hayat kadinlari

bu durum bana da itici geliyor insanların hayatlarına birileri girebilir ozel seyler yasanır vs vs ama parayla yapılan iliskiler irite ediyor benide ama gecmisde kalmıs evlenmissiniz bunları dusunerek ele birsey gecmez

Tabi ki vardır. Sosyal ortamları olan, bir kadınla ilişki ve iletişim kurmayı becerebilen erkekler tercih etmezler hayat kadınını. Bunu tercih edenler genelde mahalle baskısı altındaki küçük yerlerde yaşayan, heyt be erkek oğlum benim diye pohpohlanan, bir kadınla iki kelime konuşmayı beceremeyen, onu kabul eden ilk kadınla da evlenen tiplerdir.
Ha bazısının da midesi kaldırmaz bir beden işçisiyle sevişmeyi.

ben olsan sormam bile kimle birlikte oldun diye. hatta birlikte oldun mu diye sormam. bana ne. çok istiyosanız gidin test mest yaptırın (evlenmeden önce) hastalık var mı diye.

can sıkıntısından neye saracağınızı şaşırmışsınız

neden dünya dönüyor neden varız kimiz evrendeki yerimiz nedir i merak edecek değiliz ya evet benden önce kiminle seviştin gözü körolacasıca :))))) bende sormuştum oradan biliyorum.

senden önce olmus keske olmasaydı,yabancı asıllı bide ama olmus kendın zaten duymak istemıssın unutmaya calıs senden önce senleyken degıl ya bu daha kötü olurdu

kendin kaşınmışsın. bu saatten sonra için kaldırmayacaksa evli kalmak zorunda değilsin. geçmiş geçmişte kalmış artık kendine de kocana da çektirme.

Ne çok sacmalamissiniz. Hayat kadınlarıni bulamayanlar köpeğe esege küçücük bebeklere saldırıyor. Zaten pislik ruhlu insanlara gün doğuyor. Anlaşılan hayatınızda hersey mutlu mesut gidiyor ki taka taka buna takmissiniz.

kaldiramayacaginiz hicbir seyi ogrenmek icin desmeyin. benim esimin benden once sevgilisiyle de iliskisi olmus, one night iliskileri de... evlenmeden once biliyordum, uzerinde de konusmadim. oncesi oncesidir.

ve ayrica

Sonunda bir amaca hizmet etmeyen sorularin sorulmasini mantikli bulmuyorum.
Evlenmeden once sorsaniz ve es adayiniz durust davranip soylese, kabul etmeyip evlenmeseniz neyse.

arti 1

Siz hayatında iken gitmiş olsa o zaman nabıcaktınız. Boşanıcakmıydınız.
Hiç sanmıyorum.
Boşu boşuna evham yapıosunuz.

Siz hayatında iken gitmiş olsa o zaman nabıcaktınız. Boşanıcakmıydınız.
Hiç sanmıyorum.
Boşu boşuna evham yapıosunuz.
Neden sanmiyorsun nekadar taniyordunuzki beni tabiki ben hayatindayken yakalasam görsem duysam bosanirim asla Kabul edemem aldatilmayi bunu oda bilir yaparsa kaybeder

Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz anlamadım
Evlenmişsiniz olmuş bitmiş madem sizin için bu kadar önemliydi baştan soracaktınız şimdi sormanız biraz yersiz ve gereksiz olmuş

Yaa arkadaslar anladim sormamam gerkirdi ama hirsizin hicmi sucu yok hesabi ammaa yüklendiniz bana ayyyhhhh geldiler

Yaa arkadaslar anladim sormamam gerkirdi ama hirsizin hicmi sucu yok hesabi ammaa yüklendiniz bana ayyyhhhh geldiler
niye sucu olsun ki bu durumda?
adam bekar, cinsel durtuleri yerinde, birileriyle beraber olmus. ne yapabiliriz?
cinsellik yasamak neden ayip?
saglikla cinselligi kesfetmisse hicbir hata yok.
ha cinselligi kesfetmek adina bir canliya zarar vermis olaydi, o zaman tabii ki suclu olurdu.

Valla ilk defa hırsızın suçu yok arkadaşım.
Bu kişisel tercihtir. İster para verir, ister sevgilisiyle sevişir, ister tek gecelik ilişki yaşar, isterse de evlenene kadar bekler. Kadın için de erkek için de aynı şey geçerli benim düşünceme göre.
Hayatında olmadığınız, sizi tanımadığı, adınızı dahi bilmediği dönemlerde size sadık olmasını beklemeyin hayatınızdaki insanların.

Kim olsa brz takilirben ztn trip yapmadim icimde yasadim bazi seyleri ona bsy belli etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…