Hayat beni neden yoruyorsun?

btlakkay

sabır ver yarab!!!
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
149
3
46
Ankara
çok bunaldım artık içimdekileri dökmezsem çatlayacam.kaldıramıyorum artık.aranıza yeni katılanlardanım.uykusuz geceler dinmek bilmeyen gözyaşları yoruldum yoruldum artık...
sizde benim gibi yorulanlardan mısınız???

24 yaşındayım.2007 yılında evlendim ayıla bayıla.ne kadar evli kaldın derseniz 5 ay sadece 5 ay..

Evlılıgınız neden kısa surdu ..sorunuz ne anlamadık kı yorum yazalım...
Bız yorula yorula yaşıyoruz şükür

Evlılıgınız neden kısa surdu ..sorunuz ne anlamadık kı yorum yazalım...
Bız yorula yorula yaşıyoruz şükür

ağlamaktan yazabilsem anlatacam kusura bakmatın..ailesiyle anlaşamadık o da çekip gitti.onca emekle kurduğum evime birgün kapıyı anahtarımla açıp girdiğimde evimin bom boş olduğunu gördüm.ölsem unutmam o anı heralde..

şu an ayrısınız anladığım kadarıyla..sebep neydi peki?

kısaca anlatmaya çalışayım kızlar.
liseyi bitirdim bi işe girdim.herşey güzel derken bir gün eşimle tanıştık.sevdik çok sevdik yada sadece ben sevdim bilmiyorum.evlenmeye karar verdik.aileler tanıştı benim ailem sordu soruşturdu kabul etmediler.ama ben ısrarlıyım tabi(eee başıma gelecek varmış)zar zor ikna ettim ailemi.nişanlandık düğün hazırlıkları yaparken bi sorun çıktı ve ailem dediki atacaksın yüzüğü asla olmaz bu iş.e attık tabi ama işte sözünde dursana.vazgeçemedim dayanamadım,ağlamasına kıyamadım.ailemi tekrar ikna etmeye çalıştım nafile!!!ve ne yaptım biliyormusunuz.yıldırım nikahıyla 1 günde evlendim.birlikte geldik ailemin yanına.babam bunun ne işi var burda dediğinde nikah cuzdanını sehpanın üzerine bırakışımı hiç unutmam.neyse düğünümüz oldu.eşimin annesi bir türlü rahat bırakmadı.ve en kötüsü bir kaç ay önce''ben bu kızı alana kadar gelecem bu kapıya''diyen kadın kendi elinle koca buldun evlendim oğlumla dedi.ve annesi için tartıştığımız bi gün eşim beni annenlere git stres at biraz dedi beni annemlere bıraktı ve gidiş o gidiş...

şer gibi görünen bu olayın senin için hayırlı olmasını dilerim canım
belkide senin için en hayırlısı budur....

......... Siz bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa o, hakkınızda hayırlıdır. Olur ki, siz birşeyi seversiniz; ama o, sizin hakkınızda bir fenalıktır. Allah bilir, siz bilmezsiniz.

Bakara 216

Evet sadece siz sevmişsiniz.
Eşinizden adam olmazmış zaten.
Bu kadar anne sevdalısı ise evlenmeseymiş.
5 ayda hem de konuşmadan evi boşaltacak adamın kafasından zoru olması lazım.
Neredeyse iyi ki gitmiş, kurtulmuşsunuz diyeceğim.
Zor zamanlar geçiriyorsunuzdur, zorunuza gidiyordur tabi ki,
ama böyle kişilerden ne adam ne de koca olur malesef.
Bunlardan ancak annesinin oynadığı kukla olur.
Allah sabır versin, yardımcınız olsun inş.

teşekkür ederim.öyle acılar yaşadımki tahmin bile edemezsiniz.aklıma gelince bile boğazım düğüm düğüm oluyo..

Şu anda aileniz ilemi yaşıyorsunuz peki birde yaklaşık 3 yıla yakındır ayrısınız herhalde eşinizle öyle anladım çünkü.
Bildiğim kadarıyla 3 yıl ayrı yaşayınca mahkeme otomatik olarak boşanmaya imkan sağlıyor gerçi avukat arkadaşlarımız olsa daha iyi anlatırlar size..

Allah yardımcınız olsun.
Şükürki çocuk yok ucuz atlatmışsınız.Bu olaydan sonra görüştünüzmü ,konuştunuzmu bilemem ama pek işe yarmamış anlaşılan.
Bu arada arkadaşların dediği gibi mahkeme ayrı yaşayan ve bunu ispatlayan çiftleri 3 yıl sonra boşuyor baoşanmak istemeyip uzlaşmaya yanaşmayan taraf ise hiçbir şey talep edemiyor.bildiğim kadarı ile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…