- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
Su an ise degil mesela..Hayat guzel veya degil demek yerine "an"a gore karar vermek iyidir ya, su an guzel mesela :)
Çok uğramışsın birden çok yorum yazmışsın çok teşekkür ederim.çok da güzel.Dünya gitgide kötü bir yer oluyor evet bence de. Ama iyiye giden şeyler de var. Hayatımın cidden pek bir esprisi yok maddi olarak çok sıkıntı çekmiyorum çok şükür ve sağlığım yerinde çok şükür büyük dertlerim yok. Bu yüzden mutluyum yani neşeliyim ve çoğu zaman iyi hissediyorum tabi bunalimlar yasadigim da cok oluyor. İyi veya kötü hissetmenin hormonel olduğuna ve antidepresan gibi ilaçlarla sporla terapiye hobilerle eş dostla ve bunun gibi şeylerle gayet degistirilebilecegine inanıyorum. Dünyada ters giden şeylere kafayı takmak çok da bir işe yaramıyor anlam diye bir şey yok insanı doğası gereği mutlu eden şeyler belli bence, bu konuda bir sürü çalışma var, yale üniversitesinin science of wellbeing dersi vardı ücretsiz onu almıştım. Doğa, spor, müzik, insanın güçlü yanlarını kullanmasi, anlamlı ilişkiler kurmak, iyi biseyler yapmış gibi hissetmek, biseyler öğrenmek, mindfullness filan bunlar insanın mutluluk hormonlarını dengeleyen şeyler. Eroin bağımlılarindan temiz kalabilen kişileri de kurtaran işte sıkı bir sosyal çevre, sevgi dolu ilişkiler, çok sevdikleri bi işi yapmaları filan. Evet çoğumuz varoluşsal bir sancı yaşıyoruz dejenere olan şeylerin yasını tutuyoruz çirkinleşen şehirlerin sömürülen emeğin doğanın korkunç sosyal yapının filan insan tabi mutsuz olur. Ama yani mutsuz olduğumuz zamanlarda sadece yitip giden hayata ölümlü oluşumuza ve etrafımızdaki çirkinliklere uzulmemizin etkisi yok bence. Cidden bu yukarıdaki mutluluk hormonlarının da etkisi var. Sadece düşünsel ve dıştan gelen bir süreç değil. Azıcık yürüyüş yapınca iki muhabbet edince bi sergiye gidince insanın modu değişiyor yani. Yüzeysel de olsa yorumum bu.
Sorun güzel yada mantıklı değil hatta bunu sorma hakkın bile yokGüzel güzel bir soru sorulmuş verilen cevabın sığlığına bak.haklısın yiyip içip, yuvarlanan taş gibi yaşamak daha üstün bir özellik.
Bu ne öfke bu ne celal kardeşim.üstün olduğumu ima eden en ufak birşey yazmamışım.sorgulamak ne zaman suç oldu? evet hâlâ daha güzel bir konu olduğunu düşünüyorum.hakaretler sıralayacağına yazmasaydın madem o zaman.gayet de güzel upuzun mesajlar yazılmış.demek ki gereksiz ve saçma bir konu değilmiş.bu arada evet nerede çok çocuk doğuran kadın var o kişiler kültürsüz ve eğitimsiz kişiler oluyor. Bunu da inkar edemeyeceksiniz heralde.bir ülke ne kadar gelişmemişse kadın başı çocuk sayısı o kadar fazladır.evet düşüncelerim gelişmiş bir zihniyet ürünüdür bu yönüyle.dünyanın en gelişmiş ülkelerinde çocuk sayısı aşırı azdır.yani benim gibi düşünen insanlar yaşar.canim cicim yaparak hangi sorun çözülmüş yani.ben bu dünyaya katkı sağlamadıysam sen ve büyük ihtimal çocukların da sağlamayacak o zaman.Sorun güzel yada mantıklı değil hatta bunu sorma hakkın bile yok
Senin ne gibi bir üstünlüğün var biz yıllardır göremedik söyler misin bize, nasıl bir sen olduğunu hayal ediyorsun çarpık aklında?
Madem çok ulvi bir kişiliksin üstün özelliklerin var insanların çoğalmalarına bile laf edecek hakka sahipsin, sığ değilsin yiyip içip çiftleşip yuvarlanan taş gibi yaşamıyorsun kendin için de bir faydan olsun çok değil biraz mutlu ol mesela, hayatını senin fikrin senin doğrun olmadan kendi tercih ve iradeleriyle yaşayan insanlara ışık filan olmaya kalkacağına kendini aydınlatsana, kendine hayrın yok kendine. Kendi kendine havalara giriyorsun az bir kendinin farkına var ya
Ferhans aslında aptal biri değil minvalinde yazdığım yoruma kahkaha atan hanımlar bende şimdi oturup kahkaha attım sayenizde.
Yahu profesör ilan etmedim,olağanüstü zeki de demedim. Sadece sandığınız gibi “kıskanç”” negatif “,”havai” indirgeyecek kadar basit bir vaka değil.
Bilerek bilinçli delirtiyor bizi. Neyi ne için yaptığı,yazdığını çok iyi biliyor bilerek gelecek tepkileri yorumları da az çok tahmin ederek yapıyor bu da onun bir adım önde olduğunu gösterir. Ki istediğini de veriyoruz yalan mı.
Salak biri değil.Salağa yatmak da deliye vurmak da zeka gerektirir.
