hayat kadinlari

Boyle birseyden rahatsiz oluyorsaniz neden sorarsiniz ki? Evlenmeden once sorulur sizin icin onemlidir anlarim, sizin icin onemsizdir meraktan sorulur anlarim, sizleykende degil. Kaldiramayacaginiz sorular sormamalisiniz

Ha parayla ha parasız ne farkeder ki sizden önceymiş sağlık için endişe ediyorsanız hiv testi yaptırırsınız içiniz rahatlar erkek sonuçta düz duvara tırmanıcak hali yok ya benim eşimde kimbilir ne haltlar yedi ama banane öncesine değil sonrasına bakıcan

Cok kiskancim napiyimm hayalime geliyor gözümün önüne geliyor benden öncede olsa delimiyim neyim
takma ya senden öncesi seni ilgilendirmez önemli olan senden sonrası
ayrıca çok kıskandığını belli etme egosunu çokta tatmine gerek yok

erkeklerin migdesizligini bi kere daha görüyoruz iste

benim erkek arkadaşımda hem hayat kadınlarıyla paralı ,hemde uzun ilişki yaşadığı kişiyle bunları yaşamış.. yani hem severek hemde paralı olarak yapmış . ama ben benden öncesini takmıyorum , önemli olan benimle ne yaşadığı ve beni ne kadar sevdiği ne kadar güzel bir ilişki yaşadığımız. kendime güvenim tam . üstelik uzun ilişki yaşadığı kişi en basitinden ben hayatındayken arayıp geri dön diye yalvardı ve buna ragmen beni tercih etti. yani demek istediğim o dur ki şu an'a odaklanın.. Siz eşinizi seviyormusunuz , o sizi seviyormu bu sorulara cevap verdikten sonra olay bitmiştir. ve cevapları bir sonuca varmayacak soruları sormaktan, en azından bundan sonra , kaçının.

Bazen herseyi bilmek iyi olmuyor iste. Gereksiz yere kendi kendinizi strese soktunuz.

Amannn ne var yani olmuşsa???? Ha parayla olmuş ha sevgilisiyle .Ne kadar çok takiyosunuz

Aslında midesizlik değil , erkekler bu olaya bizler gibi anlam yüklemiyorlar. duygusallık veya sevgi yok olayın içinde , ihtiyacın giderilmesi için yapılan mekanik bişey sadece
parayla oldugu icin migdesizlik dedim zaten sevgili olayı olsa iki kisinin istemesiyle sevisilse zaten sorun yok ama para verip bi kadın satın almak bana göre migdesiz erkektir esimde yapsa ki yapmıstır gencliginde migdesizlik bence

Aslında midesizlik değil , erkekler bu olaya bizler gibi anlam yüklemiyorlar. duygusallık veya sevgi yok olayın içinde , ihtiyacın giderilmesi için yapılan mekanik bişey sadece

Cinsellik kadın için de erkek için de mekanik bişeydir. Arada duyguya gerek yok. Kişi tercih etmez o ayrı.

Madem cevabı kaldıramayacaktın o zaman neden sordun irdeledin geçmişte olmuş bitmiş cahillikti demiş kendisi de. seni aldatmamış ki. yalan da dememiş..insan gençken yapabiliyor. geçmişi irdelemeyin fazla merak iyi değil.

Sürülmüş tarlanın davası olmaz derler, ne diye geçmiş zamanı kurcalayıp kendinize yazık ediyorsunuz ki? Ne dese gıcıklanacaktın zaten, sevdiğim biriyle dese çok mu iyiydi, şuna buna sararsınız. Hiç gerek yok geçmişini kurcalamanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…