- 24 Ocak 2021
- 12.896
- 29.695
- 548
- Konu Sahibi greengirll
-
Önemli olan sağlık emin ol, bu günler de geçer herşey sağlık olsun, ben şuan sağlık sorunları yaşıyorum ve bu benim için en kötü şey diğer şeyleri takmamak lazım..Hanımlar merhaba, oldukça uzun bir süredir yoktum. 1 sene önce babam hastalandı, yoğun bakım süreci sonrasında temmuzda babamı kaybettim. Babamın hastalandığı dönemde eskiden tanıdığım bir iş arkadaşım benimle görüşmek istedi, sıcak bakmıyordum ama ortak tanıdığımız arkadaşlarım çok iyi çocuk vs vs görüş diye beni gaza getirdi açıkcası ki kendisiyle uzun yıllardır aynı işyerindeyiz ve hiç bir olumsuzluk duymamıştık. Uzak şehirlerde olduğumuzdan telefonla konuşuyorduk sonra aramalar azaldı, bende o sırada babamı kaybettim ve çok kötüydüm, o da ailesinin yanına gittiğini, annesinin hastalandığını ve hastanede onunla kaldığını vs anlattı bende anlayış gösterdim. Ama ben ciddi bir ilişki istediğimi belirten davranışlarda bulunuyordum ondan cesaret alarak çünkü konuşmalarımız hep o minvaldeydi. Ben ciddiyet istedikçe beni aramamaya başladı, neden aramıyorsun dediğimde aklımda çok fazla şey var dedi ben de tamam dedim ve bir daha da aramadım, aylar geçti o da aramadı. Hayatımın en kötü dönemlerinde harika bir kazık yemiş oldum.
Eski üyeler hatırlar 2019 yılında boşanmıştım, boşandıktan sonra çok kötü bir yere tayinim çıktı, babam hastalandı, işyerinde çok kötü zamanlar geçirdim, artık o kadar yorgunum ki, geçecek biliyorum ama birilerinin bana evet bende çok kötü şeyler yaşadım ama düzeldi bitiyor sabret demesine ihtiyacım var.
Şu an hiç bir hayalim yok, tek isteğim iş değiştirmek.
Siz bu adamla yüzyüze ne kadar görüştünüz ? " Uzak şehirlerde olduğumuz için telefonla görüştük " demişsiniz. Siz bu insanla gerçeķ bir ilişki yaşamamışsınız ki. Telefon arkadaşlığı yapmış , hayalleriniz üzerine sohbet etmişsiniz.
Yaşınızı bilmiyorum. Ancak ilişkiler konusunda çok cahil olmadığınızı ; daha önce evlilik tecrübesi yaşadığınıza göre , ilişkinize daha gerçekçi bakabileceğinizi düşünüyorum.
" Aklınca taktik mi yapıyor " demişsiniz. Ne taktiği , hangi taktik ? Adam : babanızı kaybettiğinizde, siz ağlarken sizi teselli edip ; üstüne sizden para istemiş. Siz para vermeyince de bir daha aramamış.
Mutsuz zamanlarınızda telefonda da olsa aklınızı dağıtmanıza yardım etmiş ve sizden istediğini alamayınca da hayatınızdan gitmiş.
Önemli olan sağlık emin ol, bu günler de geçer herşey sağlık olsun, ben şuan sağlık sorunları yaşıyorum ve bu benim için en kötü şey diğer şeyleri takmamak lazım..
Yüzde yüz katılıyorum... İnsan ya ailesinden birini kaybedince ya da sağlık sorunu yaşayınca dert edilenlerin aslında dert olmadığını anlıyor.Önemli olan sağlık emin ol, bu günler de geçer herşey sağlık olsun, ben şuan sağlık sorunları yaşıyorum ve bu benim için en kötü şey diğer şeyleri takmamak lazım..
