hayat kadinlari

Yani evlendikten sonra aldatilmaya yakın bir his olsa gerek.Bile bile evlenmeseydin keşke.
Evlilik öncesi iliskisiyi savunanlara normaldir tabi.

Yani evlendikten sonra aldatilmaya yakın bir his olsa gerek.Bile bile evlenmeseydin keşke.
Evlilik öncesi iliskisiyi savunanlara normaldir tabi.

Evlilik öncesi ilişkiyi savunan bir insanın asla hayat kadınıyla ilişkiyi savunacağını sanmıyorum. İkisi asla kıyaslanamayacak seyler.

Birini seviyordum onunla birlikte oldum deseydi daha kötü olacaktınız. Sonuçta sevdiği hatırladığı biri değil en azından. Ama bu tarz şeyler gerçekten sormasanız daha iyi.

Sahsen ben evlenmeden once sordum..cevabimi aldim ..ona gore karar verdim evlenip evlenmemeye ...bence sizde oyle yapmaliydiniz...bu saatten sonra yapacak bisey yok...sadece kendi canını ve eşini yipratirsin...dusunmemeye calis..zaten yaptiginin gunahini obur tarafta cekecek...bosver...

Gecmis gitmiş gün için can sikmaya değermi bence hiç sormadigini varsay ve eşini kendinden uzaklastirma sonra eşim benden uzaklaştı artık eskisi gibi değil durumuna düşme büründugun psikolojiden biran önce kurtul tadınız kaçmasin

Bu zamanda evlenmeden önce bu işleri yapmayan adam bulmak çölde iğne bulmaktan zor bence.Keşke sormasaymışsınız bu kadar zmn sonra.Ama şu an eşinizi suçluyorsanız içten içe,bence gerek yok.

valla haklisin arkadasim sorma yetkisine de sahipsin karisisin sonucta bilmelisin ne haltlar yedigini onceden de olsa ama ben olsam cok kiskanirdjm yaaa esim benden baska kadinla da iliskiye girmis olmasi cok kiska nclik verici bisey degilmi?

Niye soruyorsunuz ki. Huzurunuz kacmis. Birlikte olmasi normal genc erkek sonucta. Hayat kadini olmasaydi da takardiniz kafaya bence..

Pisman olmus sonucta senden önce.
Ama ben erkeklerin hayat kadinlarina gitmesinin normal bulunmasina karsiyim. Etik degil. Kadin cinsel bir obje olarak kullanilip ticaret malzemesi olamaz. Cünkü kadin da bir canli. Kalbi var akli var. Ne kadar zor hayatlari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…