- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Yani evlendikten sonra aldatilmaya yakın bir his olsa gerek.Bile bile evlenmeseydin keşke.
Evlilik öncesi iliskisiyi savunanlara normaldir tabi.
Ne farkı var ikiside aynı şey.Evlilik öncesi ilişkiyi savunan bir insanın asla hayat kadınıyla ilişkiyi savunacağını sanmıyorum. İkisi asla kıyaslanamayacak seyler.
Yasamayanlarda var emin olun.Suc sizde, sevgililik doneminde sorsaydiniz o zaman. Ayrica hangimizin esi bizden once iliski yasamadi ki
izlediğiniz film'de yaşananlar aklınıza gelip ,eşinizi öyle hayal ettiniz sanırım ,düşüncelerinizden sıyrılmaya bakın ,aranıza soğukluk girebilir..Hastalik icin degil bilmiyorum sirmasaydim keske sinirim bozuldu
TesekkürlerrHayat kadınıyla parasıyla birlikte olmuş bir adamla evlenmeyi asla ama asla istemezdim.size de bol sabır diliyorum.
Niye soruyorsunuz ki. Huzurunuz kacmis. Birlikte olmasi normal genc erkek sonucta. Hayat kadini olmasaydi da takardiniz kafaya bence..Günaydin kusura bakmayin baslik bulamadim bunu yazdim.
konuya gelince dün esimle bir Film seyrediyorduk ordaki adam hayat kadiniyla birlikte oluyor aids bulasiyor karisina yaklasamiyor. Derken aklima geldi esimin benden önce birileriyle iliski yasadigini biliyorum ama hic detayli sormadim. Dün sorasim tuttu sevgilisiylemi beraber oldu yoksa hayat kadinlariylami?. Sordum bastan söylemedi kesin kavga etceksin yine niye söyleyim bosver gecmis yaptim bi cahillik Allah afetsin dedi. Cok israr ettim yemin ettim bisey söylemeyecegim diye. Hayat kadinlariyla beraber olmus Parasiyla yani yabanci kadinlarmis. Söyledi yemin ettigim icin bisey demedim iyi tamam dedim kalktim gittim. Ama dünden beri öpüyor istemiyorum tiksindim sanki gözümün önüne geliyor hayal gibi migdem bulandi. Yasamis olabilir ama parayla böyle biseyin yapilmasi migdemi bulandirdi. Konusmak bile gelmiyor icimden. Ne yapcagimi bilmiyorum neden Boyle oldum. Siz olsaniz napardiniz yardim kizlar gece bile uyuyamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?