Ben zengin diye aldım fas fakir kaldı hdhdhd hani sakın onu kriter belirlemeTeşekkür ederim. Evet üst üste çok fazla şey yaşayınca insan ister istemez böyle oluyor. İş hayatında yaşadıklarımı yazsam şok geçirirsiniz, mobbing baskı her şey. Ayrıca evli erkeklerin ay çok mutsuzum boşanacağım deyip kandırmaya çalışmasını saymıyorum bile. Çemkirmekten helak oldum böyle tiplere.
Adam çok evet ama benim kriterlerime göre çok az insan var ya da bana henüz denk gelmedi. Çok fazla kişi çıktı karşıma açıkçası boşandıktan sonra, ama hangisi gerçekten istediğim gibiydi, hiçbiri. Ha ne arıyorsun da böyle bulamıyorsun derseniz, zengin koca falan aramıyorum :) Dürüst, saygılı , sorumluluk sahibi kısacası karakterli insan arıyorum, ama hepsi bir yerde falso veriyor.
Ben zengin diye aldım fas fakir kaldı hdhdhd hani sakın onu kriter belirlemeya içine girmeden anlamıyorsun derlerdi inanmazdım, gerçekten öyle. Ben bi an evlensem mi dedim evlendim iyi halt etmedim, evlilik insanı değilim.
Bir de galiba küçük bir yerde çalışıyorsun. Al tayinini izmir, istanbul gibi bir yere bak bakalım kimlerle tanışıyorsun.
Büyük şehirlere kaçAhahah alemsiniz
Evet zaten akıl ve ruh sağlığım açısından bir an evvel burdan kurtulmam lazım. Az önce bölge müdürümle tartıştım mesela, sinir içindeyim. İnsanlıktan çıkardılar, hala mobbing peşindeler.
Bu adamın hayatinizdan çıkmış olmasından daha güzel ne olabilir.Gayet bana ciddi ilişki istiyormuş gibi davrandı, ev almak, ev işlerinin konuşulması, benim yanıma gelmek ve ailemle tanışmak gibi bir çok şeye dayanarak bende umutlanmıştım açıkcası , sonra bana annesinden dolayı çok borcu olduğunu söyledi , borç para istedi ve bende vermedim ondan sonra da hiç aramamaya başladı.
En zoruma giden de babamın vefatından sonra deli gibi ağladığım bir gece beni çok güzel teselli ederek , pat diye borç istemesi. Yani resmen kendi için benimle konuştu o akşam ve moralimi düzeltti, manipülasyon yaptı, parayı alamayınca pat diye çıktı hayatımdan.
Büyük şehirlere kaçBak ben Kıbrıs Turu yapmıştım otel barında bi beybi ile tanıştım bir kaç ay flört ettik sonra evlenmek istedi ben kaçtım hdhdj
Demek istediğim rahat bırak kendini. Dobarlan kendine gel
Bu adamın hayatinizdan çıkmış olmasından daha güzel ne olabilir.
Daha güzel günler de gelecektir muhakkak.
Ben de bekleyişteyim güzel günler gelir diye. İsterseniz braber bekleyelim :)
Ne güzel hala umudunuzu kaybetmemiş güzel günlere inanan insanları görmek :)Bu adamın hayatinizdan çıkmış olmasından daha güzel ne olabilir.
Daha güzel günler de gelecektir muhakkak.
