- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
seni o kadar çok merak ediyorumki sırf görmek için ben bulacağım sana sevgiliAblacim, hani bazi konulari duyunca icine guzel bir his dogar ya sizin konu da bunlardan biri icime guzel hisler dogdu. Bence siz cok mutlu olacaksiniz. O tesaduf dediginiz de guzel bir tesaduf (bence) , kaybettiginiz Gulten yerine simdi baska bir Gulten gelmis hayatiniza bence kucaklayin bu durumu ...
Konuya gelirsek sagsalim cikar, zaten birkac aya da gecer gider bu virus isi diye dusunuyorum. gecer gider, bence evlenin de mutlu olun mutlu olmaniza cok sevinirim.
Baska bekar arkadasi varsa hastaneden bana da bakabilir mi malum sevgili ariyorum
Insallah❤Umarım yıllar sonra bugünleri gülümseyerek anarsınız
seni o kadar çok merak ediyorumki sırf görmek için ben bulacağım sana sevgili
Nefes alsın yeter modundasin kizBul kiz
Ozelden elindeki adaylari yaz istedigin zaman
Cok tesekkurler canim benim. Gerçekten film gibi. Kızım bana anne diyor ya kiyamam Gultenim ben de anne diyeceğim sana dedi. Kıyamam kiyamam. Umarım bu evlada iyi bir anne olurum.Çok sevindim nur karşına birinin çıkmasına, inşallah hayırlısıyla güzel bir aile olursunuz. Hayat garip, hiç kolay kayıplar değil seninki ama allah sana kardeşinle aynı adla bir yavrucak yollamış işte, bir öksüz emanet etmiş. Karşına acılarını paylaşabileceğin bir adam yollamış. Vallahi hayat çok garip. Çok mutlu ol inşallah.
Olursun inşallah neden olmayasın. Bir de şu açıdan bak, bir öksüze sahip çıkmak, kendi kızınla birlikte onu da adaleti gözeterek yetiştirmek büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluk seni belki de hayata bağlayacak, bu sayede daha çabuk toparlanacaksın, günlük hayatını kendini salmadan daha canlı hissederek yaşayacaksın. O öksüzün babası da bu sorumluluğu seninle paylaşacak birbirinize nefes olacaksınız. Belki allah bu yüzden o iki kişiyi çıkardı karşına. Allahım lütfen hep birlikte güzel günleriniz olsun aminCok tesekkurler canim benim. Gerçekten film gibi. Kızım bana anne diyor ya kiyamam Gultenim ben de anne diyeceğim sana dedi. Kıyamam kiyamam. Umarım bu evlada iyi bir anne olurum.
Çoook tatlisin çok teşekkür ederim. Senin de hayatın çok güzel olur inşallah ❤Olursun inşallah neden olmayasın. Bir de şu açıdan bak, bir öksüze sahip çıkmak, kendi kızınla birlikte onu da adaleti gözeterek yetiştirmek büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluk seni belki de hayata bağlayacak, bu sayede daha çabuk toparlanacaksın, günlük hayatını kendini salmadan daha canlı hissederek yaşayacaksın. O öksüzün babası da bu sorumluluğu seninle paylaşacak birbirinize nefes olacaksınız. Belki allah bu yüzden o iki kişiyi çıkardı karşına. Allahım lütfen hep birlikte güzel günleriniz olsun amin
Nefes alsın yeter modundasin kizay yerim seni
Aman yüksek eğitimli buldum önceden beş para etmedi . insan olsun o önemliYok kiz az biraz nitelikli, yuksek egitimli bir seyler bakiyorum
Aman yüksek eğitimli buldum önceden beş para etmedi . insan olsun o önemli
Şarkıyı patlattigimiz günler tez gelsin❤hayat beni neden yoruyosun yazinca serdar ortaccim olarak dusunup sarkiyi patlattim kendimce okuyunca ciddiyetini gordum cok uzuldum allah sabir versin
Tesekkür ederimRabbim sonunu hayirla tamamlasın ınsallah.Hiccc olumsuz düşünme Allahın izni ile herşey yoluna girecektir sen O annesiz garip kuşa o çocuğa kucak açmışsın var mi ötesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?