- 4 Ekim 2012
- 16.694
- 33.029
- 798
- Konu Sahibi greengirll
-
Hayırlısı olsun hakkınızdaEvet İstanbulda çalışan biriyle becayiş düşünmüştük bir ara, o da burası çok büyük kimseyle tanışamıyorum demişti, bence kısmet bu işler biraz
adamın niyet belliymiş ucuz kurtuldum diye sevinmelisiniz o zamanGayet bana ciddi ilişki istiyormuş gibi davrandı, ev almak, ev işlerinin konuşulması, benim yanıma gelmek ve ailemle tanışmak gibi bir çok şeye dayanarak bende umutlanmıştım açıkcası , sonra bana annesinden dolayı çok borcu olduğunu söyledi , borç para istedi ve bende vermedim ondan sonra da hiç aramamaya başladı.
En zoruma giden de babamın vefatından sonra deli gibi ağladığım bir gece beni çok güzel teselli ederek , pat diye borç istemesi. Yani resmen kendi için benimle konuştu o akşam ve moralimi düzeltti, manipülasyon yaptı, parayı alamayınca pat diye çıktı hayatımdan.
Hanımlar merhaba, oldukça uzun bir süredir yoktum. 1 sene önce babam hastalandı, yoğun bakım süreci sonrasında temmuzda babamı kaybettim. Babamın hastalandığı dönemde eskiden tanıdığım bir iş arkadaşım benimle görüşmek istedi, sıcak bakmıyordum ama ortak tanıdığımız arkadaşlarım çok iyi çocuk vs vs görüş diye beni gaza getirdi açıkcası ki kendisiyle uzun yıllardır aynı işyerindeyiz ve hiç bir olumsuzluk duymamıştık. Uzak şehirlerde olduğumuzdan telefonla konuşuyorduk sonra aramalar azaldı, bende o sırada babamı kaybettim ve çok kötüydüm, o da ailesinin yanına gittiğini, annesinin hastalandığını ve hastanede onunla kaldığını vs anlattı bende anlayış gösterdim. Ama ben ciddi bir ilişki istediğimi belirten davranışlarda bulunuyordum ondan cesaret alarak çünkü konuşmalarımız hep o minvaldeydi. Ben ciddiyet istedikçe beni aramamaya başladı, neden aramıyorsun dediğimde aklımda çok fazla şey var dedi ben de tamam dedim ve bir daha da aramadım, aylar geçti o da aramadı. Hayatımın en kötü dönemlerinde harika bir kazık yemiş oldum.
Eski üyeler hatırlar 2019 yılında boşanmıştım, boşandıktan sonra çok kötü bir yere tayinim çıktı, babam hastalandı, işyerinde çok kötü zamanlar geçirdim, artık o kadar yorgunum ki, geçecek biliyorum ama birilerinin bana evet bende çok kötü şeyler yaşadım ama düzeldi bitiyor sabret demesine ihtiyacım var.
Şu an hiç bir hayalim yok, tek isteğim iş değiştirmek.
Sen bir sahtekardan kurtulmuşsun şükür namazı kılGayet bana ciddi ilişki istiyormuş gibi davrandı, ev almak, ev işlerinin konuşulması, benim yanıma gelmek ve ailemle tanışmak gibi bir çok şeye dayanarak bende umutlanmıştım açıkcası , sonra bana annesinden dolayı çok borcu olduğunu söyledi , borç para istedi ve bende vermedim ondan sonra da hiç aramamaya başladı.
En zoruma giden de babamın vefatından sonra deli gibi ağladığım bir gece beni çok güzel teselli ederek , pat diye borç istemesi. Yani resmen kendi için benimle konuştu o akşam ve moralimi düzeltti, manipülasyon yaptı, parayı alamayınca pat diye çıktı hayatımdan.
Para isteyip alamayınca kaybolan birinde aklın kalmasın hiç. Bence değmez biriymiş.Ay ben çok cahilim, şimdi bu aklınca taktik mi yapıyor?
Ağustosdan beri hiç görüşmüyoruz ama aşırı soğudum ben böyleyim işte, bu tarz davranışlar beni çok soğutuyor ve soğudum mu tekrar ısınamıyorum.
Birde bir şeyi ne kadar istiyorsan o kadar olmuyor sanırım, ama bu olaylardan sonra hiçbirşeye isteğim kalmadı sadece iş hayatımla ilgili isteğim var o kadar.
