- 1 Ocak 2017
- 331
- 538
- 103
- 34
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Afadersiniz ama masal dünyasında mı yaşıyorsunuz. Ülkemizde ergenliğe geçen her delikanlı büyük abileri tarafından elinden tutulup malum yere götürülür. Bu erkekler arasında öylesine sık yaşanır ki. Ben ülkemde oraya gitmeyen erkek olacağını sanmıyorum.Aynenn öyle sagolun anlatabilmisim parayla yapmasi sonra bilmiyorum askla yapilmazmi böyle bisey sirfyapmak icin yapilmasi tuafff esime bakiyorum yakistiramiyorum zamanla unuturum insallah
aslında can sıkan yönü şu:canım senden öncesi için kocayı mı boşayacaksın, ne yapsaydı adam, normal şeyler bunlar evet para ile olması itici ama gençlik işte insanlar merak edip yaşıyor. ne kadar abartıyorsunuz böyle şeyleri aklım almıyor. yahu evliyken yapsa anlayacağım ama evlenmişsiniz olmuş bitmiş, ne yapsın adam??
Esime tavir almadimki normal konusuyirum sadece bunu sindirmem lazim brzBu düşünceyi anlamış değilim.
Hayat kadınıyla olmayan erkek var mıdır acaba merak ediyorum.
Zaten bildiğimiz bir gerçek varken ortada neden ısrarla sorarsınız ve o cevabı kocanızın ağzından duyunca neden trip atarsınız anlamam.
Cidden bana hangi mantıkla bunu yaptığınızı ve hangi mantıkla eşinize karşı tavır aldığınızı söyler misiniz?
Adamlar sanki sütten çıkma ak kaşıklar. Ülkemin gerçeği bu.
Tabiki hayir gene takardim benKiz arkadasiyla birlikte olmus olsa iciniz rahat mi edecektu sanki?
Bu düşünceyi anlamış değilim.
Hayat kadınıyla olmayan erkek var mıdır acaba merak ediyorum.
Zaten bildiğimiz bir gerçek varken ortada neden ısrarla sorarsınız ve o cevabı kocanızın ağzından duyunca neden trip atarsınız anlamam.
Cidden bana hangi mantıkla bunu yaptığınızı ve hangi mantıkla eşinize karşı tavır aldığınızı söyler misiniz?
Adamlar sanki sütten çıkma ak kaşıklar. Ülkemin gerçeği bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?