Ben de bekleyişteyim güzel günler gelir diye. İsterseniz braber bekleyelim :)
Aynı hatta daha kötü durumdayım. Önceliğim iş değişimi malesef çok acı kayiplarima rağmen.Hanımlar merhaba, oldukça uzun bir süredir yoktum. 1 sene önce babam hastalandı, yoğun bakım süreci sonrasında temmuzda babamı kaybettim. Babamın hastalandığı dönemde eskiden tanıdığım bir iş arkadaşım benimle görüşmek istedi, sıcak bakmıyordum ama ortak tanıdığımız arkadaşlarım çok iyi çocuk vs vs görüş diye beni gaza getirdi açıkcası ki kendisiyle uzun yıllardır aynı işyerindeyiz ve hiç bir olumsuzluk duymamıştık. Uzak şehirlerde olduğumuzdan telefonla konuşuyorduk sonra aramalar azaldı, bende o sırada babamı kaybettim ve çok kötüydüm, o da ailesinin yanına gittiğini, annesinin hastalandığını ve hastanede onunla kaldığını vs anlattı bende anlayış gösterdim. Ama ben ciddi bir ilişki istediğimi belirten davranışlarda bulunuyordum ondan cesaret alarak çünkü konuşmalarımız hep o minvaldeydi. Ben ciddiyet istedikçe beni aramamaya başladı, neden aramıyorsun dediğimde aklımda çok fazla şey var dedi ben de tamam dedim ve bir daha da aramadım, aylar geçti o da aramadı. Hayatımın en kötü dönemlerinde harika bir kazık yemiş oldum.
Eski üyeler hatırlar 2019 yılında boşanmıştım, boşandıktan sonra çok kötü bir yere tayinim çıktı, babam hastalandı, işyerinde çok kötü zamanlar geçirdim, artık o kadar yorgunum ki, geçecek biliyorum ama birilerinin bana evet bende çok kötü şeyler yaşadım ama düzeldi bitiyor sabret demesine ihtiyacım var.
Şu an hiç bir hayalim yok, tek isteğim iş değiştirmek.
ben varım . Allah sağlıkla sınamasın hiçbir zaman diyerekten devam ettim yoluma hep. Ailece çok sıkıntılar zorluklar yaşadık . Aşk konusunda zaten tam bir ümitsiz vakaydım. Bi sevgilim olmuştu sonra bir 8 sene kadar yalnızdımyaşımda çok küçük değil şuan 30um yani.
İlk işe başladığım zaman yol yemek her şey dahil 500 tl bile almıyordum ki bahsettiğim zaman 4 yıl öncesi falan. (part time) Ama işte muhtaçtım şükrediyordum en azından kendime yetmeye çalışıyorum diye hala okuyordum çünkü. Patronum sapıktı aşırı mobbing uyguluyordu. Kaç kere hıçkırarak dayanamayıp ağladığımı biliyorum ofiste.
Neyse işte şimdi evlendim çok şükür çok güzel bir evliliğim var. Maddi durumumuz gayet iyi. Güzel bir işim var çok rahatım iyide kazanıyorum. Dünya turundayız şuan çok çokk uzak bir ülkeden yazıyorum :)
Benim tavsiyem bir adama yada ilişkiye odaklanmak yerine kendine odaklan. Zamanı gelince zaten o doğru ilişkinin içinde bulacaksın kendini. Sahip olduklarına sükredip daha iyisi için neler yapabileceğine odaklanman seni her zmaan ileriye taşıyacaktır. Aşkta arayarak bulunmuyor, olmuyorsa oldurtmaya çalışmak seni yıpratır
Aynı hatta daha kötü durumdayım. Önceliğim iş değişimi malesef çok acı kayiplarima rağmen.
Yok yaa bu doğru değil. Ordakiler de tam tersini düşünüyor, küçük yerlerde tanışmak daha rahat , büyük şehirde kim kime dum duma diyorlarBir de galiba küçük bir yerde çalışıyorsun. Al tayinini izmir, istanbul gibi bir yere bak bakalım kimlerle tanışıyorsun
İşte o karmaşada hedefi vuracak konu sahibi hxjsjs avlayacak o saf olanı bdbdYok yaa bu doğru değil. Ordakiler de tam tersini düşünüyor, küçük yerlerde tanışmak daha rahat , büyük şehirde kim kime dum duma diyorlar
Yok yaa bu doğru değil. Ordakiler de tam tersini düşünüyor, küçük yerlerde tanışmak daha rahat , büyük şehirde kim kime dum duma diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?