- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
dimi ama :))))Aynennn
icinizde yasamaya bile degmez.Kim olsa brz takilirben ztn trip yapmadim icimde yasadim bazi seyleri ona bsy belli etmedim
Pes ettim yordu burdaki yorumlar benidimi ama :))))
senden önce olmus keske olmasaydı,yabancı asıllı bide ama olmus kendın zaten duymak istemıssın unutmaya calıs senden önce senleyken degıl ya bu daha kötü olurdu
bilirim kardeş yorarlar adamı :))))Pes ettim yordu burdaki yorumlar beni
Cok kiskancim napiyimm hayalime geliyor gözümün önüne geliyor benden öncede olsa delimiyim neyimbilirim kardeş yorarlar adamı :))))
Ha parayla ha parasız ne farkeder ki sizden önceymiş sağlık için endişe ediyorsanız hiv testi yaptırırsınız içiniz rahatlar erkek sonuçta düz duvara tırmanıcak hali yok ya benim eşimde kimbilir ne haltlar yedi ama banane öncesine değil sonrasına bakıcanGünaydin kusura bakmayin baslik bulamadim bunu yazdim.
konuya gelince dün esimle bir Film seyrediyorduk ordaki adam hayat kadiniyla birlikte oluyor aids bulasiyor karisina yaklasamiyor. Derken aklima geldi esimin benden önce birileriyle iliski yasadigini biliyorum ama hic detayli sormadim. Dün sorasim tuttu sevgilisiylemi beraber oldu yoksa hayat kadinlariylami?. Sordum bastan söylemedi kesin kavga etceksin yine niye söyleyim bosver gecmis yaptim bi cahillik Allah afetsin dedi. Cok israr ettim yemin ettim bisey söylemeyecegim diye. Hayat kadinlariyla beraber olmus Parasiyla yani yabanci kadinlarmis. Söyledi yemin ettigim icin bisey demedim iyi tamam dedim kalktim gittim. Ama dünden beri öpüyor istemiyorum tiksindim sanki gözümün önüne geliyor hayal gibi migdem bulandi. Yasamis olabilir ama parayla böyle biseyin yapilmasi migdemi bulandirdi. Konusmak bile gelmiyor icimden. Ne yapcagimi bilmiyorum neden Boyle oldum. Siz olsaniz napardiniz yardim kizlar gece bile uyuyamadim.
takma ya senden öncesi seni ilgilendirmez önemli olan senden sonrasıCok kiskancim napiyimm hayalime geliyor gözümün önüne geliyor benden öncede olsa delimiyim neyim
erkeklerin migdesizligini bi kere daha görüyoruz isteGünaydin kusura bakmayin baslik bulamadim bunu yazdim.
konuya gelince dün esimle bir Film seyrediyorduk ordaki adam hayat kadiniyla birlikte oluyor aids bulasiyor karisina yaklasamiyor. Derken aklima geldi esimin benden önce birileriyle iliski yasadigini biliyorum ama hic detayli sormadim. Dün sorasim tuttu sevgilisiylemi beraber oldu yoksa hayat kadinlariylami?. Sordum bastan söylemedi kesin kavga etceksin yine niye söyleyim bosver gecmis yaptim bi cahillik Allah afetsin dedi. Cok israr ettim yemin ettim bisey söylemeyecegim diye. Hayat kadinlariyla beraber olmus Parasiyla yani yabanci kadinlarmis. Söyledi yemin ettigim icin bisey demedim iyi tamam dedim kalktim gittim. Ama dünden beri öpüyor istemiyorum tiksindim sanki gözümün önüne geliyor hayal gibi migdem bulandi. Yasamis olabilir ama parayla böyle biseyin yapilmasi migdemi bulandirdi. Konusmak bile gelmiyor icimden. Ne yapcagimi bilmiyorum neden Boyle oldum. Siz olsaniz napardiniz yardim kizlar gece bile uyuyamadim.
Günaydin kusura bakmayin baslik bulamadim bunu yazdim.
erkeklerin migdesizligini bi kere daha görüyoruz iste
parayla oldugu icin migdesizlik dedim zaten sevgili olayı olsa iki kisinin istemesiyle sevisilse zaten sorun yok ama para verip bi kadın satın almak bana göre migdesiz erkektir esimde yapsa ki yapmıstır gencliginde migdesizlik benceAslında midesizlik değil , erkekler bu olaya bizler gibi anlam yüklemiyorlar. duygusallık veya sevgi yok olayın içinde , ihtiyacın giderilmesi için yapılan mekanik bişey sadece
Aslında midesizlik değil , erkekler bu olaya bizler gibi anlam yüklemiyorlar. duygusallık veya sevgi yok olayın içinde , ihtiyacın giderilmesi için yapılan mekanik bişey sadece
Sürülmüş tarlanın davası olmaz derler, ne diye geçmiş zamanı kurcalayıp kendinize yazık ediyorsunuz ki? Ne dese gıcıklanacaktın zaten, sevdiğim biriyle dese çok mu iyiydi, şuna buna sararsınız. Hiç gerek yok geçmişini kurcalamanın.Günaydin kusura bakmayin baslik bulamadim bunu yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?