- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Pandemiden dolayı hepimiz boş beleş kaldık ne gezme kaldı ne iş :) sıkıntıdan ölüyorum desem yeridir .uyku hapı almama ragmen uyuyamıyorum .bende çamaşır yıkıyorum evi falan temizliyorum sizin gibi camda siliyorumBende gece enerjik olurum temizlik yaparım cam bile silerim gece 1 :)
ama sabah erken kalkabilirim.
Bir amacınız mı yok acaba?
Bir hedef koyarsanız bence buna uygun yaşamak icin erken kalkarsınız.
En basiti yürüyüş yapmak gibi.
Biara bende öyleydim ama şimdi gündüz hiç hiç uyumuyorum .sabah 6 da uyuyorum sonra oğlanla beraber uyanıyoruz :)Biz ailecek böyleyizKüçük çocuk yok çünkü. Gece dörde kadar oturuyoruz. En fazla ikiye kadar uyuduğumuz oldu. Gün çok çabuk geçiyor öyle olunca ama benim son zamanlarda yaptığım 11 gibi kalkıp daha sonra 4-5 gibi iki saat uyuyorum. Bu şekilde evin işlerini de görüyorjm
Nasıl yani benim konu actigimimi :)Ben bu ani az once yasadim
Ya ben cift goruyorum ya da iki tanr ayni konun var kuzumNasıl yani benim konu actigimimi :)
Klonlanmış bir başlıkla karşı karşıyayız tatlımBen bu ani az once yasadim
Ben baktım bir konum var sanırım çift goruyosun :)Ya ben cift goruyorum ya da iki tanr ayni konun var kuzum
Ya ben cift goruyorum ya da iki tanr ayni konun var kuzum
Aaa ben baktım göremedimKonu iki defa açılmış...bir terslik olduğu kesin
Umarım Mune de görmezAaa ben baktım göremedim
Bunu bilmiyordum ben...Karpuz, sen uyurken oğlun ne yapıyor peki saat 3' e kadar?
Hayır 2 tane ben baktım burada yazanlarla orada yazanlar aynı değilBen baktım bir konum var sanırım çift goruyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?