hayatı hep kötü gidip sonra düzelen var mı ?

Önemli olan sağlık emin ol, bu günler de geçer herşey sağlık olsun, ben şuan sağlık sorunları yaşıyorum ve bu benim için en kötü şey diğer şeyleri takmamak lazım..

Daha önceden birbirimizi tanıyorduk, yüzyüze görüşme planlarımız vardı, o sırada babamın vefatı sebebiyle ertelemiştim.

34 yaşındayım, evet haklısınız, şimdi mantıkla , yani duygularımı katmadan düşününce, ikimizde kötü bir dönemde birbirimize yara bandı olup , görevimizi tamamladık ve bitti gerçekten de.

Çok fazla kötü erkekle karşılaşıp, aralarından olabilitesi olan birini görünce insan umut ediyor, yaşadığım çevre itibariyle zaten rahat bir şekilde herkesle görüşüp konuşabilecek durumda değilim, işim de çok yoğun, kendime vakit ayıramıyorum ki bırakın birileriyle tanışayım, sosyalleşeyim.

Kadın erkek ilişkileri gerçekten zormuş, yaşım gençken çok fazla talibim vardı ben beğenmiyordum, yaş ilerledikçe kriterler değişiyor, erkek sayısı azalıyor gibi.

Neyse yaşanan her olay bir derstir, şu anki odağım sadece kendim.

Toprağı bol odun babanızın

Herşey geçecek sabır

Ancak ortada ben bir kazık görmedim

Erkekler hemen ciddi ilişki konusu açında kaçıyorlar.
Hele de bu ekonomide kimse ciddi düşünemiyor

Önemli olan sağlık emin ol, bu günler de geçer herşey sağlık olsun, ben şuan sağlık sorunları yaşıyorum ve bu benim için en kötü şey diğer şeyleri takmamak lazım..

Çok geçmiş olsun, evet sağlık en önemlisi hayatta, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

Yüzde yüz katılıyorum... İnsan ya ailesinden birini kaybedince ya da sağlık sorunu yaşayınca dert edilenlerin aslında dert olmadığını anlıyor.

Ben zengin diye aldım fas fakir kaldı hdhdhd hani sakın onu kriter belirleme ya içine girmeden anlamıyorsun derlerdi inanmazdım, gerçekten öyle. Ben bi an evlensem mi dedim evlendim iyi halt etmedim, evlilik insanı değilim.
Bir de galiba küçük bir yerde çalışıyorsun. Al tayinini izmir, istanbul gibi bir yere bak bakalım kimlerle tanışıyorsun.

bence birçok kişi ne olursa olsun hayatım şuanda çok mükemmel, çok mutluyum demiyor. o yüzden herşey çok iyi, çok mükemmel olacak diyemeyiz. illa ki ufak tefek inişli çıkışlı devam ediyor. o devam eden hareketlilikte mutluluğu yaratan yine bizler oluyoruz. evet bazen hiç ben bunu yaşayacağım demediğimiz tahmin edemediğimiz farklı mutluluklar da oluyor üzüntüler de. umarım karşınıza beklemediğiniz mutluluklar çıkar, içinizden umudunuz eksik olmasın, o umut insana güç ve mutluluk veriyor.

Ahahah alemsiniz

Evet zaten akıl ve ruh sağlığım açısından bir an evvel burdan kurtulmam lazım. Az önce bölge müdürümle tartıştım mesela, sinir içindeyim. İnsanlıktan çıkardılar, hala mobbing peşindeler.

Büyük şehirlere kaç Bak ben Kıbrıs Turu yapmıştım otel barında bi beybi ile tanıştım bir kaç ay flört ettik sonra evlenmek istedi ben kaçtım hdhdj
Demek istediğim rahat bırak kendini. Dobarlan kendine gel

Bu adamın hayatinizdan çıkmış olmasından daha güzel ne olabilir.
Daha güzel günler de gelecektir muhakkak.
Ben de bekleyişteyim güzel günler gelir diye. İsterseniz braber bekleyelim :)

Ahhaha çok iyiymiş

Kaçacağım inşallah yakın zamanda

Bu adamın hayatinizdan çıkmış olmasından daha güzel ne olabilir.
Daha güzel günler de gelecektir muhakkak.
Ben de bekleyişteyim güzel günler gelir diye. İsterseniz braber bekleyelim :)
Ne güzel hala umudunuzu kaybetmemiş güzel günlere inanan insanları görmek :)
Allah'ın izniyle o güzel günleri yaşayacağız :)

ben varım . Allah sağlıkla sınamasın hiçbir zaman diyerekten devam ettim yoluma hep. Ailece çok sıkıntılar zorluklar yaşadık . Aşk konusunda zaten tam bir ümitsiz vakaydım. Bi sevgilim olmuştu sonra bir 8 sene kadar yalnızdım yaşımda çok küçük değil şuan 30um yani.

İlk işe başladığım zaman yol yemek her şey dahil 500 tl bile almıyordum ki bahsettiğim zaman 4 yıl öncesi falan. (part time) Ama işte muhtaçtım şükrediyordum en azından kendime yetmeye çalışıyorum diye hala okuyordum çünkü. Patronum sapıktı aşırı mobbing uyguluyordu. Kaç kere hıçkırarak dayanamayıp ağladığımı biliyorum ofiste.

Neyse işte şimdi evlendim çok şükür çok güzel bir evliliğim var. Maddi durumumuz gayet iyi. Güzel bir işim var çok rahatım iyide kazanıyorum. Dünya turundayız şuan çok çokk uzak bir ülkeden yazıyorum :)

Benim tavsiyem bir adama yada ilişkiye odaklanmak yerine kendine odaklan. Zamanı gelince zaten o doğru ilişkinin içinde bulacaksın kendini. Sahip olduklarına sükredip daha iyisi için neler yapabileceğine odaklanman seni her zmaan ileriye taşıyacaktır. Aşkta arayarak bulunmuyor, olmuyorsa oldurtmaya çalışmak seni yıpratır

Aynı hatta daha kötü durumdayım. Önceliğim iş değişimi malesef çok acı kayiplarima rağmen.

Sevindim sizin adınıza :)

İyi gezmeler bizim içinde gezin :)

Bir de galiba küçük bir yerde çalışıyorsun. Al tayinini izmir, istanbul gibi bir yere bak bakalım kimlerle tanışıyorsun
Yok yaa bu doğru değil. Ordakiler de tam tersini düşünüyor, küçük yerlerde tanışmak daha rahat , büyük şehirde kim kime dum duma diyorlar

Yok yaa bu doğru değil. Ordakiler de tam tersini düşünüyor, küçük yerlerde tanışmak daha rahat , büyük şehirde kim kime dum duma diyorlar

Evet İstanbulda çalışan biriyle becayiş düşünmüştük bir ara, o da burası çok büyük kimseyle tanışamıyorum demişti, bence kısmet bu işler biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…