Milletin doğurmasından, doğuramadığında bunun için çabalamasından sana ne?Sanane denilecek yer mi burası.ona sanane buna sanane. eee niye var bu site o zaman.amacı ne? O kadarr güzel o kadar nokta atışı yapan güzel yorumlar yazdı ki bazı arkadaşlar sizin gibi sığ insanları tölere edebiliyorum en azından.anlayan anlıyor yani derdimi, kafamdakiler.herkes çirkef teyze kapasitesinde kalıp kıskanıyorsun kızım demiyor Allah'tan.bir kişinin kendine değer verdiğini ima etmesi sizi rahatsız ediyorsa sizde de bir problem var demek ki.kendimize değer vemememiz mi gerekiyor yani.
Bu mı zeka?@MissCherryBlossom yorumlarına katılmakla beraber ben de ferhansın aslında akıllı ve zeki olduğuna inananlardanım.
Ona kızanlar kışkırtıcı yorumlarına sinirlendikleri için ferhansa sadece yüzeysel bakıyorlar ferhansın da istediği bu zaten.
Bilerek yapılan delilikler yazılan yazılar şunu şunu şuraya yazsam alacağım tepki şu olur diye zaten kafasında kurup bilinçli yapıyor amacına da ulaşıyor.
Ferhans sandığınızdan daha derin ve düşünme organını günlük hayatta kullanan biri sadece kafası başka kalemi başka.
Onun bambaşka travmaları olduğunu düşünüyorum onlarla sınanıyor istemem yan cebime moduna gelip buraya sürünün önüne,bizlere bir doz negatiflik bırakıp kenardan izliyor.
Tehlikeli boyutta zeki biri olduğunu düşünüyorum. Filozof demiyorum yüceltmiyorum,sadece çoğu kişinin göremediğini görüyorum Ferhans boş biri değil. Yazdıklarıyla biliniyor evet kendi başka yazdıkları başka gayette olabilir
Bu veya değil yazdığım BENİM fikrimi belirttiğim yorumun hesabını verecek değilim!Bu mı zeka?
Ferhans sitenin gelmiş geçmiş en doğal insanlarından birisi. İçinden ne geçiyorsa dünyanın en kötü düşüncesi bile olsa direkt söylüyor. Troll olduğunu, birilerine saç baş yoldurmak için böyle şeyler yaptığını asla düşünmüyorum. Evet gerçekten kıskanç bir insan. Ancak salağa yatan, üstün zekasıyla insanları delirten birisi kesinlikle değil.Ferhans aslında aptal biri değil minvalinde yazdığım yoruma kahkaha atan hanımlar bende şimdi oturup kahkaha attım sayenizde.
Yahu profesör ilan etmedim,olağanüstü zeki de demedim. Sadece sandığınız gibi “kıskanç”” negatif “,”havai” indirgeyecek kadar basit bir vaka değil.
Bilerek bilinçli delirtiyor bizi. Neyi ne için yaptığı,yazdığını çok iyi biliyor bilerek gelecek tepkileri yorumları da az çok tahmin ederek yapıyor bu da onun bir adım önde olduğunu gösterir. Ki istediğini de veriyoruz yalan mı.
Salak biri değil.Salağa yatmak da deliye vurmak da zeka gerektirir.
Çiçeğim mirtam. İnan bana senden daha iyi tanımıyorum ferhansı denk geldiğim konuları yorumları kadarıyla. Önyargısız farklı konulardaki yorumlarını karıştırmadan okuduğumda bazen doğru ve aslında evet ya dedirten şeyler yazıyor. Sürüye bağlı değil bi kere. 100 kişi linç edecek belki ama benim fikrim bu diyor ve yazıyor .Ferhans sitenin gelmiş geçmiş en doğal insanlarından birisi. İçinden ne geçiyorsa dünyanın en kötü düşüncesi bile olsa direkt söylüyor. Troll olduğunu, birilerine saç baş yoldurmak için böyle şeyler yaptığını asla düşünmüyorum. Evet gerçekten kıskanç bir insan. Ancak salağa yatan, üstün zekasıyla insanları delirten birisi kesinlikle değil.
Saç baş da yolmuyorum yorumlarını okuyunca. Şahsen ferhansın tecavüze uğrayan kadınlara özenmesi benim nezdimde hiçbir şey ifade etmiyor. Aksine birileri muhalefet edip mutlu olduğunu, güzel cinsel hayatlarını olduğunu falan yazınca kendisi sinirleniyor. Nitekim çok kez forumda sinirlendiğini gördüm.
Ferhans sitenin gelmiş geçmiş en doğal insanlarından birisi. İçinden ne geçiyorsa dünyanın en kötü düşüncesi bile olsa direkt söylüyor. Troll olduğunu, birilerine saç baş yoldurmak için böyle şeyler yaptığını asla düşünmüyorum. Evet gerçekten kıskanç bir insan. Ancak salağa yatan, üstün zekasıyla insanları delirten birisi kesinlikle değil.
Saç baş da yolmuyorum yorumlarını okuyunca. Şahsen ferhansın tecavüze uğrayan kadınlara özenmesi benim nezdimde hiçbir şey ifade etmiyor. Aksine birileri muhalefet edip mutlu olduğunu, güzel cinsel hayatlarını olduğunu falan yazınca kendisi sinirleniyor. Nitekim çok kez forumda sinirlendiğini gördüm. Bir örneği de yengencin güzel giden ilişkisini anlattığı bir konuydu. Küfre kadar varmıştı olay.
Bundan haklı çok az yorum görmüştümSenin de hali hazırda büyük katkıların yok insanlığa, en azından millet memnun yiyip içip yuvarlanmaktan, sen üstüne acı çekiyorsun haybeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?