Hayat sınavı

canım inşallah sonuna kadar böle giderr,hepimiz inançlı insanlarınız bunun devamı olmamaiş sonuçtaa sadece kötü bi olay yaşamiş sadece ,,,karşısındaki insan dürüste gelince malesef erkeklerin içinden çok azı dürüt çıııkıyor yada çıkmıyor,bilmıyorum ama ben çok şeyler yaşadım ve vardığım kanıı erkeklere inanmamam ve güvenmemem girdikleri post yalan post eminim bunaa.. ben tavıta arıcılığıyla biriyle tanıştım bundan geçen sene aysuncum çocuk ilk başta oturaklı hoş bi beyfendi gibi geldi gözüme,dürüst merhametli Allah inancı var,neyse biz 1 2 ay görüşmeye devam ettik,ama dürüst yani yalan yok vay be diyorum ben iiçimdenn,kesin bundan bişi çıkar diye beklıyorum ama devam yani neyse:)))biz görüşmeye devam ederken ailelerde tanıştı falan söz tarihleri alınacak aradan 4 5 ay falan geçti,bi konu açıldı ev meselesiydi tartıştık bununlaa sonradan halam gitmiş bununla konuşmaya ne dese beğenirsin annesinin ablasının ağzında hep benim sözlerim hatta ve hatta tüm yazığım mailleri ailesine gösteriyormuş bu iğrenç yaratık ahahahahha:)))) benim telefonla konuşmamı kadar maiilere mi kadar babasına anasına anlatmiş,evt çok dürüst dıyordum çok iyi dıyordumm ne çıktı fosssssssssssssssss!bu sebepten ben inanmıyorum inş.sevinki bu inancımı kırarda sonuna kadar böle olur.

çok mutlu olurlar inşallah iyiki anlatmış yoksa hep bi yanı mutsuz olacaktı Allah mutluluklarını daim etsin sonunu okuyunca çok mutlu oldum yaaopuyorumnanaktan

canım senin işte fen olmuş yaa nefret ederim herşeyi ailesine anlatan erkektenn :1ninca: ya ben gerçekten mutlu çiftler gördüm gerçi bende senin gibiyim erkeklerden yüzüm gülmedi her hareketlerinin anlamını bilir hale geldim çocuk tereddütsüz kabul etmesi hoş bişey bakalım eğer problem çıkarsa bitirir en azından o azaptan kurtuldu zor yaa

Arkadasin cok durust.. mukafatini gorur umarim.. diktirip diktirip bozduranlar utansin benneyaptımki

azap kötü bişeymiş ya arkadaşım kuş tüyü gibi oldu oda diyodu diktiririm diye ama yüreği olan insan o ana yaklaşınca yapamıyor göründüğü gibi değil hiçbirşey zor arkadaşlar valla bundan sonrada kaybetse rahat ama ALLAH göstermesin mutlular şimdi olumunekankayizsmile

valla öyle aysuncum ailesine ağzına bakıyor muş,ne var ne yok yetiştiriyor muşş,düşünsene allah korusun böle bi olayı o tarz bi erkeğe anlatsan oda ailesine kesin anlatırdı:)bence arkadaşın zaten oturmasıyla kalkmasıyla konuşmasıyla gönlünü kazanmişşş,erkek içinde bu önemli,saflığını temizliğini farketmiş ve bu sebepten dolayı o konuyu kabul etmiş aferim onaaa...çok sevindim ben böle devam eder inş..

inşallahhh yaa mutlu olur..tabii kendimizii unutmayalımm inşallahh bizde adam gibiii koca bulurus( tabi varsa ) hihoyyyt opuyorumnanaktan

yedi sekiz yaşında allahım insanlar nasıl hayvanlaşmıs ya küçücük kıza ne günlere kaldık ya artık ne kuzene nede başkasına güven kalmıs.arkadaşının psikolojısını düşünemiyorum rabbim yardımcısı olsun.nişanlısınada anlatmıs galiba her erkekte okadar hoş karsılamazdı gerçekten seven erkek yapar bunu rabbim mutlu eder inşallah

aaminn güzel dualarınızı bekliyor o da.Ne yazikki küçük bendende peşin ödedi hayata gelerek yaşamadan bedelini...rabbim yardımcımız olsun cümlemizin...

bu kızın suçu değil...zaten bu durum hayatını psikolojisini mahvetmiş şimdide anlatıp evliliğini sevgilisinin hayatını mahvetmesine izin verecek..anlatmasın...inanki zamanla kendiside unutacak...çünkü kocası bilmeyecekki...boşver.hangimiz tamamen dürüstüzki...

tatlım sen topiğin tamamını okudun mu,anlattı sevgilisinee,çocuk da anlayışla karşılamış,bende senin gibi düşünuyordum,bas bas bağirdım burada ama nafile giidip sölemiş,son mutlu olduğunu yazmiştı ama şimdi nasıl merak edıyorum

ben onecelikle cok uzuldum cok zor bir durum ama malesef erkeler hic bir seyi anlamz bu dunyada hersey erkekler icindir erkek herseyi yapar erkek ne yapsa hos karsilanir ama biz kadinlar yapinca malesef iyi olmuyor ben soyle diyen arkadaslarima katilmiyorum cunku anlamaycagina eminimkabulense bile en ufak bir kavgada yuzune vuracak evet belki bir seyler sajklanacak hos degil ama yasanacata tek bir haytatimiz var gonul isterdiki bu olay hic yasnamasin umarim bundan sonra hayati mutlulukla dolar

haklısın erkek milletinin başına kalkma olayı çok vardır,yaparlar bunu,en güzel konularda bile yaparlar kaldıki böle bi olayda nasıl davranır sonradan Allah kerim...inş.yanılırız biz inş..evet dediğiniz gibi hangimiz dürüstüz ki,onlar çok mu dürüstt değil tabikideee...olan oldu artık,söledi de bakalım sonrası nasıl olacak aceppp

şuan iyii canım ya hatta çocukk hafta sonu istanbula geliyor arkadaşım için gezip kafa dağıtcaklar maşallah subhanallah iyiler şükür kii

bak çok mutlu oldum şimdiii,inş.hep böle gider yaaa,Allahım büyük işte,bi yerden yüzünü güldürür kulunu..:)sen bize bilgi ver ben merak edıyorum açıkcası

ya oda söylemeyi düşünmüyordu bugüne kadar ama evlilik olayları zamanla yaklaşınca insan azap duymaya başlıyor yapamıyorsun onun-amaaann diktiririm dediği zamanları hatırlıyorum olmadı işte daynamadı ilerde sölemediği zaman içinde biriktirip intihara gidebileceğinden şüphe duydu ve ne olursa olsun anlatim dedii ama çocuk şuan ben o durumunu takmam 1.si sen isteğinle olmamış 2.ve çocuktun demiş ben ondan sonraki izlediğin yola bakarım sen bunu fırsat bilmemişsin demiş çocuk daha çok üzerine düşüyor görseniz..

ne yazıkki kadınlar hep suçludur yapmadıklarından bile.ALLAH böyle sınıyor arkadaşımı eminim ki mükafatını verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…