- 23 Ağustos 2012
- 51.754
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.916
- 898
Valla sana bulamam sen kv falan agiz burun girersin senin yorumlar bomba
Yuh annesi vefat etmis diyorYok valla yeminle çok efendi olucam
Annesi vefat etmis veya uzakta yaşayan varsa olabilir ne olur ne olmaz hani
Yuh annesi vefat etmis diyor
Yok valla yeminle çok efendi olucam
Annesi vefat etmis veya uzakta yaşayan varsa olabilir ne olur ne olmaz hani
Maşallah Allah bozmasın hersey yoluna girer ınsaşşah uzulmeyın.Calisiyorum kamu da makina muhendisiyim. Bir de kardesimin adi ya kizimdan farki yok Gultenimin..
InsallahhhhMaşallah Allah bozmasın hersey yoluna girer ınsaşşah uzulmeyın.
O gün muhtemelen kardeşimin mezarina gitmisimdir. O acı bambaşka. Allahım Hiç kimseye kardes acisi vermesin. Cok tesekkurler güzel temennileriniz için. . Dilerim dünyamıza güzel günler dogsun ❤Yanlis hatirlamiyorsam bundan bir kac hafta once bir konu acmistiniz,cok umutsuzdunuz,kardesinizi ve sevdiklerinizi kaybettiginizden dolayi.Bakin ne kadar guzel bir iliskiye baslamissiniz,cok cok mutlu oldum sizin adiniza.Akliniza kotu ihtimalleri getirmeyin,guzel seyler dusununki hersey guzel olsun.Erkek arkadasiniz bu surecte tedbirli olursa,her ihtimale karsida bunyesini saglam tutarsa korkmayin hic birseycik olmaz.Cok cok mutlu olursunuz umarim,yasadiginiz her aciya inat gunes hep dogsun icinizdeki kuslar hep ucsun...
Cok tesekkurler çok tatlisin Sağol varol❤Senin adına cok sevindim. Umarım güzel sonuclanir da hak ettiğin hayati yaşarsın nur.
Açtığın konulara çok üzülüyordum. Hatta yazmadım da, ne yazabilirim ki ben bu kiza dedim. Bu konunu okuyunca inan cok sevindim. Allah kalbine gore versin.Cok tesekkurler çok tatlisin Sağol varol❤
Teşekkür ederim☺ Umarim konumun sonu güzel olur. Az önce kızım yanıma geldi anne dedi Gülten e benim çok sevdiğim Gülten Teyzem vardı melek oldu diyim mi dedi. Ne desem bilemedim. Üniversite yüksek lisans doktora vs vs çok daha kolay mis. Öyle kaldım sustum. O küçük kuzum da annesini bile bilmiyor bebekken ölmüş.Açtığın konulara çok üzülüyordum. Hatta yazmadım da, ne yazabilirim ki ben bu kiza dedim. Bu konunu okuyunca inan cok sevindim. Allah kalbine gore versin.
Seni cok iyi anliyorum.Bu sene iki kez annemi kaybetme noktasina geldim. Sabrım sinaniyor. Bazen ne yapacağımı bilmiyorum. Iki master yaptım ben de ama bu konularla basetmede cok beceriksizim. Dediğim gibi cok mutlu olun.Teşekkür ederim☺ Umarim konumun sonu güzel olur. Az önce kızım yanıma geldi anne dedi Gülten e benim çok sevdiğim Gülten Teyzem vardı melek oldu diyim mi dedi. Ne desem bilemedim. Üniversite yüksek lisans doktora vs vs çok daha kolay mis. Öyle kaldım sustum. O küçük kuzum da annesini bile bilmiyor bebekken ölmüş.
Ah ahh ben annemi 20 yıl önce lisedeyken kaybettim. Cok gec olmadan çok sarıl.. Sevgiler.Seni cok iyi anliyorum.Bu sene iki kez annemi kaybetme noktasina geldim. Sabrım sinaniyor. Bazen ne yapacağımı bilmiyorum. Iki master yaptım ben de ama bu konularla basetmede cok beceriksizim. Dediğim gibi cok mutlu olun.
Basın sagolsun. Çok genç iken kaybetmişsin. Büyük bir yikim olmustur senin icinAh ahh ben annemi 20 yıl önce lisedeyken kaybettim. Cok gec olmadan çok sarıl.. Sevgiler.
Teşekkürler. SevgilerSana hayatta iyi şanslar diliyorum umarım başka üzücü olaylar yaşamazsın❤
Allahım beni seçmiş onun annesi olarak. Kızım benim zaten. TesekkurlwrAllah im ne gyzel tesadüf bu ya :) o annesiz yavruyu bile bagriniza basmaniza vesile olmuş . Maşallah :) korkmayın dua edin bu günler de gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?