- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
canım inşallah sonuna kadar böle giderr,hepimiz inançlı insanlarınız bunun devamı olmamaiş sonuçtaa sadece kötü bi olay yaşamiş sadece ,,,karşısındaki insan dürüste gelince malesef erkeklerin içinden çok azı dürüt çıııkıyor yada çıkmıyor,bilmıyorum ama ben çok şeyler yaşadım ve vardığım kanıı erkeklere inanmamam ve güvenmemem girdikleri post yalan post eminim bunaa.. ben tavıta arıcılığıyla biriyle tanıştım bundan geçen sene aysuncum çocuk ilk başta oturaklı hoş bi beyfendi gibi geldi gözüme,dürüst merhametli Allah inancı var,neyse biz 1 2 ay görüşmeye devam ettik,ama dürüst yani yalan yok vay be diyorum ben iiçimdenn,kesin bundan bişi çıkar diye beklıyorum ama devam yani neyse:)))biz görüşmeye devam ederken ailelerde tanıştı falan söz tarihleri alınacak aradan 4 5 ay falan geçti,bi konu açıldı ev meselesiydi tartıştık bununlaa sonradan halam gitmiş bununla konuşmaya ne dese beğenirsin annesinin ablasının ağzında hep benim sözlerim hatta ve hatta tüm yazığım mailleri ailesine gösteriyormuş bu iğrenç yaratık ahahahahha:)))) benim telefonla konuşmamı kadar maiilere mi kadar babasına anasına anlatmiş,evt çok dürüst dıyordum çok iyi dıyordumm ne çıktı fosssssssssssssssss!bu sebepten ben inanmıyorum inş.sevinki bu inancımı kırarda sonuna kadar böle olur.
çok mutlu olurlar inşallah iyiki anlatmış yoksa hep bi yanı mutsuz olacaktı Allah mutluluklarını daim etsin sonunu okuyunca çok mutlu oldum yaaopuyorumnanaktan
Arkadasin cok durust.. mukafatini gorur umarim.. diktirip diktirip bozduranlar utansin benneyaptımki
valla öyle aysuncum ailesine ağzına bakıyor muş,ne var ne yok yetiştiriyor muşş,düşünsene allah korusun böle bi olayı o tarz bi erkeğe anlatsan oda ailesine kesin anlatırdı:)bence arkadaşın zaten oturmasıyla kalkmasıyla konuşmasıyla gönlünü kazanmişşş,erkek içinde bu önemli,saflığını temizliğini farketmiş ve bu sebepten dolayı o konuyu kabul etmiş aferim onaaa...çok sevindim ben böle devam eder inş..
yedi sekiz yaşında allahım insanlar nasıl hayvanlaşmıs ya küçücük kıza ne günlere kaldık ya artık ne kuzene nede başkasına güven kalmıs.arkadaşının psikolojısını düşünemiyorum rabbim yardımcısı olsun.nişanlısınada anlatmıs galiba her erkekte okadar hoş karsılamazdı gerçekten seven erkek yapar bunu rabbim mutlu eder inşallah
bu kızın suçu değil...zaten bu durum hayatını psikolojisini mahvetmiş şimdide anlatıp evliliğini sevgilisinin hayatını mahvetmesine izin verecek..anlatmasın...inanki zamanla kendiside unutacak...çünkü kocası bilmeyecekki...boşver.hangimiz tamamen dürüstüzki...
aysuncum nasıl durumlar?arkadaşın iyi mi?
şuan iyii canım ya hatta çocukk hafta sonu istanbula geliyor arkadaşım için gezip kafa dağıtcaklar maşallah subhanallah iyiler şükür kii
bu kızın suçu değil...zaten bu durum hayatını psikolojisini mahvetmiş şimdide anlatıp evliliğini sevgilisinin hayatını mahvetmesine izin verecek..anlatmasın...inanki zamanla kendiside unutacak...çünkü kocası bilmeyecekki...boşver.hangimiz tamamen dürüstüzki...
ben onecelikle cok uzuldum cok zor bir durum ama malesef erkeler hic bir seyi anlamz bu dunyada hersey erkekler icindir erkek herseyi yapar erkek ne yapsa hos karsilanir ama biz kadinlar yapinca malesef iyi olmuyor ben soyle diyen arkadaslarima katilmiyorum cunku anlamaycagina eminimkabulense bile en ufak bir kavgada yuzune vuracak evet belki bir seyler sajklanacak hos degil ama yasanacata tek bir haytatimiz var gonul isterdiki bu olay hic yasnamasin umarim bundan sonra hayati mutlulukla dolar
bak çok mutlu oldum şimdiii,inş.hep böle gider yaaa,Allahım büyük işte,bi yerden yüzünü güldürür kulunu..:)sen bize bilgi ver ben merak edıyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?