- 17 Ekim 2016
- 598
- 935
- 33
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
parayla oldugu icin migdesizlik dedim zaten sevgili olayı olsa iki kisinin istemesiyle sevisilse zaten sorun yok ama para verip bi kadın satın almak bana göre migdesiz erkektir esimde yapsa ki yapmıstır gencliginde migdesizlik bence
Öyle yapiyim en iyisi zaten cok firca yedim hanimlardan sorduguma soracagima pisman oldumAdam sevgilimle dese onu da takacaktin kafana bi sefer acaba bereber olurken aklina geliyor mudur diye dusunecektin. Bence o konusmayi yok say
Cinsellik kadın için de erkek için de mekanik bişeydir. Arada duyguya gerek yok. Kişi tercih etmez o ayrı.
genellikle bayanlar böyle bir şey yapmıyor , parasını vereyimde birlikte olayım biriyle vb. gibisinden. bayanlar olaya duyguda kattıkları için böyle bir yorum getirdim. benim yorumum bu katılır katılmazsınız.
Katılıp katılmamak değil ki mesele. Fizyolojik bişeyden bahsediyoruz.
Emin olun parayla sevişecek erkek bulmak kadın bulmak kadar ulaşılabilir olsaydı tercih edecek bir sürü kadın olurdu.
Fikir alışverişi yapıyoruz sadece.
Ben de esimde birbirimizin ilkiyiz esim 26 yasindayaaa cok haklisiniz valla ben olsam.bende yaklasamazdim esime.tiksinirdim ondan.ama soyle dusunun en azindan duygu bagi olmayan biriyle olmus.erkekler genelde o kadinlar icin tiksintiyle soz ederler.acikcasi bende esime cok sordum ama ilk.benle oldugnu soyledi.cok yemin etti inanmaya inandim ama.hala sorguladigim olur.niyeyse bir erkegin 25 yasina kadar kimseyle olmamasi inandirici gelmiyor hic olmadi hayat kadinina.gitmistir diye dusunurum ama boyle birsey olmussada bilmemek ogrenmekten daha iyi galiba ya .booo.igrenc dusununce.
Ben de esimde birbirimizin ilkiyiz esim 26 yasinda
Ya anlasiliyor o durumda simdi cok özele de inmek istemiyorum ama 4 ay ilişkiye giremedik burdaki arkadaşlara da sordum hatta
O anda fark ediyorsun iste siz de fark etmediniz mi
yemin ederim ayakta alkışlamak istedim bu yorumugencecik kızları evlenme vaadiyle kandırıp yatıp kalksaydı ve sonra gelip senle evlenseydi sevinecek miydin. adam gibi adammış ki parasını vermiş işini görmüş
Çok güzel bir cevapgencecik kızları evlenme vaadiyle kandırıp yatıp kalksaydı ve sonra gelip senle evlenseydi sevinecek miydin. adam gibi adammış ki parasını vermiş işini görmüş
+1Igrenc gercekten. Benim gibi tiksinenlerin flort asamasinda ya da tanisirken bunu sorup ona gore karar vermesinden yanayim. Tiksinmeyenler devam edebilir.
Ben para karsiligi bu ise girisen adamlari adamdan saymiyorum. Hangi kadin istegiyle, hangi kadin zorlanarak yapiyor bilmiyoruz. Bu sektore destek vermek yeni yeni kurbanlarin da secilmesi demek. Her kurban hayati kararan bir genc kiz demek. Kalan kizlar kurtulsun diye kimseyi kurban etmeye hakkimiz yok. Bu sektore giren adam musveddelerinin pipisi kopsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?