Hayat beni neden yoruyorsun?

evet ailemle yaşıyorum.dava reddedilmişti 3 yıl süre vermişti.ben eşyalarımı falan bir iğnemi bile almadım.yeniden onlar gündeme gelir heralde.buna gücün var mı dersen hiç ama hiç yok!!!

evet ailemle yaşıyorum.dava reddedilmişti 3 yıl süre vermişti.ben eşyalarımı falan bir iğnemi bile almadım.yeniden onlar gündeme gelir heralde.buna gücün var mı dersen hiç ama hiç yok!!!

Tamam yaşadıklarınız elbette kolay değil ama bir yerlerden başlamanız lazım eşya dediğiniz nedirki burada sizin güçlü olmanız çok daha önemli

Tamam yaşadıklarınız elbette kolay değil ama bir yerlerden başlamanız lazım eşya dediğiniz nedirki burada sizin güçlü olmanız çok daha önemli

eşya hiç problem değil.ama zoruma giden ben o ei yapmak için eşşek gibi çalıştım.kendisi 5 ayda defolup herşeyi alıp gitti.elimde olmayan eşyaların borcunu ödedim tam 1 sene.bu ne demek tahmin edebiliyormusunuz??

Ayrılmak başka bir olayda, bir de haber vermeden evde ne var ne yok götürmek,
resmen karaktersizlik ve hırsızlık.
Böyle biri için gözyaşlarınıza yazık gerçekten.

Tamam anlıyorum sizi ne hayallerle o evi kurdunuz sizde karşılığını görememişsiniz ama inanın mahkeme bunu sizn lehinize kullanır siz haklısınız çünkü

Arkadasim yasadiklarin tabiki kolay degil ama su KKya bi göz atarsan ne durumda olanlar var esinden dayak yiyenler,cocuguyla ortada kalanlar,kaynana zulmü cekenler,aldatilanlar v.s ,,,

Isin maddi boyutunu mahkemede hakkin neyse alirsin bence bu kadar takilma haksizliga ugramissin anliyorum ama dua etki ailen yaninda ..zaten o adamdan es falan olmazmis ucuz kurtulmussun, aradan 3 sene gecmis artik gecmise degil kendi gelecegine bakmalisin..

eğer onun 1 kuruşunda ne gözüm ne de ihtiyacım varsa gençliğim haram olsun.ama o demek değil.birşeylerin bedelini bi şekilde ödeyecek.benim babam memur o eşyaları alıp gidince borçlar hep biziz üzerimizeydi senetler falan.inanın ne sıkıntılar çektik.

demek ki hakkında hayırlısı buymuş canım
üzülme dik dur ve böyle birinden kurtulduğun için sevin
inşallah bundan sonra mutlu olursun

Anliyorum arkadasim ama can yakanin gün gelir kendi cani yanar ,gelecege pozitif bak diyorum gecmisle yasaman,nefretin sana zarar verir olan olmus kaybettiklerinden cok kazandiklarinida düsün.Gerisinide mahkemeye birak

allah yardımcın olsun,inşallah bian önce toparlanırsın.
okurken gerçekten acını yaşadım.eşinde elbet birgün sana yaptıklarının bedelini ödeyecektir.

Ben mi farklı düşünüyorum bilmiyorum ama neden bir erkek kurulu düzenini tek bir söz üzerine yerle bir edip boşanmak istesin ki? Mutlaka altında yatan başka sebepler vardır. Kaşığın başında varsa sapında da vardır. Bize değil ama kendinize hem sorup hem cevap verin sizin hiç mi hatanız yoktu? Neydi olayı bu kadar kısa sürede böyle çirkin hale getiren?

Canım benim, 3 yıl çok uzun bir süre...Bu 3 yılda kimbilir neler yaşamışsındır, ama çok gençsin, kalbin güzel, eminim yüzün de güzeldir kalbin kadar. Önüne bakmayı dene, bu 3 yılda hiç mi görüşüp konuşmadınız eşinle? Bir de maddi bölümüne takıldım konunun, eşyaları almış götürmüş eşin, sen de ödemişsin, ohhh ne güzel valla! Kusura bakma, çok sinirlendim eşine, ben sen onu hala seviyorsun gibi anladım ama mutlaka ortada yapılabilecek birşeyler vardır. Öncelikle maddi zararını tazmin etmeye çalış. Hukuki boyutunu hiç bilmiyorum ama sanki eşin resmen evi soymuş. Acaba bir avukatla görüştün mü?

aynen öyle arkadaşım sen farklı düşünüyosun.çünkü yaşamamışsın.hayatta böyleleride var.umarım karşılaşmazsın böyleleriyle...

