hayatı hep kötü gidip sonra düzelen var mı ?

adamın niyet belliymiş ucuz kurtuldum diye sevinmelisiniz o zaman

Senin yaşadığın döngüyü şuan ben yaşıyorum babam hasta,işsiz ve sevgilisinden yeni ayrılmış biriyim..Kazık yediğimi düşünüyorum ilgisizliğinden ötürü.Bende merak ediyordum konun denk geldi her şey kötüye sardıktan sonra normale dönen var mı diye…İnsallah hakettiğimiz mutlulukları yaşarız geçici dünyada biraz olsun hakkımız olduğunu düşünüyorum

Adam ağır şerefsizmiş yanlız bana bir yakınımı kaybetmişken cinsellik diye tutturan eski sevgilimi hatırlattıbenim hayatım 10 yıldır boş beleş gidiyor bende aynı şeyi merak ediyorum sizle acaba düzelicek mi birgün

Sen bir sahtekardan kurtulmuşsun şükür namazı kıl

Para isteyip alamayınca kaybolan birinde aklın kalmasın hiç. Bence değmez biriymiş.

Parayı verdiğini sana ilgili davranmaya devam ettiğini düşünelim… nolucaktı yine isticek yine isticek paran bitince çekip gidicekti. Akıllısın ki o duygusal boslukta bile kanmamissin o adama yalanci tesellilerine filan… kaziklandigini asla dusunmuyorum tam aksine dogru ve guclu davranmissin seni avlamaya calisan avci korkup kacmis… bence bunu farket ve aferin de kendine, haksizlik etme.
Kotu gunler gecer kisin sonu bahar olur hep. Mutlu olun ins

Öncelikle başınız sağolsun.. Yaşadığımız hayatta iyi var kötü var, neyaz vr siyah var. Her şey zıttıyla mükemmel bir düzen içerisindedir. Birinin hayata gözlerini açarken birinin yumması gibi... Öncelikle bunun bilincine varırsak " bu da geçer ya hu!" Deriz. Bana gelirsek eğer İstanbul'da doğdum büyüdüm, Edirnede merkezde bir avm'nin yanında yurdum vardı. Sosyalliği öyle anlatayım yani. Okul bitince ailem Sakaryada bir köye taşınmıştı yanlarına gittim ve her şey orada başladı. Allah çarpsın tam 2 sene dibin dibi depresyondaydım. 4 sene emek vermişim okumuş iş yok güç yok, bi sosyalliğim yok evlenecek birini bulayım, ailemde sağolsun öyle büyük olaylar acılar yaşattı ki o 2 senede. Ben baya dua bile etmez hale gelmiştim. Yüzünü görecek insan yok dağın başı. Vallahi iliklerime kadar ben o köyde öleceğime inanmıştım. Sonra birden merkezden ev aldılar ki çok şok edici bir durum çünkü maddiyat yoktu ama asla umudum yok ben o köyde öleceğim yani eminim bi şey çıkacak ve orda ölcem hapishanem orası. Sonra biz taşındık, ben hala inanmıyorum orda ölcem birgün bi iş başvurusuna gittim ordan dönerken yürüyesim geldi, Halk eğitim merkezinin afişi vardı kurs kayıtlarımız başladı diye. Girdim baktım muhasebe hoşuma gitti kaydoldum. (Gitme gibi falan niyetim hiç yok bu arada) kursa başladım ve insanlarla tanıştım kaynaştım. 1 ay oldu olmadı Tarot videoları çıktı önüme, dedim ben bunu yaparım. Aldım kartları falan ondan tabi bu süreçte iyileşmeye başladığımı anlamıyorum yani bi şey olcak her şey batacak gibi. Ondan 1 ay sonrada çook tesadüfi bir şekilde asla bu karakterde birinin varlığına inanmadığım eşimle tanıştım. Tam 8 ayda evlendim şu an harika bir youtube kanalım, oldukça başarılı olduğum bir işim, şükürler olsun bir para akışım vee tüm yaşadıklarıma değen bir eşim var. Biraz uzun oldu ama dokunursa ne mutlu bana. 2018-2020 arasında oldu tüm bunlar bu arada

Bir fiil 19 yaşımdan 28 yaşıma kadar hep bu kötü talih ve kötü arkadaşlıklarımla heba ettim yıllarımı.. Yanlış tercihlerim nelere sebep oldu düşündükçe kızıyorum kendime ama bitti.. 30 yaşımdan sonra düzeldi benim hayatım.. O kişi ile devam etseniz sizin de uzayıp dururudu bu kötü gidişat.. Neyse ki uzamadan bitmiş..

Aynen öyle o olaydan sonra beni daha fazla kandırıp manipüle edemeyeceğini anladı ve korktu kaçtı...

Arkadaşlarım da tanıyor temiz yüzüne kandık diyorlar ki onlarda saf kızlar değildir, şok geçirdiler yaptıklarına.

Allahım herkesi korusun böyle insanlardan.

Ay çok sevindim bayılarak bir solukta okudum inanın..

Tarota benimde ilgim var, bir çok yorumcuyu da izliyorum belki sizi de izlemişimdir , başarılar dilerim. Eşinizle de mutluluklar, darısı başıma, ama inanın bu olay bana ders oldu, hayırlısı olmayacaksa hiç olmasın moduna girdim.

Mutluluğunuzun devamını diyorum ...

Allah işlerini yoluna koysun, gönlüne inşirah versin demeye geldim...

Konu sahibi basin sagolsun, biran önce ferahlarsin insallah. Taktikleriniz cok hosuma gitti örneklerle detaylandirabilir misiniz acaba? Gizem nasil yaratilir. Benim icim disim bir, her seyimi anlatirim o yüzden gizemli kalmayi hic basaraniyorum

Wayyy güzel taktik ama ters tepme ihtimali yok mu bunun

Kanalım ne takip edelim

başınız sağolsun öncelikle. ışıklar içinde uyusun.

ben de 34 yaşındayım. babamın sağlık ve maddi sorunları var bir süredir. elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. keşke eskisi gibi iyi olsa diyorum aşk acısı dert değilmiş.

iki yıl sonra retroyla dönen eski sevgilim retro bitişinde gitti sağolsun dertlerimi anlattığım gün hem de. zaten başrol o olmalıydı her zaman. ailesiyle falan da tanışmıştım son geldiğinde. birlikte yemek yerken zaten içimde ben burada napıyorum hissi vardı. rock'n roll ruhum kaldıramadı o durumuvardır bir hayır. daha güzel günler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…