Öncelikle başınız sağolsun.. Yaşadığımız hayatta iyi var kötü var, neyaz vr siyah var. Her şey zıttıyla mükemmel bir düzen içerisindedir. Birinin hayata gözlerini açarken birinin yumması gibi... Öncelikle bunun bilincine varırsak " bu da geçer ya hu!" Deriz. Bana gelirsek eğer İstanbul'da doğdum büyüdüm, Edirnede merkezde bir avm'nin yanında yurdum vardı. Sosyalliği öyle anlatayım yani. Okul bitince ailem Sakaryada bir köye taşınmıştı yanlarına gittim ve her şey orada başladı. Allah çarpsın tam 2 sene dibin dibi depresyondaydım. 4 sene emek vermişim okumuş iş yok güç yok, bi sosyalliğim yok evlenecek birini bulayım, ailemde sağolsun öyle büyük olaylar acılar yaşattı ki o 2 senede. Ben baya dua bile etmez hale gelmiştim. Yüzünü görecek insan yok dağın başı. Vallahi iliklerime kadar ben o köyde öleceğime inanmıştım. Sonra birden merkezden ev aldılar ki çok şok edici bir durum çünkü maddiyat yoktuHanımlar merhaba, oldukça uzun bir süredir yoktum. 1 sene önce babam hastalandı, yoğun bakım süreci sonrasında temmuzda babamı kaybettim. Babamın hastalandığı dönemde eskiden tanıdığım bir iş arkadaşım benimle görüşmek istedi, sıcak bakmıyordum ama ortak tanıdığımız arkadaşlarım çok iyi çocuk vs vs görüş diye beni gaza getirdi açıkcası ki kendisiyle uzun yıllardır aynı işyerindeyiz ve hiç bir olumsuzluk duymamıştık. Uzak şehirlerde olduğumuzdan telefonla konuşuyorduk sonra aramalar azaldı, bende o sırada babamı kaybettim ve çok kötüydüm, o da ailesinin yanına gittiğini, annesinin hastalandığını ve hastanede onunla kaldığını vs anlattı bende anlayış gösterdim. Ama ben ciddi bir ilişki istediğimi belirten davranışlarda bulunuyordum ondan cesaret alarak çünkü konuşmalarımız hep o minvaldeydi. Ben ciddiyet istedikçe beni aramamaya başladı, neden aramıyorsun dediğimde aklımda çok fazla şey var dedi ben de tamam dedim ve bir daha da aramadım, aylar geçti o da aramadı. Hayatımın en kötü dönemlerinde harika bir kazık yemiş oldum.
Eski üyeler hatırlar 2019 yılında boşanmıştım, boşandıktan sonra çok kötü bir yere tayinim çıktı, babam hastalandı, işyerinde çok kötü zamanlar geçirdim, artık o kadar yorgunum ki, geçecek biliyorum ama birilerinin bana evet bende çok kötü şeyler yaşadım ama düzeldi bitiyor sabret demesine ihtiyacım var.
Parayı verdiğini sana ilgili davranmaya devam ettiğini düşünelim… nolucaktı yine isticek yine isticek paran bitince çekip gidicekti. Akıllısın ki o duygusal boslukta bile kanmamissin o adama yalanci tesellilerine filan… kaziklandigini asla dusunmuyorum tam aksine dogru ve guclu davranmissin seni avlamaya calisan avci korkup kacmis… bence bunu farket ve aferin de kendine, haksizlik etme.
