Hayat beni neden yoruyorsun?

oncelikle hayat bizi degil biz kendi secimlerimizle kendimizi yoruyoruz.
Allah yardimcin olsun ins bundan sonraki hayatin guzel olur.o ogullarini bosatan ailelerde ins yatalak olup size muhtac olur.Allah elbette cezalarini vericek.insan mi bunlar ya

ilgin için teşekkür ederim canım sağol.bende aynen öyle dua ediyorum allah onları benim elime düşürsün inşallah.tek temennim bu.

sanki senin eline düşseler bakacak mısın onlara bırak gitsin Allahlarından bulsunlar senin eline niye düşsünler ay Allah korusun beddua eder gibi geldi birden.. ilaçlar filan ne bunlar canım yaa 3 yıl geçmiş keşke 3 yıl önceye gidebilsende bu adamdan ilk celse de kurtulsan kusura bakma ama kendine yapmışsın bi silkelen kendine gel yazık değil mi canına değermi böyle bi şe....iz uğruna yılların gitmiş eşyasına da parasına da tükürüyüm af edersin anlıyorum insanız hırs yaparız ki bende yaptım ama 3 yıl sonra nerede ne yapıyor olacağımı bilemem 3 yılımı da ona bağlayamam böyle düşünüce illa ki bi şekilde ona bağlı oluyosun sonuçta nikahlı eşin.Ya iş filan bul çalış çalışmak insanı kendine getirir bi nedenin olsun yaşamak için böyle ilaçları al arkasından uyu hayat geçmez.Psikolojide bile 6 ay verirler en fazla acının yaşattığı travmaya senin ki uzamış kendin için kendine bir şans daha ver ..

kusura bakma arkadaşım ama sen herşeyi çok hafife almışsın.sen boşvermişsin meselan ne oldu ne değişti hayatında?insan hayatı bu dile kolay.ben nasıl bir insana daha güvenecem.nasıl yaşanmışları yaşanmamış sayacam.belki hayatımda hiç kimseye güvenmeyecem bir daha.sen güvenebileceksin sanırım sana bol şanslar ama benim için ilk ve sondu...

Allah yardımcın olsun o zaman arkadaşım sana diyebilecek tek lafım bu olur.Ama ben kimse için hayatımı mahvedemem bencilce düşünüyorum ama olması gereken bu beni hiç iplemeyen birisi için sakinleştiricilerle uyuyup uyanamam hayat devam ediyor insanlara güvenmeye devam et ama kime 2 kere güveneceğine dikkat et diye bir lafı vardı bir filozofun... gün gelir bana hak verirsin ama inşallah senin için çok geç olmaz..başarılar

yukarıdaki arkadaş haklı valla bi insan içn hayatını mahvediyorsun unutma ona değil sadece kendine acı çektiriyorsun. tabi bize laf düşmez sonuçta senin hayatın iyiyide kötüyüde sen yaşayacaksın kendi seçimlerinle

konuyu okudumda eger bu adamla devam etseydin hayat seni daha cok yoracak bence...bir an once bunu atlatmaya bak ...dahada gencsin...sirkelen kendine gel ki omrunun geri kalanindada yormaya devam etmesin...hayat her zaman adil degil...adil olani bekliyoruz ve istiyoruz ama iste olmadimi olmuyor...eger bu konudan kurtulmak konusunda kararli olmayip neden ben neden ben demeye devam edersen hayat seni daha cookk yoracak....ayrica inan bana buyuk cogunlugumuzu yoruyor..

çok üzücü yaşadıkların. bu tür durumlarda olan kadınlara oluyor. erkeklerin evlilikleri için mücadele etmemesi, hayatlarına kaldığı yerden devam ederken kadın ne bunalımlar yaşıyor. senin için hayırlısı olur inşaallah. bundan sonra hayatınla ilgili karar alırken fevri aileni hiçe sayan kararlar alma, başına gelebilecekleri iyi tart.

iyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım sağol.gün gelir herkes yaptığı haranın farkına varır ama geçmiş ola...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…