- 27 Nisan 2012
- 15.725
- 18.891
- 498
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
tuhaf bazı insanlar ececimbizim 3 senedir olmuyor
ne yapalım öelim mi?
2-3 aydır olmuyor diye dr a gitseniz dr sizi odasından kovar kusura bakmayın ama , bir de okumus etmiş öğretmen olmussunuz, daha sağduyulu olmanız gerekmez mi?
böyle isyan ederseniz zaten işiniz çok zor
1 sene gecmeden dr lar muayene bile etmıyor , 1 sene gecsın dr a gidin sebebini öğrenin tedavi olun gerekirse.
davranslarınız çok çocuksu, su asamada cocugunuz olsa zaten bakacak olgunlukta değilsiniz bence biraz büyüyün ve dua edin.
2-3 ay şaka gbi zaten inanasım gelmedi benim de :)tuhaf bazı insanlar ececim
burayı önce hiç okumamış olamaz
kimi arkadaşlarımız senelerce çocuk istiyor burda deli gibi
KÜFREDER gibi ayyy 2 3 aydır çocuğum olmuyo napçaaaaammmmmm diyene ifrit olur herkes burda
eee bizim 3 yıldır olmuyor, bir kere bile korunmadık2 3 aydır bebek ısteyıp olmayınca boyle sitem...Çok zor görmediğim tedavi kalmadı tup bebek haric.2 yıldır hamıle kalamadım.biz napalım şimdi?isyanmı edelim?Doktora gidip bunu deseniz kovar sizi?Bilmem farkındamısınız ama yıllardır bekleyen insanlar var.3 yıl 5yıl.Şükğr halimize
AYNEN AYNEN BİZ ATALIM KENDİMİZİ.YAŞ 32 BENIMDE :deee bizim 3 yıldır olmuyor, bir kere bile korunmadık
napalım şimdi di mi
Yaş da olmuş 37.
değil mi ne yazsam ne yazsam diye düşünüp duruyordum
7 yıllık evli 2 aşılama 4 tüp yapıp olumlu sonuç alamayan biri olarak
Pko korkulacak birsey degil stres pkoyu tetikler evlendim cocuk dusuncesi yoktu kafamda korunmadik esim dedi belki kendiliginden olur oluruna birakalim diye oyle yaptik ilk ay hamile kaldim sukur 26.2 olduk. Cok takarsaniz kafaya vucudunuz mutluluk hormonu uretemez 6 ay adet olmadigim oluyordu 3 aydan asagi adet oldugum yoktu dr cok ugrasirsiniz cocuk icin demisti biraz hayati akisina birakip bol bol dua edin saglikli insanlara bile drlar 1 sene oneriyor 1 sene olmazsa arastiriyorlar yargilamak deil kesinlikle istiyorsunuz ama hayati zindan etmeyin kendinize olumsuz dusunmeyin hayirli evlatlariniz olsun insBebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
birkac ay oldu evleneli daha
çok erken strese girme sakın.olur tabıkıde bı sorununuz yoksa.hayırlısıyla saglıkla isteBebeğim olmuyor olmuyor.....hayat zindan oldu bana.esim hiç ama hiç takmıyor bile.birkac ay oldu evleneli daha çok erken biliyorum.........ama korkuyorum. Polikistik hastalığım var.ya olmazsa...
Çok stres oldum.ben sadece anne olmak istemiştim be hayat...öğretmenim öğrencilerimi severken içim gidiyor.bagrima basasim geliyor. Öğrencilerim in kardeşleri var okula geliyorlar arada 2 3 yaşlarında olanlar var onları öyle bir seviyorum ki.velilerim hocam senden haber bekliyoruz anne olma zamanın gelmiş diyorlar.azicik göbeğim çıksa hocam hamile misiniz diyorlar....ah bilmiyorlar ki!!!!!!!!!
Not : acı acıdır.20 yıl olmayana Allah sabır versin başka diyecek bişey yok! Benim neden acı çektiğimi sorgulamak kimsenin haddine degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?