- Konu Sahibi bertekin11
-
evet ama işte kendime çok kızıyorum kızıyorum gurur namına bişey kalmadı bende hala barışalım dese tamam dşyeceğim o derece yani neden böyle neden soğuyamadım ondan
evet ama işte kendime çok kızıyorum kızıyorum gurur namına bişey kalmadı bende hala barışalım dese tamam dşyeceğim o derece yani neden böyle neden soğuyamadım ondan
öncelikle geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin yavrunuzun.
siz onu sevebilirsiniz ama sizde ki şuan sevgiden çok terkedilme hırsı ve tutku. yanlış anlamayın bunlar kötü şeyler değil ama biz bunu aşkla karıştırabiliyoruz duygusal düşündüğümüzden.
adam hayatımda başka biri var dese mahkemede bunu söylemeyecekmisin?
davanın bile ucuzuna kaçmaya çalışan bir adam donuna kadar alma hakkını senin eline verir mi?
gerçekçi ol, sen bir annesin güçlü ol.
mantığını sok devreye sana yardımcı olacaktır.
davanın ucuzuna kaçmaya çalışan adam boşanmaktan bile vazgeçer, sırf para vermemek için...ama bu şekilde bayan artık eşiyle yaşayabilir mi onu bilemem...ama başka bir kadın var derse mahkemede, tabi ki mahkeme onu haklı bulur ve tazminatı yükseltir. ...ama eşi de bunu bildiği için muhtemelen başkası var demiyor, derse pahalıya gelecek çünkü!!!! töbe yarabbim adamın düşündüğüne bak yaa!!
evet çok haklısınız en çok haklısınız en çok canımı acıtan oğlum çok üzülüyor çok yıprandı çok ağladı zaten çok ağır hastalığı var birde bu yükü taşısın istemiyorum daha 1 ay oldu ameliyat olalı ozaman bile çok yanımızda değildi birde ben kayınvalidemle yaşıyorum onlar bırakmadılar beni bu yüzdende çıkaramıyorum ki hayatımdan
evet çok haklısınız en çok haklısınız en çok canımı acıtan oğlum çok üzülüyor çok yıprandı çok ağladı zaten çok ağır hastalığı var birde bu yükü taşısın istemiyorum daha 1 ay oldu ameliyat olalı ozaman bile çok yanımızda değildi birde ben kayınvalidemle yaşıyorum onlar bırakmadılar beni bu yüzdende çıkaramıyorum ki hayatımdan
5 yıllık bir nişanlılık dönemimden sonra 9 yıllık evlilik hiç yoktan bitiyor.ne oldu anlamadım kızlar bir gün eşim suratı asık eve geldi bir ay sonrada boşanmaktan bahsetti ben hiç istemedim 8 yaşında bir oğlumuz var ve malesef kalp hastası.hep düzelşr umuduyla bekledim ama bir gün eşyalarını topladı ve gitti 9 aydır başka bir evde yaşıyor hayatında biri var mı bilmiyorum kesinlikle reddediyor bunu hiçte geri dönmeye niyeti yok ama ben öok mutsuzum kızlar bu 9 ayda ne unuttum nede sogudum ne yapabileceğimi bilemiyorum neden böyle onun bana yaptıkları yüzünden şimdi ondan nefret etmem gerekirdi ne yapacağım ben nasıl yaşayacağım böyle....
başka biri olabilir tabi benimde aklımda bu var zaten o inkar ediyor tabiama ben gözümle görmediğim için kesin var diyemiyorum tabii bend eksinlikle boşanmayı düşünmüyorum zaten ama o anlaşmalı boşanmakta ısrar ediyor böyle daha ucuz olacak mış
Hiç bir erkek başka bir kadın bulmadan boşanmaya yanaşmaz.
Hatta bulsa bile çoğu yanaşmaz.
Ayrıca böyle ucuz olacak dediğine göre gerçekten biri var.
Aldattıgını ispatlarsanız diye aklı sıra tazminat davasından kaçıyor,
o nedenle ucuz olacak diyor.
Allah bildiği gibi yapsın. Onca yılın hatrı bu mu olmalıydı?
Bazı arkadaşlar boşanma demiş ama bence boşan, fakat delil bulmadan boşanma...
Söke söke al her şeyini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?