdan bak, bir öksüze sahip çıkmak, kendi kızınla birlikte onu da adaleti gözeterek yetiştirmek büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluk seni belki de hayata bağlayacak, bu sayede daha çabuk toparlanacaksın, günlük hayatını kendini salmadan daha canlı hissederek yaşayacaksın. O öksüzün babası da bu sorumluluğu seninle paylaşacak birbirinize nefes olacaksınız. Belki allah bu yüzden o iki kişiyi çıkardı karşına. Allahım lütfen hep birlikte güzel günleriniz olsun amin

Çoook tatlisin çok teşekkür ederim. Senin de hayatın çok güzel olur inşallah ❤

hayat beni neden yoruyosun yazinca serdar ortaccim olarak dusunup sarkiyi patlattim kendimce okuyunca ciddiyetini gordum cok uzuldum allah sabir versin

ne kadr güzel cok sevindim bi yöndende üzüldüm bu hayatta gercekten sinu bilirim hep iyiler kaybediyor kötüler kazaniyor insallah su virüs belasi basimizdan giderde herkes refaha kavusur sevdiklerine ..

Rabbim sonunu hayirla tamamlasın ınsallah.Hiccc olumsuz düşünme Allahın izni ile herşey yoluna girecektir sen O annesiz garip kuşa o çocuğa kucak açmışsın var mi ötesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…