Bebeğim hayat serdar ortaçı bile yoruyor.Sana bana ne yapmaz...

evet canım avukatım var görüştüm.herşeyini alırız merak etme diyor.ama ne kadar gerçek bilemiyorum.almasamda çok sorun değil zaten.sebepsiz bu kadar zulüm çok ağır geliyo.yoksa eşyaymış paraymış hiç dert değil.bugün gel eşyalarının hepsini al dese inan bana elimi sürmem.çünkü hatırlatacak herşeyden uzak durmaya çalışıyorum.belki herkese çok mantıksız gelebilir mataharicim ama sana bir anımı anlatayım.bir ara seda sayan programında bir halı tanıtıyodu ve hergün stüdyoya bir halı seriyolardı hatırlıyosan.bir gün açtım tv yi öyle bakıyorum.bir baktım benim halımın aynısı inan bana sinir krizi geçirdim.2 gece hastahanede kaldım.diyeceğim o ki versede almam o eşyaları dayanamam çünkü.yüreğim kaldırmaz.zoruma giden üzerimdeki kıyafetlerimle bir gün ortada kalışım.hala bunun şokunu atamadım üzerimde.aylarca psikolojik tedavi gördüm.ama ne fayda.şimdi yorum yaparlarken demişki biri ''sizin hiç mi hatanız yoktu''hangi hata bir insanı evsiz yersiz bırakılıp gitmeyi gerektirir?hangi hata bu kadar acıyı yaşattırır insana soruyorum size.ama yaşamayan bilmiyo işte.allah kimseye yaşatmasın çok zoor çok...

Biliyorum canım, eşyanın filan hiçbir önemi olmuyor, insanın gözü görmüyor. Senin için de öyledir mutlaka. O eşyalar, binbir zorlukla kurduğun o evin parçaları insanı sinir krizine de sokar, hastahanelik de eder...

Konuyu okuyan arkadaşlar da tabi ki kendi yorumlarını yazmışlar. Şimdi şöyle bir şey var, tarafsız bakarsak hiçbir ilişkide sorunlar tek taraf kaynaklı değildir, muhtemelen o yüzden öyle yazmıştır diğer arkadaş da. Beni sakın yanlış anlama, senin bir hatan olmuştur demiyorum asla. Çünkü biliyorum ki, öyle erkekler var ki ortada hiçbir şey yokken gül gibi karısına etmediği eziyet kalmıyor. Bunlar sorunlu karakterler, asıl onların psikolojik yardım almaları gerekiyor. Sana da böylesi denk gelmiş işte btlakkay'cım... Çünkü dediğin gibi ne olursa olsun evine eşine sadık hiçbir bayan ne hata yaparsa yapsın böyle bir muameleyi haketmez. Öyle insanlar var ki, seni bir çiçek gibi alır ama suyunu toprağını eksik eder soldurur... İnsan bazen "Allah benim çektiğin acının on katını ona çektirsin" diye beddua etmek ister, yine de yapamaz. Senin şimdi güçlü olman lazım, olumsuz düşünceler sadece seni zehirler, gencecik yaşında yıpratır. Pozitif ol; diyeceksin ki bu durumda nasıl olumlu düşüneyim? Haklısın belki de ama şu an karamsarlık seni sadece daha mutsuz edecek. Önce güçlü olacaksın, "Ben değerliyim, hiç kimsenin beni bu kadar mutsuz etmeye hakkı yok" diyeceksin. Bu cümleyi beynine kazıyacaksın. Ondan sonra arkası gelir zaten.

Gerçekten çok kötü bi durum ama sen mutlu olmak için evlendin sonucun böyle olacağını bilemezdinki ,üzme kendini diyeceğim ama nafile biliyorum heralde böyle durumlarda aileleri dinlemek en mantıklısı.peki ailen destek veriyormu?

çok üzücüymüş durumun canım belkide hayırlısı kısa zamanda bitmesi olmuş ileride daha büyük sıkıntılar da yaşayabilirdin.eşinin eşyaları toplayıp ayrılma konuşmasını bile yapamadan gitmesi onu karaktersizliğini gösteriyor ondan zaten senin için koca ve olacak çocuklarınız içinde baba olmazdı.

Yazdıklarınızı okudum,ne yazık ki benzer durumlarYa ne kadar vicdansız insanlar var bu hayatta!İnşallah tazminatın en yükseğini alırsınız.Bu arada 3 yıldır siz tedbir nafakası almadınız mı?Bana da eşim dava açtı,ancak ben boşanmıyorum dedim.Benim avukatıma göre de dava reddolunacak.Ancak gerçekten sonunda bir hak kaybı olacaksa ben de ilerleyen celselerde kabule yanaşırım.Benim eşimde benimle hiç yüzleşmedi hiç biraraya gelmedi.Ben neden böyle yaptıklarına bie anlam veremiyorum.Hani biz kadınlar güzel bir anı hatırlayınca içimiz sızlıyor,acaba diye düşünüyoruz.Peki ya onlar?Hiç bir anın hatırı yok!Bugün benim başıma bir şey gelse kimi arayacaklar,soyadını taşıdığım kişiyi!Ama onlar ve aileleri bunları idrak edemiyorlar!

yazını okuyunca çok üzüldüm.ama sunu söylemedende edemeyecegim.burda okadar çok yazılar okudumki..ve çoğuda ailelerinin sözünü tutmuyor.ben seviyorum illa evlenecegim diyor ve sonuç ailelerimiz çoğu şeyleri önceden görüyor ve evlatlarını geri çekmeye çalışıyorlar ama evlatlar ailelerini geri plana atıp o aşık oldukları ailelerini bile geri tepebilecek kadar çok sevdikleri kişiyle evleniyorlar veeeeeeeeee sonuççççççççç ailelerin dediği gibi oluyor...keşke olmasaydı keşke bunları yaşamasaydın.şunu hiçbir zaman unutmayın aileler asla ve asla evlatlarının üzülmesini istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…