• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat zor

Ben mi beceremedim anlamadım ki mesaj yazarken şu başta yazan yazıları silmedim ondan herhalde şimdi nasıl Necmi yazım

Annesinin ilişkileri oluyormuş o yüzden annesiyle görüşmek istemiyormuş . Ben bunu anladım . Görüşmeyin o halde size sıkıntı veren insanları hayatınızdan çıkarın

Neden böyle dalga geçiyorsunuz insanlarla allah razı olsun dertleştiğim insanlarda oldu hatamı yaptım yoksa sizin gibi dalga geçebilecek insanları düşünmeden gerçi hertürlü insan var şu hayatta ve insanlara bakışıyla da karakterini belli ediyor ne diyeyim allah herkesin kalbine göre versin

Bu kadar ters tepki vermenize gerek yok ne yazdığınızı anlamadan nasıl yorum yapabiliriz?
Gerçekten çok yazım hatası var okunmuyor, anlaşılmıyor .. Bende hiç bir şey anlamadım.

• Beğen
Reactions: Oof
Bazı konuları üstü kapalı yazdım yaşanılan ları açıklamadIm anlayanlar anladı konuştuklarımda oldu sorunlarım hakkında bende şöyle düşündüm demekki anlamayanlarda sorun diye düşündüm birde ha ha falan yazanlar anladık falan yazanlar ben herkese demiyorum dalgası geçmek lazım bu hayatta herşey gelebilir herkesin başına ailemden ben seçmedim daha doğmadan ailemle ilgili sorunlarımı ýazdım küçüklüğüm den beri dedim şuan babam yok annem hayatta dedim ve hala yanlışlar yapıyo dedim ve rest çekmek zorundayım dedim çünkü ben evliyim bana zarar veriyor dedim üzülüyorum ama mecburum dedim

Allah yardimciniz olsun. Annenizin yaptiklari evet kabul edilemez ama adi pstönde anneniz. Ve kendi secimlerini yapip kendi hayatini yasiyor. Onun hayatina müdahele edemezsiniz. Tabiki esinize destek olun her konuda ama esinizede annenizle olan iletisiminize karistitirmayin. Cünki bu yasananlar sizin ve annenizi arasinda. Annenizlede ilksninizi kesmeyin. Esinizede annenle konusma deditirmeyin. Annenizede Rabbim dogru yolu gösterir insallah

• Beğen
Ama işte sorun annemle benim aramda olmaktan çıktı biz başka şehirlerdey dik annemle annem başka yerde ben başka yerdeEşim annemin bazı şeylerin duydu birisiyle evlenecekmiş nikah yapmayacakmış ve bir süre yaşamışlar aynı evde ve şizofreni kardeşimi bakım merkezine yatırdı rahat edebilmek için Busene oldu bu olayEşimde işten çıkmıştı 6 7 ay önce biz annemin yanına geldik yani eşim annem doğru dursun diye sahip çıkayım diye geldi ve Burda yeni bir işe başlamak için annem biz gelince kardeşimi çıkardı bakım evinden duramıyorum diye Oysaki obezite ve hasta kalması gerekiyo evde ne yediğini bilmiyor 135 kilo biz zayıfla sın kalsın dedik bizi suçladı Oysaki Akrabalarda kimse yapmamıştır eşimin yaptığını ama bizi kötü bildi annem Çevrede kimse çekemedi birleşmemizi onları boşver benim çocuğuma hiç değer vermiyor annem bana ikinci çocuğu yapma ben bakmam babaannesi baksın diyo ve hala birileriy le konuşuyo komşu vs vs alışkanlık haline getirmiş artık Ben bu yaptıklarına karşı geldim diye bizi evde istemiyo ve eşim de gidersem cenazesine geliriz diyo haklı değilmi ben ne yapayım hatalarını kabul etmiyo ve tekrar tekrar yapıyo

Yazdıklarımı okumuşsunuzdur bu durumda damı anneme iyi oluyum eşimin iyiliklerine karşı eşimin yanında olmayayIm o istemiyor devam ettikçe inanın annelik babalık yapmadılar sadece karnını duyurular okadar
Ne olursa olsun anneniz tabiri caiz olmasa da kötü bir kadın olsa da eşinizi ilgilendirmez bu.bu sorun sizin ve kardeşinizin sorunu olabilir en fazla.esinizi ilgilendirdiginj dusunmuyorum.