Kotu gunler gecer kisin sonu bahar olur hep. Mutlu olun ins
Öncelikle başınız sağolsun.. Yaşadığımız hayatta iyi var kötü var, neyaz vr siyah var. Her şey zıttıyla mükemmel bir düzen içerisindedir. Birinin hayata gözlerini açarken birinin yumması gibi... Öncelikle bunun bilincine varırsak " bu da geçer ya hu!" Deriz. Bana gelirsek eğer İstanbul'da doğdum büyüdüm, Edirnede merkezde bir avm'nin yanında yurdum vardı. Sosyalliği öyle anlatayım yani. Okul bitince ailem Sakaryada bir köye taşınmıştı yanlarına gittim ve her şey orada başladı. Allah çarpsın tam 2 sene dibin dibi depresyondaydım. 4 sene emek vermişim okumuş iş yok güç yok, bi sosyalliğim yok evlenecek birini bulayım, ailemde sağolsun öyle büyük olaylar acılar yaşattı ki o 2 senede. Ben baya dua bile etmez hale gelmiştim. Yüzünü görecek insan yok dağın başı. Vallahi iliklerime kadar ben o köyde öleceğime inanmıştım. Sonra birden merkezden ev aldılar ki çok şok edici bir durum çünkü maddiyat yoktuama asla umudum yok ben o köyde öleceğim yani eminim bi şey çıkacak ve orda ölcem hapishanem orası. Sonra biz taşındık, ben hala inanmıyorum orda ölcem birgün bi iş başvurusuna gittim ordan dönerken yürüyesim geldi, Halk eğitim merkezinin afişi vardı kurs kayıtlarımız başladı diye. Girdim baktım muhasebe hoşuma gitti kaydoldum. (Gitme gibi falan niyetim hiç yok bu arada) kursa başladım ve insanlarla tanıştım kaynaştım. 1 ay oldu olmadı Tarot videoları çıktı önüme, dedim ben bunu yaparım. Aldım kartları falan ondan tabi bu süreçte iyileşmeye başladığımı anlamıyorum yani bi şey olcak her şey batacak gibi. Ondan 1 ay sonrada çook tesadüfi bir şekilde asla bu karakterde birinin varlığına inanmadığım eşimle tanıştım. Tam 8 ayda evlendim şu an harika bir youtube kanalım, oldukça başarılı olduğum bir işim, şükürler olsun bir para akışım vee tüm yaşadıklarıma değen bir eşim var. Biraz uzun oldu ama dokunursa ne mutlu bana. 2018-2020 arasında oldu tüm bunlar bu arada
Allah işlerini yoluna koysun, gönlüne inşirah versin demeye geldim...Hanımlar merhaba, oldukça uzun bir süredir yoktum. 1 sene önce babam hastalandı, yoğun bakım süreci sonrasında temmuzda babamı kaybettim. Babamın hastalandığı dönemde eskiden tanıdığım bir iş arkadaşım benimle görüşmek istedi, sıcak bakmıyordum ama ortak tanıdığımız arkadaşlarım çok iyi çocuk vs vs görüş diye beni gaza getirdi açıkcası ki kendisiyle uzun yıllardır aynı işyerindeyiz ve hiç bir olumsuzluk duymamıştık. Uzak şehirlerde olduğumuzdan telefonla konuşuyorduk sonra aramalar azaldı, bende o sırada babamı kaybettim ve çok kötüydüm, o da ailesinin yanına gittiğini, annesinin hastalandığını ve hastanede onunla kaldığını vs anlattı bende anlayış gösterdim. Ama ben ciddi bir ilişki istediğimi belirten davranışlarda bulunuyordum ondan cesaret alarak çünkü konuşmalarımız hep o minvaldeydi. Ben ciddiyet istedikçe beni aramamaya başladı, neden aramıyorsun dediğimde aklımda çok fazla şey var dedi ben de tamam dedim ve bir daha da aramadım, aylar geçti o da aramadı. Hayatımın en kötü dönemlerinde harika bir kazık yemiş oldum.
Allah işlerini yoluna koysun, gönlüne inşirah versin demeye geldim...
Konu sahibi basin sagolsun, biran önce ferahlarsin insallah. Taktikleriniz cok hosuma gitti örneklerle detaylandirabilir misiniz acaba? Gizem nasil yaratilir. Benim icim disim bir, her seyimi anlatirim o yüzden gizemli kalmayi hic basaraniyorumKeske yine bezdirsen insan özlüyo. :)
Neysem oyum demeyi bir yerden sonra bırakman gerek. Bir erkek sana evlilikten bahsetse bile, ciddi olduğunu söylese bile hiç oralı gibi gözükmeyeceksin. Hevesli gözükmeyi unut. Geçiştireceksin, tınlamayacaksın. Hevesli gözükürsen onların gözünde av olmaktan cıkıyosun. Yüzyıllardan süre gelen değişmeyen bir kural bu green:) bunu anla.
Neysem oyum diyen arkadaslarım bile az buçuk taklitle bazı şeyleri başardılar mesela. Taklitler heyecan verir. Erkeği harekete geçirir çünkü onlar avcıdır. Ha birde az bucuk gizem yaratmak gerek.
Wayyy güzel taktik ama ters tepme ihtimali yok mu bununGelmissin hosgelmissin hatırladım boşandığın zamanları bilmez miyim.
