hayat kadinlari

adam hata yaptığını kabul ediyor geçmiş geçmişte kalmış bunun için ara bozmaya gerek yok diye düşünüyorum

Bu kadınları bazen bende anlayamıyorum Durduk yere rahatınızı bozmuşsunuz. Geleceğinize bakın geçin. Ne demişler 'geçmiş tozdur, üfle gitsin.'

Bu düşünceyi anlamış değilim.
Hayat kadınıyla olmayan erkek var mıdır acaba merak ediyorum.
Zaten bildiğimiz bir gerçek varken ortada neden ısrarla sorarsınız ve o cevabı kocanızın ağzından duyunca neden trip atarsınız anlamam.
Cidden bana hangi mantıkla bunu yaptığınızı ve hangi mantıkla eşinize karşı tavır aldığınızı söyler misiniz?
Adamlar sanki sütten çıkma ak kaşıklar. Ülkemin gerçeği bu.

Ben olsam en baştan sormazdim.
Bide ha eski sevgilisi ile yapmiş ha hayat kadınıyla ne fark eder.Yapmiş bitmiş.eşeğin aklina karpuz kabuğu dusurmenin ne manasi var

Aynenn öyle sagolun anlatabilmisim parayla yapmasi sonra bilmiyorum askla yapilmazmi böyle bisey sirfyapmak icin yapilmasi tuafff esime bakiyorum yakistiramiyorum zamanla unuturum insallah
Afadersiniz ama masal dünyasında mı yaşıyorsunuz. Ülkemizde ergenliğe geçen her delikanlı büyük abileri tarafından elinden tutulup malum yere götürülür. Bu erkekler arasında öylesine sık yaşanır ki. Ben ülkemde oraya gitmeyen erkek olacağını sanmıyorum.
Biraz ayaklarımızı yere basalım, o tür şeylerin aşkla yapılacağı fikrini nasıl kabullendiniz ki. Sanki Kerime Nadir romanlarındaki gibi değil gerçekler.

Lakırdıya çanak tutmuşsunuz sonra da arıza çıkarmışsınız...
Ayrıca da bir erkeğin ilk kadını olmak zordur... iyi tarafından bakın olaya

aslında can sıkan yönü şu:
kadın evlilik öncesi ilişki yaşayınca ahlaksız, erkek "çapkın, meraklı" oluyor.
kadınlar meraktan jigololarla ilişki yaşasa, ooo neler denir neler.

Adamin geçmişini hele ki böyle bir sey sorarak saçmalamışsin. Öğrendin ne oldu?? Hem sana bir şey olacak olsa idi hastalık falan şimdiye olurdu.

Evliligimin ilk yıllarında eski sevgililerini, malum işleri sorup, didiklerdim. Ne kafa ama. Sonrada moralim bozulurdu. Trip atardım falan filan Geçmişin kaybını, gelecek ile telafi etmek her zaman mümkündür.

Esime tavir almadimki normal konusuyirum sadece bunu sindirmem lazim brz

Sorcaksanız evlenmeden once sorsaydınız
Evlendıkden sonra nıye boyle seylerle huzurunuzu kacırıyorsunuz

kadın milleti işte bende çok sık yaparım bunu. bide kendimde inanırım hakkaten takılmayacağıma resmen kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. hiç gerek yoktu. erkekler böyle şeylerden nefret eder. sizin tripleriniz adamı bunalttığında ve siz rahatladığınızda ferah bir gönlünüz ama sizden bılmış bir eşiniz olacak. devam etmeyin. kendisine, 'birşey olmayacak diye söz verdim ama kırıldım ama düzeleceğim kendimi kontrol edemedim' gibi makul bir açıklama yapın ki iyice çıldırmasın zamanla sinirden. ah biz kadınlar

Evlenmeden önce sorsaydınız diyolla da , o zaman sorsaydınız ne fark edecekti evlenmeyecek miydiniz ? O zaman kadında bekaret arayan zihniyetten farkınız ne olacaktı .
Kafanıza takacak daha mantıklı şeyler bulun hayatı kendinize de eşinize de zehir etmeyin .keşke olmasaymış ama olmuş .

Son düzenleme:
Gıtmeyen erkek varmıdır?? Gıtmısse gıtmıstır napıcan mıllet ıs arıyo kendıne ya

Hayat kadınıyla olmayan erkek tabi ki vardır. Hayat kadınıyla olması çok itici gerçekten. Hani sevgilisi olur yanda tek gecelik olur o da normal ama parayla olunca sıkıntı bence. Muhtemelen bu kadar seneden sonra ben de böyle bişey duysam bozulurdum. Ama yapacak bişey yok. Konu sahibi unutmaya çalışın geçer ve bence daha didiklemeyin.

Eşininiiz asosyal pasif bir insan değil ise hayat kadınına gitmemiştir bu devirde kaç kişi gider ki ? Evlenmeden önce sorulacakları evlendikten sonra sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…