Ben yeni üye oldum

NE kadar saygısızsınız sen hanımefendi yazarsın ben hanfendi ne var bunda sen dahası çok görgülüsün pişman oldum üye olduğuma saygısız
Saygı sorunu olan sensin,
Yazma sorunu da,bak kimse bir şey anlamamış yazdıklarından,herkes kendine göre çıkarım yapıyor.
Derdini anlatmayı bile beceremiyorsun.

Biz burda hepimiz kardes gibi dertlesiyoruz. Bu kadar tepki alnanin tek nedeni ustu kapali yazman bazi seyleri. Acik yaz. Emin ol her sey her hata insanoğlu icin var bu hayatta. Sen acik ol ki insanlar olumlu yada olumsuz sana cevap verebilsin ve sen de başkasının gozunden kendi hayatını gorebil. Anbem ve babam kotu seyler yapti kardesim sizofren ben psikolojik olarak rahatsız oldum demissin. Ne yaptılar? Annen su anda bir adamla mi görüşüyor yoksa babandan sonra yada once gunu birlik ilişkileri mi oldu tek sorun babandan sonra bir adamla nikahsiz yasamak istemesi mi ? Yani demem o ki kendi hatan bile olsa cekinme net yaz samimi ol ki samimi tavsiyeler alasin guzel kardeşim

• Beğen
Slm arkadaşlar benim sorunlarım ailemle başladı buarada bende anneyim ve çocuğumu çok seviyorum ve dünyalar iyisi eşim var şükürler olsun konuya gelirsek 2kardeşiz bizim bebekliğimizden buyana annem ve babamın ahlaksızca davranışları yüzünden açmak istemiyorum bizim hayatlarımız mahfoldu kardeşim 17 yaşından sonra şizofreni hastası oldu bense hem depresyon hastası oldum ve biçok şey geldi başıma ama eşimi tanıdım sevdik birbirimizi ben onunla evlendiğinde 20li yaşlarda olmama rağmen küçük çocuk gibiydim çok yıprattım onu olgunlaşır ama 30 yaşındayım yıllarım gitti hayatındaki şuan en önemli şeyler çocuğum ve eşim allahım onlardan önce alsın canımI beni onların bırakmasın babam öldü 3sene önce annem var kardeşimle ama annem yine aynı ahlaksızlık devam ediyor ve ben istemiyorum artık onu çok yalvardık elimde öyle anne namaz kılmak dua et diye ama gizlidir yapıyo hatasını kabul etmiyo ve yalan söylüyor ve eşim anneden olsa boyutunu eydiriyorsa cenazesine giderim diyo ve bende eşinden yanayım
Ya şuraya bişey yazarsın yazdığına da pişman olursun mi
Slm arkadaşlar benim sorunlarım ailemle başladı buarada bende anneyim ve çocuğumu çok seviyorum ve dünyalar iyisi eşim var şükürler olsun konuya gelirsek 2kardeşiz bizim bebekliğimizden buyana annem ve babamın ahlaksızca davranışları yüzünden açmak istemiyorum bizim hayatlarımız mahfoldu kardeşim 17 yaşından sonra şizofreni hastası oldu bense hem depresyon hastası oldum ve biçok şey geldi başıma ama eşimi tanıdım sevdik birbirimizi ben onunla evlendiğinde 20li yaşlarda olmama rağmen küçük çocuk gibiydim çok yıprattım onu olgunlaşır ama 30 yaşındayım yıllarım gitti hayatındaki şuan en önemli şeyler çocuğum ve eşim allahım onlardan önce alsın canımI beni onların bırakmasın babam öldü 3sene önce annem var kardeşimle ama annem yine aynı ahlaksızlık devam ediyor ve ben istemiyorum artık onu çok yalvardık elimde öyle anne namaz kılmak dua et diye ama gizlidir yapıyo hatasını kabul etmiyo ve yalan söylüyor ve eşim anneden olsa boyutunu eydiriyorsa cenazesine giderim diyo ve bende eşinden yanayım

Back
X