Ama yanlısın var cok hemde. Bi erkekle evlenmek istiyosan ciddiysen bunu asla erkege belli etmeyeceksin. Bu dünyanın kanunu. Yanlısı burda yapmıssın. Ters psikoloji uygulayacaksın.
Ciddiysen ciddi olmadığını, evlenmek istiyosan evlenmek istemediğini ve hevesli görünmediğini göstereceksin ki o zaman ava gececeklerdir.
Bu durumda adamın geri cekilmesi kacınılmazdır. Kazık yememissin yani burda green.
Bu arada basın sag olsun, sabırlar dilerim.
Kanalım ne takip edelimÖncelikle başınız sağolsun.. Yaşadığımız hayatta iyi var kötü var, neyaz vr siyah var. Her şey zıttıyla mükemmel bir düzen içerisindedir. Birinin hayata gözlerini açarken birinin yumması gibi... Öncelikle bunun bilincine varırsak " bu da geçer ya hu!" Deriz. Bana gelirsek eğer İstanbul'da doğdum büyüdüm, Edirnede merkezde bir avm'nin yanında yurdum vardı. Sosyalliği öyle anlatayım yani. Okul bitince ailem Sakaryada bir köye taşınmıştı yanlarına gittim ve her şey orada başladı. Allah çarpsın tam 2 sene dibin dibi depresyondaydım. 4 sene emek vermişim okumuş iş yok güç yok, bi sosyalliğim yok evlenecek birini bulayım, ailemde sağolsun öyle büyük olaylar acılar yaşattı ki o 2 senede. Ben baya dua bile etmez hale gelmiştim. Yüzünü görecek insan yok dağın başı. Vallahi iliklerime kadar ben o köyde öleceğime inanmıştım. Sonra birden merkezden ev aldılar ki çok şok edici bir durum çünkü maddiyat yoktuama asla umudum yok ben o köyde öleceğim yani eminim bi şey çıkacak ve orda ölcem hapishanem orası. Sonra biz taşındık, ben hala inanmıyorum orda ölcem birgün bi iş başvurusuna gittim ordan dönerken yürüyesim geldi, Halk eğitim merkezinin afişi vardı kurs kayıtlarımız başladı diye. Girdim baktım muhasebe hoşuma gitti kaydoldum. (Gitme gibi falan niyetim hiç yok bu arada) kursa başladım ve insanlarla tanıştım kaynaştım. 1 ay oldu olmadı Tarot videoları çıktı önüme, dedim ben bunu yaparım. Aldım kartları falan ondan tabi bu süreçte iyileşmeye başladığımı anlamıyorum yani bi şey olcak her şey batacak gibi. Ondan 1 ay sonrada çook tesadüfi bir şekilde asla bu karakterde birinin varlığına inanmadığım eşimle tanıştım. Tam 8 ayda evlendim şu an harika bir youtube kanalım, oldukça başarılı olduğum bir işim, şükürler olsun bir para akışım vee tüm yaşadıklarıma değen bir eşim var. Biraz uzun oldu ama dokunursa ne mutlu bana. 2018-2020 arasında oldu tüm bunlar bu arada
başınız sağolsun öncelikle. ışıklar içinde uyusun.Hanımlar merhaba, oldukça uzun bir süredir yoktum. 1 sene önce babam hastalandı, yoğun bakım süreci sonrasında temmuzda babamı kaybettim. Babamın hastalandığı dönemde eskiden tanıdığım bir iş arkadaşım benimle görüşmek istedi, sıcak bakmıyordum ama ortak tanıdığımız arkadaşlarım çok iyi çocuk vs vs görüş diye beni gaza getirdi açıkcası ki kendisiyle uzun yıllardır aynı işyerindeyiz ve hiç bir olumsuzluk duymamıştık. Uzak şehirlerde olduğumuzdan telefonla konuşuyorduk sonra aramalar azaldı, bende o sırada babamı kaybettim ve çok kötüydüm, o da ailesinin yanına gittiğini, annesinin hastalandığını ve hastanede onunla kaldığını vs anlattı bende anlayış gösterdim. Ama ben ciddi bir ilişki istediğimi belirten davranışlarda bulunuyordum ondan cesaret alarak çünkü konuşmalarımız hep o minvaldeydi. Ben ciddiyet istedikçe beni aramamaya başladı, neden aramıyorsun dediğimde aklımda çok fazla şey var dedi ben de tamam dedim ve bir daha da aramadım, aylar geçti o da aramadı. Hayatımın en kötü dönemlerinde harika bir kazık yemiş oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?