- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
Söylemiştik canım ama.. o para gelmez. Bazı erkekler “ elime para geçerse, kazanırsam, işler umduğum gibi giderse” demiyor da para bekliyorum diyor. Çalışıp kazanacak, para birirktirecek. Beklediği para bu İşte. Bunu söyleyen bir adam hemen saygınlığını ve inandırıcılığını yitirirdi gözümde. Bence sen de beklentide olma çünkü o para hiç gelmeyecek.Hala para gelmedi..
Klasik ertelemeler. Borçlu olduğu esnaf arkadaşını geçiştiriyor sanki.Bu cuma yada haftaya cuma engeç diyor..bekle bekle artık çatlamak üzereyim
Bu cuma yada haftaya cuma engeç diyor..bekle bekle artık çatlamak üzereyim
hala gelmedi
ticaretle ilgili bir komisyon işiO para kimden gelecekmis ki, orasini anlamadim?
ben evet 41 yaşındayım güveniyorum elbette çokta iyi bir insan.Burda çok kişi oyalanıyorsunuz yazmış ben yazmayayım. Ben şunu merak ettim abla diyeceğim size umudunuz nedir? Yaşınız büyük genç bir kızınız var çevreyi bırakın siz bu adama gerçekten güveniyor musunuz?
ilişkimde bir sorun yokki... bunun dışında herşey yolundaHala bekliyor olmanız enteresan.
peki güveniyorsanız buraya konu açma gereği niye duydunuz yanlış anlamayın meraktan soruyorum çünkü herkes oyalıyor demiş de ben bu kadar güvensem hiç başka sıkıntım olmasa millet ne der umursamamben evet 41 yaşındayım güveniyorum elbette çokta iyi bir insan.
Beklemekten kastım, gelecek olan para.ilişkimde bir sorun yokki... bunun dışında herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?