Şu anda aileniz ilemi yaşıyorsunuz peki birde yaklaşık 3 yıla yakındır ayrısınız herhalde eşinizle öyle anladım çünkü.
Bildiğim kadarıyla 3 yıl ayrı yaşayınca mahkeme otomatik olarak boşanmaya imkan sağlıyor gerçi avukat arkadaşlarımız olsa daha iyi anlatırlar size..
evet ailemle yaşıyorum.dava reddedilmişti 3 yıl süre vermişti.ben eşyalarımı falan bir iğnemi bile almadım.yeniden onlar gündeme gelir heralde.buna gücün var mı dersen hiç ama hiç yok!!!
Tamam yaşadıklarınız elbette kolay değil ama bir yerlerden başlamanız lazım eşya dediğiniz nedirki burada sizin güçlü olmanız çok daha önemli
eşya hiç problem değil.ama zoruma giden ben o ei yapmak için eşşek gibi çalıştım.kendisi 5 ayda defolup herşeyi alıp gitti.elimde olmayan eşyaların borcunu ödedim tam 1 sene.bu ne demek tahmin edebiliyormusunuz??
Arkadasim yasadiklarin tabiki kolay degil ama su KKya bi göz atarsan ne durumda olanlar var esinden dayak yiyenler,cocuguyla ortada kalanlar,kaynana zulmü cekenler,aldatilanlar v.s ,,,
Isin maddi boyutunu mahkemede hakkin neyse alirsin bence bu kadar takilma haksizliga ugramissin anliyorum ama dua etki ailen yaninda ..zaten o adamdan es falan olmazmis ucuz kurtulmussun, aradan 3 sene gecmis artik gecmise degil kendi gelecegine bakmalisin..
eğer onun 1 kuruşunda ne gözüm ne de ihtiyacım varsa gençliğim haram olsun.ama o demek değil.birşeylerin bedelini bi şekilde ödeyecek.benim babam memur o eşyaları alıp gidince borçlar hep biziz üzerimizeydi senetler falan.inanın ne sıkıntılar çektik.
Ben mi farklı düşünüyorum bilmiyorum ama neden bir erkek kurulu düzenini tek bir söz üzerine yerle bir edip boşanmak istesin ki? Mutlaka altında yatan başka sebepler vardır. Kaşığın başında varsa sapında da vardır. Bize değil ama kendinize hem sorup hem cevap verin sizin hiç mi hatanız yoktu? Neydi olayı bu kadar kısa sürede böyle çirkin hale getiren?
çok bunaldım artık içimdekileri dökmezsem çatlayacam.kaldıramıyorum artık.aranıza yeni katılanlardanım.uykusuz geceler dinmek bilmeyen gözyaşları yoruldum yoruldum artık...
sizde benim gibi yorulanlardan mısınız???
Canım benim, 3 yıl çok uzun bir süre...Bu 3 yılda kimbilir neler yaşamışsındır, ama çok gençsin, kalbin güzel, eminim yüzün de güzeldir kalbin kadar. Önüne bakmayı dene, bu 3 yılda hiç mi görüşüp konuşmadınız eşinle? Bir de maddi bölümüne takıldım konunun, eşyaları almış götürmüş eşin, sen de ödemişsin, ohhh ne güzel valla! Kusura bakma, çok sinirlendim eşine, ben sen onu hala seviyorsun gibi anladım ama mutlaka ortada yapılabilecek birşeyler vardır. Öncelikle maddi zararını tazmin etmeye çalış. Hukuki boyutunu hiç bilmiyorum ama sanki eşin resmen evi soymuş. Acaba bir avukatla görüştün mü?
evet canım avukatım var görüştüm.herşeyini alırız merak etme diyor.ama ne kadar gerçek bilemiyorum.almasamda çok sorun değil zaten.sebepsiz bu kadar zulüm çok ağır geliyo.yoksa eşyaymış paraymış hiç dert değil.bugün gel eşyalarının hepsini al dese inan bana elimi sürmem.çünkü hatırlatacak herşeyden uzak durmaya çalışıyorum.belki herkese çok mantıksız gelebilir mataharicim ama sana bir anımı anlatayım.bir ara seda sayan programında bir halı tanıtıyodu ve hergün stüdyoya bir halı seriyolardı hatırlıyosan.bir gün açtım tv yi öyle bakıyorum.bir baktım benim halımın aynısı inan bana sinir krizi geçirdim.2 gece hastahanede kaldım.diyeceğim o ki versede almam o eşyaları dayanamam çünkü.yüreğim kaldırmaz.zoruma giden üzerimdeki kıyafetlerimle bir gün ortada kalışım.hala bunun şokunu atamadım üzerimde.aylarca psikolojik tedavi gördüm.ama ne fayda.şimdi yorum yaparlarken demişki biri ''sizin hiç mi hatanız yoktu''hangi hata bir insanı evsiz yersiz bırakılıp gitmeyi gerektirir?hangi hata bu kadar acıyı yaşattırır insana soruyorum size.ama yaşamayan bilmiyo işte.allah kimseye yaşatmasın çok zoor çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?